Jump to content

Featured Replies

Posted

Nad takim zegarkiem ostatnio pracowałem

Jak zwykle: Max + VRay

omegafiniszbb4.jpg

• Replies 18
  • Views 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Zegarek fajny ale shaderki takie sobie, ten niebieski na zewn. szczególnie sie w oczy rzuca, no i wskazówki jakieś takie przepalone.

Mi sie podoba:) Może fotoreal to nie jest ale jest estetycznie.

Jest jednak coś co dyskwalifikuje ta pracę, dzisiaj jest 9 a nie 8!!

Całkiem niezły tylko to niebieskie wygląda słabo a i chrom taki sobie

bardzo dokładny :) ale fajnie jakby jakieś odbłyski na szybce byly bo tak jakby jej nie było. no i tarsza wyglada jak zamszowa ;] ale za model i ujecie respect ;]

Strasznie brzydkie materialy szczerze mowiac,ale sie nie przejmuj.Model kapitalny.full detal itp.ladnie :D.powodzenia.Yo

shadery strasznie słabe przez co pracka staje się nie najwyższych lotów

ten zegarek nie ma żadnego szkiełka ??

no ale grunt ze nei wszystkie materiały ;) ja poproszę wersję z szybką ;]

• Author

Eaa właśnie sobie uświadomiłem, że zapomniałem o szybce 0o Postaram się wrzucić szybki up wkrótce.

materialy swoja droga, ale oswietlenie do bani. zobacz sobie jakies reklamowki topowych zegarkow. reflexy na chromowanej bransolecie daja swietny efekt. wlasnie sie z tym mecze na telefonie kom....

model ładny ja bym dał ciemniejszy render i wtedy zapalił ten materiał fluorescencyjny czy jaki on tam jest, co do reszty materiałów już ci napisali, pokaż jakieś siatki jak możesz

• Author

Tu macie siatki. Już chyba nic nie będę z tym robił. Biorę się za "inne" sprawy.

Wire1.jpg.xs.jpg

Wire2.jpg.xs.jpg

Piękny model, piękna siatka render toonowy wyszedł ;)

Ile kosztuje taki zegareczek w rzeczywistości?

• Author

Nie mogłem sobie darować zepsucia tamtego renderu więc kolejna próba w 1 poście. Mam nadzieję, że lepszy :D

render w pierwszym poscie jest ladny, a po za tym fajowy model :]

Important Information

We are using cookies. Read about our Privacy Policy