Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

Witanko.Zamierzam wzi▒Š udzia│ w bitwie...Scena ktˇr▒ przedstawiŕ bŕdzie wyra┐aŠ(mam tak▒ nadziejŕ)bezradnoŠ ┐o│nierza w chwili ataku na wrog▒ bazŕ.G│ˇwnym bohaterem bŕdzie ┐o│nierz i to na nim siŕ najbardziej skupiŕ.W tle bŕdzie widoczny kompleks wroga.Wszystko w klimacie strachu i groteski.Narazie nie mam ┐adnych szkicˇw,wszystko jest w g│owie..Ale jutro przeÂlŕ kilka wstŕpnych obrazkˇw.Pozdrawiam:)

• Odpowiedzi 19
  • Wyświetleń 4,8k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor

Co do wspomnianej wczeÂniej wizji,to zamierzam wprowadziŠ kilka zmian.Po pierwsze:poka┐e ÂmierŠ kilku ┐o│nierzy,ktˇrzy nie mieli szczeÂcia w ataku na wrog▒ placˇwkŕ.Screen przedstawia miejsce gdzie rozegra│a siŕ tragedia Âmia│kˇw.

Napisano
  • Autor

Wre¶cie nałożyłem tekstury:)ale do finału jeszcze daleko...Teraz pracuję nad obiektami ż±łnierzy i wkrótce je zamieszcze.Używam renderera V-ray.

Pozdrawiam.

Napisano

wygalda niezle. przyczepilbym sie jednak do zbyt widocznego efektu powtarzalnosci tekstur - przydaloby sie troche je zroznicowac, w szczegolnosci odpryski.

Napisano

No psia kostka, bardzo mi się te klimaty podobaj±. Nawet nie przeszkadzaj± mi powtarzaj±ce się tekstury (chyba, że na rurach). Teraz tylko to orzywić:)

Napisano

rury sa w porzadku, tylko na suficuie widac że odpryskisie powtarzaja. i poobrudz jeszcze siwtlówke, bo nie byłaby tala czysta jak wokoło tyle brudu i szybie dodaja jakie¶zamglenie, bród w zakamarkach, smugi.

Napisano
  • Autor

Zróżnicowałem tekstury,dodałem dym i pył...Już w krótce pierwsze ofiary wojny...Narka:):P

Napisano

szczena opada :D...tylko sobie wyobrazic juz wojakow lezacych :D:D...ehh...tektorki jak wczesniej mowilo troche draznia ale ogolnie to cool :D:D

Napisano

Ciekawa kompozycja scenki. Dobre oswietlenie utrzymuje klimat... Jezeli po dodaniu zolnierza scenka nie straci na swej expresji i uda Ci sie stworzyc klimat groteski i strachu.... bedziesz mial gwarantowane miejsce na podium w tej bitwie ;)

(Heh ... staram sie Cie jakos umotywowac ;) )

Pozdrawiam.

Napisano

bardzo ladne dorob cos do tego, jakiegos robota albo cos w tym stylu. moge prosic o siatke ?

Napisano

Konkretne to jest super podoba mis ie naprawde ja pikuje całkiem całkiem miłe hehehe hmmm dobry pomysł gratuluje ;))

Napisano

Witam,

GRATULUJĘ WYRÓŻNIENIA w drugiej edycji Bitwy. Należało Ci się bez wątpienia ... patrząc po Twojej galerii masz wiele ciekawych pomysłów i jestem prawie pewnien ,że jeszcze nie raz nas zaskoczysz :)

GRATULUJE!!

Napisano

Zabraklo ofiar, co nie zmienia faktu ze praca jest swietna.

Gratulacje Wyroznienia [winko]

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.