December 9, 200717 yr Zegarek fajny ale shaderki takie sobie, ten niebieski na zewn. szczególnie sie w oczy rzuca, no i wskazówki jakieś takie przepalone.
December 9, 200717 yr Mi sie podoba:) Może fotoreal to nie jest ale jest estetycznie. Jest jednak coś co dyskwalifikuje ta pracę, dzisiaj jest 9 a nie 8!!
December 9, 200717 yr bardzo dokładny :) ale fajnie jakby jakieś odbłyski na szybce byly bo tak jakby jej nie było. no i tarsza wyglada jak zamszowa ;] ale za model i ujecie respect ;]
December 9, 200717 yr Strasznie brzydkie materialy szczerze mowiac,ale sie nie przejmuj.Model kapitalny.full detal itp.ladnie :D.powodzenia.Yo
December 9, 200717 yr shadery strasznie słabe przez co pracka staje się nie najwyższych lotów ten zegarek nie ma żadnego szkiełka ??
December 10, 200717 yr Author Eaa właśnie sobie uświadomiłem, że zapomniałem o szybce 0o Postaram się wrzucić szybki up wkrótce.
December 10, 200717 yr materialy swoja droga, ale oswietlenie do bani. zobacz sobie jakies reklamowki topowych zegarkow. reflexy na chromowanej bransolecie daja swietny efekt. wlasnie sie z tym mecze na telefonie kom....
December 10, 200717 yr model ładny ja bym dał ciemniejszy render i wtedy zapalił ten materiał fluorescencyjny czy jaki on tam jest, co do reszty materiałów już ci napisali, pokaż jakieś siatki jak możesz
December 10, 200717 yr Author Tu macie siatki. Już chyba nic nie będę z tym robił. Biorę się za "inne" sprawy.
December 15, 200717 yr Piękny model, piękna siatka render toonowy wyszedł ;) Ile kosztuje taki zegareczek w rzeczywistości?
February 8, 200817 yr Author Nie mogłem sobie darować zepsucia tamtego renderu więc kolejna próba w 1 poście. Mam nadzieję, że lepszy :D