Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Nad takim zegarkiem ostatnio pracowałem

Jak zwykle: Max + VRay

omegafiniszbb4.jpg

• Odpowiedzi 18
  • Wyświetleń 2,7k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Zegarek fajny ale shaderki takie sobie, ten niebieski na zewn. szczególnie sie w oczy rzuca, no i wskazówki jakieś takie przepalone.

Napisano

Mi sie podoba:) Może fotoreal to nie jest ale jest estetycznie.

Jest jednak coś co dyskwalifikuje ta pracę, dzisiaj jest 9 a nie 8!!

Napisano

Całkiem niezły tylko to niebieskie wygląda słabo a i chrom taki sobie

Napisano

bardzo dokładny :) ale fajnie jakby jakieś odbłyski na szybce byly bo tak jakby jej nie było. no i tarsza wyglada jak zamszowa ;] ale za model i ujecie respect ;]

Napisano

Strasznie brzydkie materialy szczerze mowiac,ale sie nie przejmuj.Model kapitalny.full detal itp.ladnie :D.powodzenia.Yo

Napisano

shadery strasznie słabe przez co pracka staje się nie najwyższych lotów

ten zegarek nie ma żadnego szkiełka ??

Napisano

no ale grunt ze nei wszystkie materiały ;) ja poproszę wersję z szybką ;]

Napisano
  • Autor

Eaa właśnie sobie uświadomiłem, że zapomniałem o szybce 0o Postaram się wrzucić szybki up wkrótce.

Napisano

materialy swoja droga, ale oswietlenie do bani. zobacz sobie jakies reklamowki topowych zegarkow. reflexy na chromowanej bransolecie daja swietny efekt. wlasnie sie z tym mecze na telefonie kom....

Napisano

model ładny ja bym dał ciemniejszy render i wtedy zapalił ten materiał fluorescencyjny czy jaki on tam jest, co do reszty materiałów już ci napisali, pokaż jakieś siatki jak możesz

Napisano
  • Autor

Tu macie siatki. Już chyba nic nie będę z tym robił. Biorę się za "inne" sprawy.

Wire1.jpg.xs.jpg

Wire2.jpg.xs.jpg

Napisano

Piękny model, piękna siatka render toonowy wyszedł ;)

Ile kosztuje taki zegareczek w rzeczywistości?

Napisano
  • Autor

Nie mogłem sobie darować zepsucia tamtego renderu więc kolejna próba w 1 poście. Mam nadzieję, że lepszy :D

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności