Fr3d3k Napisano 26 Grudzień 2007 Napisano 26 Grudzień 2007 EDIT: Finish. ...He didn't expect this punishment will meet him that day... ...punishment for what He did... ...punishment very painful. He'll not make this mistake never again... it's too late for apologize... They have been used photos at imposition of textures big size : final.jpg ---------------------------------------------------------------------------------------------- hej tez sie przyłącze... Interpretacja bez zadnych udźiwnień...sie okaże jak wyjdzie...narazie leci z biegu.. Kilka dni zabawy ..na pierwszy ogien odrazu idzie aktualny progres ... wczesniejszych etapow nie ma co pokazywac. Nie wiem czemu ale jakoś wychodzi game art'owo ...chyba z przyzwyczajenia ..teksturki tez..nie przekraczają ^1024 No nic, zobaczaczymy co z tego wyjdzie :) tak wiec kilka strzałów : no narazie wsio ...pozdr ! i sorka za te duzo pliki ...ale nie miałoby sensu dawac mniejszych ..juz i tak mało widac :)
Tomala Napisano 27 Grudzień 2007 Napisano 27 Grudzień 2007 Rzeczywiście bardzo gameartowo to wygląda ale to są wszystko screeny z viewportów mogłeś dać jakiegoś renderka dla podglądu. Nie zdradziłeś żadnych szczegółów historii którą chcesz przedstawić, napisz co scena ma przedstawiać jakie postacie itp. Powodzenia.
Fr3d3k Napisano 28 Grudzień 2007 Autor Napisano 28 Grudzień 2007 no nie przedstawiłem historii bo po co :) Beda porachunki i juz Rendera tez nie ma co dawac narazie ..nie ma oswietlenia ani kamery ustawionej dobrze... I jeszcze nie wiem ale chyba rendera nie bedzie ..tylko wrzuce to w jakis silnik... postacie to nie moja mocna strona kekeke :)trocha sie ubawiłem, bo chłopaki są teraz trochu smieszni...ale cos tam bedziem walczyc z nimi jeszcze ..narazie wcześniaki pozdr !
Fr3d3k Napisano 31 Grudzień 2007 Autor Napisano 31 Grudzień 2007 ooo widze grad komentarzy :!u powoli do przodu ... zalążek sceny ..siakiś skylight eno
mort Napisano 31 Grudzień 2007 Napisano 31 Grudzień 2007 wyrównaj oświetlenie, np zrób noc a tylko latarnię świecącą na ludzi. pierwszy kadr nie najgorszy, taki filmowy, ale pierwsze dwa rendery prawie czarne, trzeci przejarany... pozdrawiam
jaras Napisano 1 Styczeń 2008 Napisano 1 Styczeń 2008 tez mi się pierwszy render podoba - tylko więcej detalu i lepsze oświetlenie
Jonasz_Real Napisano 3 Styczeń 2008 Napisano 3 Styczeń 2008 Panie Frodo, świetne to jest. Pierwszy zdecydowanie lepszy :)
hcpiter Napisano 3 Styczeń 2008 Napisano 3 Styczeń 2008 lepsze oswietlenie i bedzie git ! Fajna miejscowka :) Powodzenia !
KoMic Napisano 3 Styczeń 2008 Napisano 3 Styczeń 2008 mi tez pierwszy najbardziej sie podoba, najbardziej klimatyczny, tylko tak jak Jaras napisal wiecej wypierdu: ]
Orangegraphics Napisano 9 Luty 2008 Napisano 9 Luty 2008 bardzo w sumie ładnie. ta kolorystyka z tym kontrastem nawet też daje rade. pokrywka od śmietnika zbyt low poly, opona jak na element zaraz obok kamery zbyt mało dokładnie zrobiona. jakiś disp, bump. daj światło doświetlające gościa w środku od strony kamery bo ciemno sie zrobiło. i to przepalenie z prawej wywal. łądnie to idzie.
Gomez Napisano 9 Luty 2008 Napisano 9 Luty 2008 Ten kontrast czerni i bieli po prawej za**** mi sie podoba. Ja bym z tego zrobil Sin City. Wszedzie czern i biel tak jak po prawej. Ogolnie wyglada to bardzo fajnie - kadr, akcja, swiatlo. 1 plan (opona i skrzynie po lewo) powinien byc w cieniu, zeby ledwo bylo to widac. Sciana i skrzynie za postaciami zrobilbym oswietlone a same postacie jako ciemniejsze sylwetki na ktore gdzies tam pada troche swiatla, byle nie za duzo. Masz 3 plany: 1 (opona, skrzynia), 2 (postacie) i 3 (sciana, skrzynie) i musisz je roznie oswietlic, z rozna intensywnoscia. Musi byc kontrast miedzy tymi planami, jeden oswietlony, inny ciemny. Podoba mi sie tez 1 kadr z posta 4. Jest swietny.
adek Napisano 10 Luty 2008 Napisano 10 Luty 2008 Gratulujemy znalezienia się wśród nominowanych. Przypominamy, że termin do którego należy oddać ostateczną pracę to 20 lutego.
Fr3d3k Napisano 17 Luty 2008 Autor Napisano 17 Luty 2008 hej Wiecej czasu dla tej pracki juz nie znajde Zapodaje final...wieksza rozdzialka w pierwszym poscie Dzieki za komentarze, rady, propozycje oraz świetną zabawe pozdr
Orangegraphics Napisano 17 Luty 2008 Napisano 17 Luty 2008 w takim razie nie będe wytykał błędów skoro koniec. pracka ma klimat... Dof szalenie dziwny, ale ok. jest ładnie. pozdrawiam
Gomez Napisano 17 Luty 2008 Napisano 17 Luty 2008 Podoba mi sie, chociaz mozna by jedno omni wrzucic pomiedzy 2 czarne postacie zeby je wydobyc z tla.
Rekomendowane odpowiedzi