_Peter_ Napisano 27 Listopad 2007 Napisano 27 Listopad 2007 Ave! Wiem, że to konkurencja ale muszę zapytać ;) Czy nie orientujecie się co się dzieje z Forum 3D? Od dłuższego czasu jest niedostępne.
3grosze Napisano 27 Listopad 2007 Napisano 27 Listopad 2007 nie, nie piotrek mi właśnie chodziło o ewolucję w sensie, że jeden gatunek wymiera i robi miejsce następnemu imo, padło na dobre forum fajne rzeczy były, ale sprawiało wrażenie dość hermetycznego forum sami masta blasta wymiatacze, tak się rozpukiwali az zaczęła się implozja ;-) chodzi mi o to, że przyjemniesza atmosfea tutaj się robiła niż tam ;-) jeżelii kogoś obraziłem to sory... znowu to zrobiłem nieświadomie :] nie miałem na myśli nikogo konkretnego - tak mi się zdawało ostatnimi czasy tam
hcpiter Napisano 27 Listopad 2007 Napisano 27 Listopad 2007 jezeli padlo to bardzo szkoda bo bylo naprawde na co popatrzec i sie czegos nauczyc, teraz jest max3d i raczej tutaj wszyscy postuja bo jest najwiekszy ruch :)
SYmek Napisano 27 Listopad 2007 Napisano 27 Listopad 2007 Chyba nie padlo. Mial byc update serwera. Chyba by tak po tylu latach nie zamknelo sie bez pozegnania ;)
Pionier Napisano 29 Listopad 2007 Napisano 29 Listopad 2007 SYmek, no ja mam taka nadzieje iz najlepszy darmowy FTP na obrazy tak po prostu nie zgasnie :D
Dziadek Stal Napisano 29 Listopad 2007 Napisano 29 Listopad 2007 Khe, kiedys umarlo forum GFX ( pamieta to ktos jeszcze? ). Nie ma juz powaznych dyskusji na forum 3D ( tym zwiazanym z czasopismem 3D ) , to samo na niusach. Mam nadzieje ze Forum3D nie poszlo w slady poprzednikow. Nie zeby max3d nie byl fajny, ale byloby szkoda. Chociazby archiwum gdzie wciaz lezy troche ciekawych rzeczy. salut Dziadek Stal
scyguo Napisano 29 Listopad 2007 Napisano 29 Listopad 2007 wygląda na to, że już działa a to była przerwa techniczna (mam nadzieje) http://forum3d.pl/f3dbb/index.php
Rekomendowane odpowiedzi