xeav Napisano 12 Grudzień 2007 Share Napisano 12 Grudzień 2007 Trailer z piątej wersji gry GranTurismo od Polyphony Digital. [link] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecet Napisano 12 Grudzień 2007 Share Napisano 12 Grudzień 2007 ma ktoś może screeny siateczek modeli GT5? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 12 Grudzień 2007 Share Napisano 12 Grudzień 2007 autka mają około 200 000 trisów ;] mam przyjemność pogrywać sobie w Demo Prolouge`a ściągniętego z japońskiego psstore, przepiękna ścigałka :) niestety demo już nie jest dostępne, ale ci którzy ściągnęli za wczasu mogą nadal się nim cieszyć ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 12 Grudzień 2007 Share Napisano 12 Grudzień 2007 Jak zrobią tak wyglądającą formułę 1 z dobrą fizyką, to będę całował rączki twórców. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blood_brother Napisano 12 Grudzień 2007 Share Napisano 12 Grudzień 2007 Jeszcze kilka lat i low-poly będzie archaizmem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 12 Grudzień 2007 Share Napisano 12 Grudzień 2007 Jeszcze kilka lat i low-poly będzie archaizmem. całkowicie się zgadzam :) jeszcze sięgam pamięcią do chyba Virtual fightera 1 jak postacie miały ręce, nogi z boxów a taki stary nie jestem ;), a teraz 200k na furkę :) za 10 lat już będzie pewnie ze 2mln lub więcej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 13 Grudzień 2007 Share Napisano 13 Grudzień 2007 autka mają około 200 000 trisów ;] mam przyjemność pogrywać sobie w Demo Prolouge`a ściągniętego z japońskiego psstore, przepiękna ścigałka :) niestety demo już nie jest dostępne, ale ci którzy ściągnęli za wczasu mogą nadal się nim cieszyć ;] Tak tez mam tą przyjemnosc - dzięki za info Marcin bo prawie nie zdążyłem. Częśc aut z filmiku znalezc mozna w demie - min nowy Lancer X (fav) oraz Subaru. Podwojne N1 i taaaaaaaakkkiieee drifty :D Demo wgniata w ziemie, czekam na pełną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 13 Grudzień 2007 Share Napisano 13 Grudzień 2007 wow wyglada rewelacyjnie szkoda ze nie robia takich gier na pc'ta :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 13 Grudzień 2007 Share Napisano 13 Grudzień 2007 A wogole jak z fizyka w grze bo z tego co pamietam po poprzednich jakos ciezko mi sie jezdzilo :/ Ale grafa wymiata ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 13 Grudzień 2007 Share Napisano 13 Grudzień 2007 Fizyka z górnej półki - naprawde dobry model jazdy, i zmiany ustawien naprawde 'czuc' w tej grze. Poprzednie rzeczywiscie odstawały, ale w 5 jest innaczej - przynajmniej tyle po demie mozna wywnioskowac. Wszystko czułe, zgrane, fajnie kosi się zakręty ale też nie odczuwa się wrażenia że to arkadówka - wyważone. Piter - warte zakupu więc możesz śmiało czekac. Swoją drogą zastanawiam sie czy będzie mozna obejrzec czyjs replay majac połączenie z netem - w demie tego nie widze - a w HD jest taka opcja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość _Kreska_ Napisano 13 Grudzień 2007 Share Napisano 13 Grudzień 2007 duza roznica jest miedzy tym demem a HD? zmienila sie fizyka? są uszkodzenia fur? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 13 Grudzień 2007 Share Napisano 13 Grudzień 2007 zmiana jest, GT HD bazowało na silniku GT4, Prologue już ma zupełnie nowy system jazdy. Zniszczeń nie ma ale zapowiedziano je jako patcha do ściągnięcia (nie wiadomo kiedy, Ferrari podobno nie są zadowoleni z pomysłu rozwalania ich fur ;]) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość _Kreska_ Napisano 13 Grudzień 2007 Share Napisano 13 Grudzień 2007 no to szkoda ze nie zdazylem sciagnac :(. a widok wnetrza fur wporzo? z tym rozwalaniem bryk to polyphony se leci w kulki, powiedzieliby ze po prostu za duzo roboty a nie sciemniaja ze sie jacys producenci nie zgadzaja:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 13 Grudzień 2007 Share Napisano 13 Grudzień 2007 wgniata i to ostro grafa, ale jakos nie lubialem nigd Gt, ciagnelo do nich ale gdy gralem to ... wole SKATE`a XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 13 Grudzień 2007 Share Napisano 13 Grudzień 2007 Widok wnętrza kozacki - tylnie i boczne lusterko, przy widoku do tyłu równiez widac wnętrze - siedzenia, szyba etc Róznica kolosalna. Imo dobrze ze nie ma tych zniszczen - jakos tak od początku nie było i fani juz sie przywiazali do tego. Jak tylko wyjdzie to powalcze z Marcinem :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fargate Napisano 13 Grudzień 2007 Share Napisano 13 Grudzień 2007 Jako fan serii GT sprawdził bym sie z wami na torze :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecet Napisano 13 Grudzień 2007 Share Napisano 13 Grudzień 2007 Ale że jak? jest widok z wnętrza, czy widać wnętrze z zewnątrz? A uszkodzenia były już na PSX, jak walnełeś w coś to koła się wykrzywiały i cięzko było kierować ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fargate Napisano 13 Grudzień 2007 Share Napisano 13 Grudzień 2007 pecet wymodelowana jest całe wnętrze samochodu + jest też dynamicznie oświetlone :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 13 Grudzień 2007 Share Napisano 13 Grudzień 2007 wszystkie wnętrza są ładnie wymodelowane ;] niektóre nawet lepiej niż nadwozia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecet Napisano 13 Grudzień 2007 Share Napisano 13 Grudzień 2007 o jaaaa ale wypas :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 13 Grudzień 2007 Share Napisano 13 Grudzień 2007 dodam że pełna wersja GT5:Prologue będzię dostępna już 27 lutego ;] z możliwością grania online ofcourse. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość _Kreska_ Napisano 13 Grudzień 2007 Share Napisano 13 Grudzień 2007 ja tam nie uwazam ze brak zniszczeń mozna zliczyc na +. no bo niby dlaczego? w innych grach są i jest super. Ale wnetrza wporzadku wygladaja, w ogole nie jestem fanem serii ale zawsze w to gralem bo grafa jest pierwszo ligowa, teraz gram w pgr4 i tez jest super. ale w to gram bo sie fajnie jezdzi czego niestety brakuje w gt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 14 Grudzień 2007 Share Napisano 14 Grudzień 2007 jezeli arkadowy styl jazdy mozna nazwac fajnym jezdzeniem to pozdrawiam :) Marcin - no to w lutym sie mierzymy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fargate Napisano 14 Grudzień 2007 Share Napisano 14 Grudzień 2007 A właśnie sobie przypomniałem Marcin albo Hindus wicie jak włączyć tryb PRO w demie? Czytałem że jest tylko nikt nie wie gdzie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 14 Grudzień 2007 Share Napisano 14 Grudzień 2007 Słyszałem o tym ale specjalnie nie dozukiwałem się tego w demie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość _Kreska_ Napisano 14 Grudzień 2007 Share Napisano 14 Grudzień 2007 przyjemność z jazdy to też ai przeciwników, a ci w gt powalaja głupotą, jazda po "sznurku" królowała przez ostatnie pare część. Mam nadzieje ze teraz sie cos zmieni:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi