Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)
nie, nie odczuwam zazdrosci o penisa :P

Haha sama sprowokowalas sytuacje :D. Popularne jest stwierdzenie o kobietach " Co do raczki to do buzi ..." :D. Oczywiscie zartuje sobie tylko wiec bez obrazy :). Pozatym teraz widzisz jakie to brzemie nosic cos tak duzego, czasem jedna reka to zamalo :). joke...

Edytowane przez Predator
  • Odpowiedzi 1,1k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

przez Was z rana mnie brzuch rozbolal od smiechu xD

Tweety, to jest sigma 100-300/4, wiec, no niestety trzeba dziurke zmniejszyc zeby bylo ostro ;) scisniesz troche i jest sii :P

choc, jak kumpela zobaczyla sprzet... stwierdzila jedno - "toz to samobojstwo jest" :)

Napisano (edytowane)
przez Was z rana mnie brzuch rozbolal od smiechu xD

Tweety, to jest sigma 100-300/4, wiec, no niestety trzeba dziurke zmniejszyc zeby bylo ostro ;) scisniesz troche i jest sii :P

choc, jak kumpela zobaczyla sprzet... stwierdzila jedno - "toz to samobojstwo jest" :)

czekajcie czekajcie bo juz sie pogubilem troche w tym :). Odnoszac sie bezosobowa , ona musi miec mniejsza dziure zeby bylo ostro, a on?... wieksza? eee chyba cos pokreciliscie on musi miec mniejsza zeby bylo ostro a ona wieksza - przy takim sprzecie ludzie dajcie spokoj. Choc ostatecznie parametrow wejscia wyjscia nieznam :D.

Edytowane przez Predator
Napisano

hehe, mi chodziło o przysłonę obiektywu świntuchy :]

kamilsien: szkoda, szukam kogoś kto ma do czynienia z Sigmą 70-200 f2.8 jak masz kogoś wśród znajomych fotografów kto foci tym sprzętem to daj mi proszę znać co o tym szkle sądzi na PMa :)

Pozdrawiam

Napisano

Ale bedzie kasowania ojojoj

Acha za posty typu "lol", "lol2", do "lol n-ty" bedą przyznawane przez jury specjalne nagrody pozwalajace spedzac czas zdala od komputera.

Napisano
Jedyny skombinowal na pare dni nowa zabawke :D Gdybym byla mezczyzna, rzeklabym, iz lecze kompleksy ;)

dsc0803maleblogoy6.jpg

Hm, gdybym na moja Sigme 75-300 zamontował taką osłonę przeciwsłoneczną, zapewne byłaby tak samo długa ;).

BTW. Nie, nie leczę kompleksów :D

Napisano

Ja chyba po paru latach na forum wciąż jestem anonimowy, kojażony chyba głównie czasami z avatara, którego nie zmieniałem (i niech tak zostanie :)) Więc wypadało by sie przedstawić.

Czejść jestem CzAki

(cała sala: Czejść CzAki :))

0153747091.jpg

Napisano
czekajcie czekajcie bo juz sie pogubilem troche w tym . Odnoszac sie bezosobowa , ona musi miec mniejsza dziure zeby bylo ostro, a on?... wieksza? eee chyba cos pokreciliscie on musi miec mniejsza zeby bylo ostro a ona wieksza - przy takim sprzecie ludzie dajcie spokoj.

alez My z Tweetym dyskutowalismy o wielkosci przyslony ;) zbreznicy :P tylko dziurki i sciskanie im w glowach :>

Choc ostatecznie parametrow wejscia wyjscia nieznam

nie, mierzyc dziurek nie bedziemy. jakichkolwiek.

a obiektyw, fajna zabawka, ale trzeba oddac. mam dosc slyszenia piskow i ahow nastolatek na temat, ekhm, "lufy" Jedynego xD

Tweety, chyba nie widzialam u nikogo, ale mozna sprawdzic. Poza tym z sigmami (zwlaszcza na canona z tego co slyszalam, zeby nie bylo od canoniarza), sa problemy. Najlepiej sam sprwdz interesujacy Cie egzemplarz.

Napisano

Z sigmami jest taki problem (przynajmniej u canona) ze byly przygotowywane pod klisze, i moga miec BF/FF na matrycy, serwis w ramach gwarancji je kalibruje za free.

Fajna tuba, ale chyba jednak wolalbym 70-200 f4 canona (szkoda ze innych kolorow nie ma)

Napisano

też bym wolał 70-200 canona. ale bardziej interesuje mnie f2.8 ale cena odstrasza.

kamilsien a w nikonie tą sigmą (100-300) nie ma problemów?

Napisano
no tez nie- ja to ten z ta aureolka z gwiazdek naszej kochanej UE :D

Tak żem czuł:p Właśnie miałem pisać o tej aureoli:D

Napisano

tweety, na pelnej dziurze jest mydlo. ale po przymknieciu do 5,6 naprawde zyletka. czasem fiksuje AF-C, ale to kwestia tego, ze reka sie trzesie, to w koncu 1,5 kg, a i silnik dosc szybki i cichy.

FF/BF nie stwierdzilismy. Jedyny mial robic sammple dla kolegi, ktory wlasnie te cacko sprzedaje, wiec dokladnie go przetestowal.

Napisano (edytowane)

A mi wlasnie wypala gały na tych wszystkich lcdkach i w domu tez mam taka bańke Eizo i jest cudnie.

Btw kliment woroszyłow...strach bym miał wejsc do pokoju i puknąć Cie w ramie ... mozna kulke zarobić :!o

E; oj odpisales wczesniej na temat monita...

Edytowane przez Fr3d3k
Napisano
To prawdziwa broń? Tak nie ładnie by sobie tak wisiała...;)

Tutaj moga jakies dzieci być ;]

Gdybys byl na zlocie w Gliwicach w 2007 roku, to bys wiedzial :P

Napisano

@kliment - co to za model masz na półce? sklejasz jeszcze?

oj nieładnie Gwiazdy Bohatera ZSRR nie widać, za to jakiś krzyż żelazny się wala po biurku:D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności