Krysss Napisano 6 Listopad 2002 Share Napisano 6 Listopad 2002 Moze tonie bedzie nic oryginalnego ale chce zrobic czo│g - M1A1Abrams. Pomys│u na scene jeszcze nie mam ale chcialbym nastawic sie na fotorealizm. No to by bylo na tyle...na razie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krysss Napisano 15 Listopad 2002 Autor Share Napisano 15 Listopad 2002 No jest cos na prawde wstepnego i na razie nie zapowiada sie na wiecej, chociaz... kto wie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bacry Napisano 15 Listopad 2002 Share Napisano 15 Listopad 2002 Wieże ci odstrzelili:D A tak na poważnie to musisz zaciemnić koła jezdne. One s± wykonane z tego samego materiału co napędowe i prowadz±ce:) Chyba że robisz wersje na pokazy:D albo jaki¶ pochód pierwszo majowy (chyba pomyliłem kierunki) Pracuj bo nie zd±żysz Powodzenia Bacry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BlackButterfly Napisano 20 Listopad 2002 Share Napisano 20 Listopad 2002 Witaj......miło mi poznać kogoś z Wrocka, dogadajmy się na GG i na następny konkurs zróbmy coś razem :) - (( w grafice jest tak jak w programowaniu.....sam możesz zrobić tylko Tetrisa....ale żeby zrobić Quaqe potrzeba kilku dobrych programisów którzy pracują przez kilka dobrych lat :D )) - Śliczny ten czołg.......ja też robię tank...ale twój [ nie ukrywam ] jest lepszy. Fajniutko bo będę mógł podpatrywać kogoś na \" moim \" (hehe, pochlebiam sobie ) poziomie i to mnie będzie inspirowało do Cięższej pracy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krysss Napisano 20 Listopad 2002 Autor Share Napisano 20 Listopad 2002 zawsze to cos wiecej :) attach E:\\3d-R4\\abrams\\render\\7.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krysss Napisano 20 Listopad 2002 Autor Share Napisano 20 Listopad 2002 Attach (E:\\3d-R4\\abrams\\render\\7.jpg) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr. eA Napisano 20 Listopad 2002 Share Napisano 20 Listopad 2002 ciekawy sposob modelowania i od razu nadawania tekstur, model bardzo mi sie podoba tylko moglbyc robic rendery z antyaliasingiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krysss Napisano 20 Listopad 2002 Autor Share Napisano 20 Listopad 2002 nie no te teksturki to taka prowizorka ale wole od razu nadawac a potem tylko ustawienia zmieniac-latwiej sie pozniej odnalezc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krysss Napisano 3 Grudzień 2002 Autor Share Napisano 3 Grudzień 2002 No cóż nie zd±żę, czasu mało ale przynajmniej jakies postepy i moze jakies uwagi bo i tak zamierzam skonczyc ten teamat nawet po terminie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano 13 Grudzień 2002 Share Napisano 13 Grudzień 2002 Mi się podoba:). Może jeszcze zd±żysz. Wstaw jeszcze jak±¶ scenerię np. ł±ka i las w oddali albo pustynię (wtedy szybciej skończysz i może się wyrobisz) i do tego jeszcze jaki¶ wystrzał z lufy. Pozdrawiam: Lucas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wingman Napisano 15 Grudzień 2002 Share Napisano 15 Grudzień 2002 bardzo fajny modelik chociaz moło sci-fi ale kto by sie czepial szczegolow... teraz tylko jakis ciekawy teren i gotowe... wingman Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
azazel Napisano 20 Grudzień 2002 Share Napisano 20 Grudzień 2002 no model ciekawy ... warty pokazania .. czekam na fajne textury i otocznia .. aha i jeszce jedno jak sie ktos bedzie czepial ze nie jest S-F to wes zamiast kuli zrob aby strzelal laserami .. i tyle bedzie takie S-F ze glowa mala :D pozd . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krysss Napisano 5 Luty 2003 Autor Share Napisano 5 Luty 2003 A tak chcialem skonczyc te scene - moze gdyby nie sesja... W kazdym badz razie cos tam eksperymentowalem z modelem i teksturami i oto wyniki tych eksperymentow Moze gdyby dodac detali, dorobic cos z S-F to cos by z tego bylo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krysss Napisano 5 Luty 2003 Autor Share Napisano 5 Luty 2003 No i drugi render Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bremen Napisano 6 Luty 2003 Share Napisano 6 Luty 2003 eee...przepraszam ale czy ty przpadkiem nie jestes zolniezem i nie zrobiles tych zdiec podczas treningow ?? TOSZ TO WYGLADA ODJAZDOWO ZEKLBYM ZE JAK PRAWDZIWE!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Crash Napisano 6 Luty 2003 Share Napisano 6 Luty 2003 very realistic mate :) qrde a myslalem ze tylko ja wpadlem na motyw czolgu w pustyni :D Swietna robota, tak trzymac :o Cheers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krysss Napisano 6 Luty 2003 Autor Share Napisano 6 Luty 2003 Zeby bylo realistyczne to musze jeszcze popracowac nad tym a czasu nie ma :( ale dzieki za komentarze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krysss Napisano 18 Luty 2003 Autor Share Napisano 18 Luty 2003 no to kolejny render, narazie nic z S-F Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid Napisano 18 Luty 2003 Share Napisano 18 Luty 2003 jedyne co moge powiedzieć :o:o:o:o:o:o Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weles Napisano 18 Luty 2003 Share Napisano 18 Luty 2003 Jak dla mnie podium w bitwe na bank, a może i wygrana. Jednym słowem - SUPER Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Crash Napisano 18 Luty 2003 Share Napisano 18 Luty 2003 dawaj siateczke tego terenu bo jest poprostu fantastyczny :o mozesz pokazac light setup? ? na pewno wielu z nas by się troche nauczyło :), a co do samej bitwy to nie sądze żeby praca zajęła jakiekolwiek miejsce bo to niestety nie jest SF i słaby tu ten ogień :). Niemniej chciałbym dodać, że jak zobaczyłem ten render z terenem to myślałem, że zapostowałeś jakiś reference pic, a tu szok :o Cheers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartonfink Napisano 19 Luty 2003 Share Napisano 19 Luty 2003 no wymiekam :O dawaj siatke calej scenki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saygon Napisano 19 Luty 2003 Share Napisano 19 Luty 2003 wow, no pełen wypas.jak robileś tan kurz za gąsienicami?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JagdPanz Napisano 19 Luty 2003 Share Napisano 19 Luty 2003 Faktycznie nieźle. Ale jak to się ma do Fantastyki? Abrahms to lata `80 te XX wieku... Faktem jednak jest, że finał zrzuca czapkę z głowy... I ten kurz to mi na PyroCluster`a nie wygląda... Zrobiiłeś go w Shopie?:o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krysss Napisano 19 Luty 2003 Autor Share Napisano 19 Luty 2003 No dobrze, nie bede trzymal w niepewnosci. Caly efekt w tej scenie, ktora zrobilem to fakt, iz to wszystko jest troche oszukane-tlo to zdjecie, w ktore wkomponowany jest model. Ale moze popracuje nad terenem w max\'ie. Na razie brak mi na to czasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SCORPI Napisano 19 Luty 2003 Share Napisano 19 Luty 2003 Jak narazie to termin już miną :P modelik ładny ładny nawet bardzo ładny ale cóż z tego... Uzyskałeś poprosty bardzo ładny efekt przez bardzo łatwy sposób... tapete kazy zarzucać już umie :) [Edited on 19-2-2003 by SCORPI] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cool_man Napisano 19 Luty 2003 Share Napisano 19 Luty 2003 Kurde, ale zajebio*a!!!!!!!!!!!!! Ja piernicze! To wyglada zarabiscie realnie. Jak zdjecie!!!!!!! GRATULACJE! Cos pieknego... Zeby inni prezentowali taki poziom... Jeszcze raz GRATULUJE! Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SiD Napisano 21 Luty 2003 Share Napisano 21 Luty 2003 Pikne bardzo ładnie wykonane hehe ale powiedz mi jedno Bo mam pytanie co do tego jak ten człowk stoji na ziemi u ciebie znaczy sie dałes mu jakos deflectora czy ciom ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 22 Marzec 2003 Share Napisano 22 Marzec 2003 Witam, Miło mi oznajmić ,iż jury przyznało Ci nagrodę AWARD za Twoje poczynania w Bitwie nr 2. Doceniona została umiejętność nadania pracom realizmu oraz kompozycji. MOJE GRATULACJE!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gith Napisano 23 Marzec 2003 Share Napisano 23 Marzec 2003 Congratulacje za otrzymanie nagrody !! Obys dalej robil rownie realistyczne i odjazdowe prace [jupi] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi