Belaiel Napisano 6 Listopad 2002 Share Napisano 6 Listopad 2002 Witanko.Zamierzam wzi▒Š udzia│ w bitwie...Scena ktˇr▒ przedstawiŕ bŕdzie wyra┐aŠ(mam tak▒ nadziejŕ)bezradnoŠ ┐o│nierza w chwili ataku na wrog▒ bazŕ.G│ˇwnym bohaterem bŕdzie ┐o│nierz i to na nim siŕ najbardziej skupiŕ.W tle bŕdzie widoczny kompleks wroga.Wszystko w klimacie strachu i groteski.Narazie nie mam ┐adnych szkicˇw,wszystko jest w g│owie..Ale jutro przeÂlŕ kilka wstŕpnych obrazkˇw.Pozdrawiam:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nezz Napisano 6 Listopad 2002 Share Napisano 6 Listopad 2002 brzmi obiecujaco czeka na update Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Belaiel Napisano 9 Listopad 2002 Autor Share Napisano 9 Listopad 2002 Co do wspomnianej wczeÂniej wizji,to zamierzam wprowadziŠ kilka zmian.Po pierwsze:poka┐e ÂmierŠ kilku ┐o│nierzy,ktˇrzy nie mieli szczeÂcia w ataku na wrog▒ placˇwkŕ.Screen przedstawia miejsce gdzie rozegra│a siŕ tragedia Âmia│kˇw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mckan1 Napisano 9 Listopad 2002 Share Napisano 9 Listopad 2002 jestem pod wrazeniem, nie no full wypas, czymaj tak dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biglebowsky Napisano 9 Listopad 2002 Share Napisano 9 Listopad 2002 No, te┐ jestem ciekawy jak to siŕ bŕdzie rozwijaŠ. Zapowiada siŕ ciekawie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gotham Napisano 28 Listopad 2002 Share Napisano 28 Listopad 2002 Hej, co jest? Swietny poczatek i co dalej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 29 Listopad 2002 Share Napisano 29 Listopad 2002 ¦wietnie! Czym renderujesz ? Chyba na tym troche czasu zeszlo ... ale ladnie ... pracuj nad tym ! Jest OK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Belaiel Napisano 16 Grudzień 2002 Autor Share Napisano 16 Grudzień 2002 Wre¶cie nałożyłem tekstury:)ale do finału jeszcze daleko...Teraz pracuję nad obiektami ż±łnierzy i wkrótce je zamieszcze.Używam renderera V-ray. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marczak Napisano 16 Grudzień 2002 Share Napisano 16 Grudzień 2002 wygalda niezle. przyczepilbym sie jednak do zbyt widocznego efektu powtarzalnosci tekstur - przydaloby sie troche je zroznicowac, w szczegolnosci odpryski. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bacry Napisano 17 Grudzień 2002 Share Napisano 17 Grudzień 2002 No psia kostka, bardzo mi się te klimaty podobaj±. Nawet nie przeszkadzaj± mi powtarzaj±ce się tekstury (chyba, że na rurach). Teraz tylko to orzywić:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
azazel Napisano 17 Grudzień 2002 Share Napisano 17 Grudzień 2002 no z rurami to przesadziles .. ale ta kogle to jest zajebiste :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saygon Napisano 19 Grudzień 2002 Share Napisano 19 Grudzień 2002 rury sa w porzadku, tylko na suficuie widac że odpryskisie powtarzaja. i poobrudz jeszcze siwtlówke, bo nie byłaby tala czysta jak wokoło tyle brudu i szybie dodaja jakie¶zamglenie, bród w zakamarkach, smugi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Belaiel Napisano 19 Grudzień 2002 Autor Share Napisano 19 Grudzień 2002 Zróżnicowałem tekstury,dodałem dym i pył...Już w krótce pierwsze ofiary wojny...Narka:):P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
azazel Napisano 20 Grudzień 2002 Share Napisano 20 Grudzień 2002 hihi juz nie moge suge sie doczekac .. oby bylo warto ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bremen Napisano 28 Grudzień 2002 Share Napisano 28 Grudzień 2002 szczena opada :D...tylko sobie wyobrazic juz wojakow lezacych :D:D...ehh...tektorki jak wczesniej mowilo troche draznia ale ogolnie to cool :D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AravaL Napisano 4 Luty 2003 Share Napisano 4 Luty 2003 Ciekawa kompozycja scenki. Dobre oswietlenie utrzymuje klimat... Jezeli po dodaniu zolnierza scenka nie straci na swej expresji i uda Ci sie stworzyc klimat groteski i strachu.... bedziesz mial gwarantowane miejsce na podium w tej bitwie ;) (Heh ... staram sie Cie jakos umotywowac ;) ) Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wesoły Napisano 5 Luty 2003 Share Napisano 5 Luty 2003 bardzo ladne dorob cos do tego, jakiegos robota albo cos w tym stylu. moge prosic o siatke ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SiD Napisano 24 Luty 2003 Share Napisano 24 Luty 2003 Konkretne to jest super podoba mis ie naprawde ja pikuje całkiem całkiem miłe hehehe hmmm dobry pomysł gratuluje ;)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 22 Marzec 2003 Share Napisano 22 Marzec 2003 Witam, GRATULUJĘ WYRÓŻNIENIA w drugiej edycji Bitwy. Należało Ci się bez wątpienia ... patrząc po Twojej galerii masz wiele ciekawych pomysłów i jestem prawie pewnien ,że jeszcze nie raz nas zaskoczysz :) GRATULUJE!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gith Napisano 23 Marzec 2003 Share Napisano 23 Marzec 2003 Zabraklo ofiar, co nie zmienia faktu ze praca jest swietna. Gratulacje Wyroznienia [winko] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi