viz.k Napisano 31 Grudzień 2007 Napisano 31 Grudzień 2007 Elo Aranzacja wnetrza baszty zamkowej na salę weselną. Projekt nie moj, ja tylko wiz i tylko wiz podlega krytyce. Mialo byc bajkowo/fantasy a jednoczesnie realistycznie. A wyszlo jak wyszlo. Szczesliwego nowego roku!
D4D4L Napisano 31 Grudzień 2007 Napisano 31 Grudzień 2007 Bajkowo i ładnie... jedyne co mnie ugryzło to przepalenie... reszta ok :)
piksar Napisano 31 Grudzień 2007 Napisano 31 Grudzień 2007 Bajkowo i ładnie... jedyne co mnie ugryzło to przepalenie... reszta ok :) zgadzam się plus za małe reflektorki które dają ten wielki wolumetryk
JohnyCa Napisano 1 Styczeń 2008 Napisano 1 Styczeń 2008 Kolorowo i bajkowo - trochę sztucznie bo wszystko takie "zbloomowane" ale klimacik jest :) Pozdrawiam
pecet Napisano 1 Styczeń 2008 Napisano 1 Styczeń 2008 ładny klimacik, szkoda że tekstury/materiały podłogi i scian mało naturalne
Loki Napisano 1 Styczeń 2008 Napisano 1 Styczeń 2008 poza tym zbloomowaniem jak tu juz ktos pisal, i za duza iloscią dymu (hehe te wolumetryki skądś się muszą brać) - bardzo fajnie pytanie mam, to niebieskie na srodku to woda czy szkło ? (ta duza przestrzen na 1 renderze) fajnie wyglada imo :)
Johny Napisano 1 Styczeń 2008 Napisano 1 Styczeń 2008 Pierwszy render (nie patrzac na stoly) wyglada jak jakas magiczna lokacja z Baldurs Gate :) Fajne szklo pod balustrada.
delf77 Napisano 2 Styczeń 2008 Napisano 2 Styczeń 2008 podlogi sciany i sufit - materialy srednio ogolnie bardzo bajkowo moze tak ludki na sali tanczyc powinny ?
viz.k Napisano 2 Styczeń 2008 Autor Napisano 2 Styczeń 2008 parkiet do tanczenia to lustrzana pleksa z podswietlonym podlozem imitujacym dno jeziora:) swiatelka rzeczywiscie moze za malo widoczne dzieki, pozdrawiam
viz.k Napisano 3 Styczeń 2008 Autor Napisano 3 Styczeń 2008 Szczerze, to aż się żenic odechciewa. ;) a to odnosnie projektu czy wizualizacji? czy ogolnego wrazenia?:)
RA Napisano 3 Styczeń 2008 Napisano 3 Styczeń 2008 Ogólnego wrażenia i projektu w równych proporcjach. :) Wizualizacja dobra pod taki a nie inny projekt. Wiem, że komentarz żaden, ale wrażenia też się chyba liczą.
viz.k Napisano 3 Styczeń 2008 Autor Napisano 3 Styczeń 2008 tak tak, wrazenie przede wszystkim co do zalozen projektu to mysle ze je zrealizowalem poprawnie i to one (plus pewna moja doza wyobrazni i jakiegos efekciarstwa) determinuja ogolne wrazenie wiec krytyke rozumiem jako po prostu niezgodnosc z twoimi preferencjami nt. takiej sali:) dzieki
Rekomendowane odpowiedzi