Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam. Przedstawiam prackę którą dedykuję przewspaniałej dziewczynie - Elizie K. Praca jest prosta i bez zbędnych bajerów (co zresztą widać) czyli taka jak chciałem:P Szczerze mówiąc bałem się coś takiego wrzucać na forum ale co tam, raz kozie śmierć, będzie nauczka na przyszłość:D Komenty mile widziane:P Pozdro

oko2cj5.jpg

• Odpowiedzi 21
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Mhmmm, jak dla mnie WIP. Wstępny zarys. Jak napiasł SoAd, skóra plastikowa, oko wygląda jakby go tam nie było w ogóle, kolczyk też plastikowy, dobrze jedynie prezentuje się krew, ale to już chyba postrodukcja.

Popracuj nad materiałami obowiązkowo.

Napisano

eh czepiacie się bo nie jest tak jak wy chcecie.. a przecierz to abstrakt robiony przez artystę... trochę zrozumienia ziomki ;p

/spie ignore me :D

Napisano

Jak dopracujesz będzie super. Kiedyś gdzieś widział bardzo podobną prackę fajny pomysł, a szczególnie dedykacja. :F

Pozdrawiam Witamy na Forum :D

Napisano
eh czepiacie się bo nie jest tak jak wy chcecie..
nie no co ty, my się zawsze czepiamy, niezależnie od jakości obrazka, tak dla zasady.
Napisano

Serdecznie wszystkim dziękuję. Przyjmuję wszelką krytykę. W tym świecie 3d jesteście dla mnie jak rodzina, nie szydzicie z początkujących tylko staracie sie pomagać i to jest w tym fajne:D Heh tylko proszę nie płakać:P Dzięki raz jeszcze;]

Napisano

Jak chcesz, żebyśmy CI pomogli, to trzeba było zamieścić tę pracę w WIPie. Sprzydały by się rzęsy, jakieś brwi. W miejscu gdzie kolczyk wchodzi do skóry, powinno być jakieś wgłębienie w skórze. Zmiana koloru skóry i dodanie jakiejś teksturki na oko też by chyba nie zaszkodziło....no chyba, że to miało być coś artystycznego to przepraszam, że się czepiam.

Napisano

piotrekde - krew była najzwyczajniej modelowana;)

Kimmi - dzięki:) chyba udało mi się osiągnąć to co chciałem. Co do rzęs, brwi i tekstur to mi o to chodziło żeby ich nie było, oko miało być całe czarne a to szare to miała być przemiana skóry w kamień:P Powiedzmy że to miało być coś artystycznego a czy ktoś to tak odebrał to nie wiem:P

Pozdro

Napisano

nie zebym cos mial do emo itp. nic do nich nie mam :D.. Tylko jak ktos juz przede mna zauwazyl: czlowieka to nie przypomina... ani klimatu w tym nie widze przez 3 krople krwi...

za pare dni wrzuce (mam nadzieje klimatyczna) pracke

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności