Napisano 6 Listopad 200222 l Moze tonie bedzie nic oryginalnego ale chce zrobic czo│g - M1A1Abrams. Pomys│u na scene jeszcze nie mam ale chcialbym nastawic sie na fotorealizm. No to by bylo na tyle...na razie
Napisano 15 Listopad 200222 l Autor No jest cos na prawde wstepnego i na razie nie zapowiada sie na wiecej, chociaz... kto wie
Napisano 15 Listopad 200222 l Wieże ci odstrzelili:D A tak na poważnie to musisz zaciemnić koła jezdne. One s± wykonane z tego samego materiału co napędowe i prowadz±ce:) Chyba że robisz wersje na pokazy:D albo jaki¶ pochód pierwszo majowy (chyba pomyliłem kierunki) Pracuj bo nie zd±żysz Powodzenia Bacry
Napisano 20 Listopad 200222 l Witaj......miło mi poznać kogoś z Wrocka, dogadajmy się na GG i na następny konkurs zróbmy coś razem :) - (( w grafice jest tak jak w programowaniu.....sam możesz zrobić tylko Tetrisa....ale żeby zrobić Quaqe potrzeba kilku dobrych programisów którzy pracują przez kilka dobrych lat :D )) - Śliczny ten czołg.......ja też robię tank...ale twój [ nie ukrywam ] jest lepszy. Fajniutko bo będę mógł podpatrywać kogoś na \" moim \" (hehe, pochlebiam sobie ) poziomie i to mnie będzie inspirowało do Cięższej pracy :)
Napisano 20 Listopad 200222 l ciekawy sposob modelowania i od razu nadawania tekstur, model bardzo mi sie podoba tylko moglbyc robic rendery z antyaliasingiem
Napisano 20 Listopad 200222 l Autor nie no te teksturki to taka prowizorka ale wole od razu nadawac a potem tylko ustawienia zmieniac-latwiej sie pozniej odnalezc
Napisano 3 Grudzień 200222 l Autor No cóż nie zd±żę, czasu mało ale przynajmniej jakies postepy i moze jakies uwagi bo i tak zamierzam skonczyc ten teamat nawet po terminie
Napisano 13 Grudzień 200222 l Mi się podoba:). Może jeszcze zd±żysz. Wstaw jeszcze jak±¶ scenerię np. ł±ka i las w oddali albo pustynię (wtedy szybciej skończysz i może się wyrobisz) i do tego jeszcze jaki¶ wystrzał z lufy. Pozdrawiam: Lucas
Napisano 15 Grudzień 200222 l bardzo fajny modelik chociaz moło sci-fi ale kto by sie czepial szczegolow... teraz tylko jakis ciekawy teren i gotowe... wingman
Napisano 20 Grudzień 200222 l no model ciekawy ... warty pokazania .. czekam na fajne textury i otocznia .. aha i jeszce jedno jak sie ktos bedzie czepial ze nie jest S-F to wes zamiast kuli zrob aby strzelal laserami .. i tyle bedzie takie S-F ze glowa mala :D pozd .
Napisano 5 Luty 200322 l Autor A tak chcialem skonczyc te scene - moze gdyby nie sesja... W kazdym badz razie cos tam eksperymentowalem z modelem i teksturami i oto wyniki tych eksperymentow Moze gdyby dodac detali, dorobic cos z S-F to cos by z tego bylo.
Napisano 6 Luty 200322 l eee...przepraszam ale czy ty przpadkiem nie jestes zolniezem i nie zrobiles tych zdiec podczas treningow ?? TOSZ TO WYGLADA ODJAZDOWO ZEKLBYM ZE JAK PRAWDZIWE!!
Napisano 6 Luty 200322 l very realistic mate :) qrde a myslalem ze tylko ja wpadlem na motyw czolgu w pustyni :D Swietna robota, tak trzymac :o Cheers
Napisano 6 Luty 200322 l Autor Zeby bylo realistyczne to musze jeszcze popracowac nad tym a czasu nie ma :( ale dzieki za komentarze
Napisano 18 Luty 200322 l Jak dla mnie podium w bitwe na bank, a może i wygrana. Jednym słowem - SUPER
Napisano 18 Luty 200322 l dawaj siateczke tego terenu bo jest poprostu fantastyczny :o mozesz pokazac light setup? ? na pewno wielu z nas by się troche nauczyło :), a co do samej bitwy to nie sądze żeby praca zajęła jakiekolwiek miejsce bo to niestety nie jest SF i słaby tu ten ogień :). Niemniej chciałbym dodać, że jak zobaczyłem ten render z terenem to myślałem, że zapostowałeś jakiś reference pic, a tu szok :o Cheers
Napisano 19 Luty 200322 l Faktycznie nieźle. Ale jak to się ma do Fantastyki? Abrahms to lata `80 te XX wieku... Faktem jednak jest, że finał zrzuca czapkę z głowy... I ten kurz to mi na PyroCluster`a nie wygląda... Zrobiiłeś go w Shopie?:o
Napisano 19 Luty 200322 l Autor No dobrze, nie bede trzymal w niepewnosci. Caly efekt w tej scenie, ktora zrobilem to fakt, iz to wszystko jest troche oszukane-tlo to zdjecie, w ktore wkomponowany jest model. Ale moze popracuje nad terenem w max\'ie. Na razie brak mi na to czasu.
Napisano 19 Luty 200322 l Jak narazie to termin już miną :P modelik ładny ładny nawet bardzo ładny ale cóż z tego... Uzyskałeś poprosty bardzo ładny efekt przez bardzo łatwy sposób... tapete kazy zarzucać już umie :) [Edited on 19-2-2003 by SCORPI]
Napisano 19 Luty 200322 l Kurde, ale zajebio*a!!!!!!!!!!!!! Ja piernicze! To wyglada zarabiscie realnie. Jak zdjecie!!!!!!! GRATULACJE! Cos pieknego... Zeby inni prezentowali taki poziom... Jeszcze raz GRATULUJE! Pozdrawiam.
Napisano 21 Luty 200322 l Pikne bardzo ładnie wykonane hehe ale powiedz mi jedno Bo mam pytanie co do tego jak ten człowk stoji na ziemi u ciebie znaczy sie dałes mu jakos deflectora czy ciom ???
Napisano 22 Marzec 200322 l Witam, Miło mi oznajmić ,iż jury przyznało Ci nagrodę AWARD za Twoje poczynania w Bitwie nr 2. Doceniona została umiejętność nadania pracom realizmu oraz kompozycji. MOJE GRATULACJE!!!
Napisano 23 Marzec 200322 l Congratulacje za otrzymanie nagrody !! Obys dalej robil rownie realistyczne i odjazdowe prace [jupi]