Napisano 9 Grudzień 200717 l Zegarek fajny ale shaderki takie sobie, ten niebieski na zewn. szczególnie sie w oczy rzuca, no i wskazówki jakieś takie przepalone.
Napisano 9 Grudzień 200717 l Mi sie podoba:) Może fotoreal to nie jest ale jest estetycznie. Jest jednak coś co dyskwalifikuje ta pracę, dzisiaj jest 9 a nie 8!!
Napisano 9 Grudzień 200717 l bardzo dokładny :) ale fajnie jakby jakieś odbłyski na szybce byly bo tak jakby jej nie było. no i tarsza wyglada jak zamszowa ;] ale za model i ujecie respect ;]
Napisano 9 Grudzień 200717 l Strasznie brzydkie materialy szczerze mowiac,ale sie nie przejmuj.Model kapitalny.full detal itp.ladnie :D.powodzenia.Yo
Napisano 9 Grudzień 200717 l shadery strasznie słabe przez co pracka staje się nie najwyższych lotów ten zegarek nie ma żadnego szkiełka ??
Napisano 9 Grudzień 200717 l no ale grunt ze nei wszystkie materiały ;) ja poproszę wersję z szybką ;]
Napisano 10 Grudzień 200717 l Autor Eaa właśnie sobie uświadomiłem, że zapomniałem o szybce 0o Postaram się wrzucić szybki up wkrótce.
Napisano 10 Grudzień 200717 l materialy swoja droga, ale oswietlenie do bani. zobacz sobie jakies reklamowki topowych zegarkow. reflexy na chromowanej bransolecie daja swietny efekt. wlasnie sie z tym mecze na telefonie kom....
Napisano 10 Grudzień 200717 l model ładny ja bym dał ciemniejszy render i wtedy zapalił ten materiał fluorescencyjny czy jaki on tam jest, co do reszty materiałów już ci napisali, pokaż jakieś siatki jak możesz
Napisano 10 Grudzień 200717 l Autor Tu macie siatki. Już chyba nic nie będę z tym robił. Biorę się za "inne" sprawy.
Napisano 15 Grudzień 200717 l Piękny model, piękna siatka render toonowy wyszedł ;) Ile kosztuje taki zegareczek w rzeczywistości?
Napisano 8 Luty 200817 l Autor Nie mogłem sobie darować zepsucia tamtego renderu więc kolejna próba w 1 poście. Mam nadzieję, że lepszy :D