Predator Napisano 14 Maj 2008 Share Napisano 14 Maj 2008 (edytowane) nie, nie odczuwam zazdrosci o penisa :P Haha sama sprowokowalas sytuacje :D. Popularne jest stwierdzenie o kobietach " Co do raczki to do buzi ..." :D. Oczywiscie zartuje sobie tylko wiec bez obrazy :). Pozatym teraz widzisz jakie to brzemie nosic cos tak duzego, czasem jedna reka to zamalo :). joke... Edytowane 14 Maj 2008 przez Predator Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 14 Maj 2008 Share Napisano 14 Maj 2008 Predator nie liczy sie wielkość tylko jakość..:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 14 Maj 2008 Share Napisano 14 Maj 2008 kamilsien: to jest Sigma APO 70-200mm F2.8 EX DG/HSM? jak się sprawdza przy pełnej dziurze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 14 Maj 2008 Share Napisano 14 Maj 2008 tweety..świntuchu :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Predator Napisano 14 Maj 2008 Share Napisano 14 Maj 2008 kamilsien: to jest Sigma APO 70-200mm F2.8 EX DG/HSM? jak się sprawdza przy pełnej dziurze? Hyhyhy toz Tweety poleciales z "grubej rury" :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 14 Maj 2008 Share Napisano 14 Maj 2008 ej ej tweety...on jest za duży na pełna dziure. hmm...a tak w ogole to o której dziurze mówisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilsien Napisano 14 Maj 2008 Share Napisano 14 Maj 2008 przez Was z rana mnie brzuch rozbolal od smiechu xD Tweety, to jest sigma 100-300/4, wiec, no niestety trzeba dziurke zmniejszyc zeby bylo ostro ;) scisniesz troche i jest sii :P choc, jak kumpela zobaczyla sprzet... stwierdzila jedno - "toz to samobojstwo jest" :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Predator Napisano 14 Maj 2008 Share Napisano 14 Maj 2008 (edytowane) przez Was z rana mnie brzuch rozbolal od smiechu xD Tweety, to jest sigma 100-300/4, wiec, no niestety trzeba dziurke zmniejszyc zeby bylo ostro ;) scisniesz troche i jest sii :P choc, jak kumpela zobaczyla sprzet... stwierdzila jedno - "toz to samobojstwo jest" :) czekajcie czekajcie bo juz sie pogubilem troche w tym :). Odnoszac sie bezosobowa , ona musi miec mniejsza dziure zeby bylo ostro, a on?... wieksza? eee chyba cos pokreciliscie on musi miec mniejsza zeby bylo ostro a ona wieksza - przy takim sprzecie ludzie dajcie spokoj. Choc ostatecznie parametrow wejscia wyjscia nieznam :D. Edytowane 14 Maj 2008 przez Predator Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 14 Maj 2008 Share Napisano 14 Maj 2008 hehe, mi chodziło o przysłonę obiektywu świntuchy :] kamilsien: szkoda, szukam kogoś kto ma do czynienia z Sigmą 70-200 f2.8 jak masz kogoś wśród znajomych fotografów kto foci tym sprzętem to daj mi proszę znać co o tym szkle sądzi na PMa :) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 14 Maj 2008 Share Napisano 14 Maj 2008 ja mam 55-200..ale to nie sigma;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 14 Maj 2008 Share Napisano 14 Maj 2008 i masz 2 a nie 3 dziury jesteś gorszyyyy..;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levus Napisano 14 Maj 2008 Share Napisano 14 Maj 2008 ja nie mam pytań po prostu:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Predator Napisano 14 Maj 2008 Share Napisano 14 Maj 2008 Levus i dobrze bo i do Twoich pytan by sie opcje znalazly :D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 14 Maj 2008 Share Napisano 14 Maj 2008 Ale bedzie kasowania ojojoj Acha za posty typu "lol", "lol2", do "lol n-ty" bedą przyznawane przez jury specjalne nagrody pozwalajace spedzac czas zdala od komputera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 14 Maj 2008 Share Napisano 14 Maj 2008 No właśnie masz racje nie można zaśmiecać forum..;) ps. sory takie dziś nudy w pracy..;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 14 Maj 2008 Share Napisano 14 Maj 2008 Jedyny skombinowal na pare dni nowa zabawke :D Gdybym byla mezczyzna, rzeklabym, iz lecze kompleksy ;) Hm, gdybym na moja Sigme 75-300 zamontował taką osłonę przeciwsłoneczną, zapewne byłaby tak samo długa ;). BTW. Nie, nie leczę kompleksów :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 14 Maj 2008 Share Napisano 14 Maj 2008 knysiu...za późno! teraz juz i tak wiemy ze jak załozysz długa osłone to bedzie znaczyc ze masz!:D:D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 14 Maj 2008 Share Napisano 14 Maj 2008 Ja chyba po paru latach na forum wciąż jestem anonimowy, kojażony chyba głównie czasami z avatara, którego nie zmieniałem (i niech tak zostanie :)) Więc wypadało by sie przedstawić. Czejść jestem CzAki (cała sala: Czejść CzAki :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scottero Napisano 14 Maj 2008 Share Napisano 14 Maj 2008 Ech sentymenty z gimnazjum: Gdzie jest Scottero? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 14 Maj 2008 Share Napisano 14 Maj 2008 pierwszy z prawej na dole ? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scottero Napisano 14 Maj 2008 Share Napisano 14 Maj 2008 pierwszy z prawej na dole ? :) A wlasnie ze nie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 14 Maj 2008 Share Napisano 14 Maj 2008 ten blondi nad flagami ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scottero Napisano 14 Maj 2008 Share Napisano 14 Maj 2008 no tez nie- ja to ten z ta aureolka z gwiazdek naszej kochanej UE :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilsien Napisano 14 Maj 2008 Share Napisano 14 Maj 2008 czekajcie czekajcie bo juz sie pogubilem troche w tym . Odnoszac sie bezosobowa , ona musi miec mniejsza dziure zeby bylo ostro, a on?... wieksza? eee chyba cos pokreciliscie on musi miec mniejsza zeby bylo ostro a ona wieksza - przy takim sprzecie ludzie dajcie spokoj. alez My z Tweetym dyskutowalismy o wielkosci przyslony ;) zbreznicy :P tylko dziurki i sciskanie im w glowach :> Choc ostatecznie parametrow wejscia wyjscia nieznam nie, mierzyc dziurek nie bedziemy. jakichkolwiek. a obiektyw, fajna zabawka, ale trzeba oddac. mam dosc slyszenia piskow i ahow nastolatek na temat, ekhm, "lufy" Jedynego xD Tweety, chyba nie widzialam u nikogo, ale mozna sprawdzic. Poza tym z sigmami (zwlaszcza na canona z tego co slyszalam, zeby nie bylo od canoniarza), sa problemy. Najlepiej sam sprwdz interesujacy Cie egzemplarz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 15 Maj 2008 Share Napisano 15 Maj 2008 Z sigmami jest taki problem (przynajmniej u canona) ze byly przygotowywane pod klisze, i moga miec BF/FF na matrycy, serwis w ramach gwarancji je kalibruje za free. Fajna tuba, ale chyba jednak wolalbym 70-200 f4 canona (szkoda ze innych kolorow nie ma) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 15 Maj 2008 Share Napisano 15 Maj 2008 też bym wolał 70-200 canona. ale bardziej interesuje mnie f2.8 ale cena odstrasza. kamilsien a w nikonie tą sigmą (100-300) nie ma problemów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ttaaddeekk Napisano 15 Maj 2008 Share Napisano 15 Maj 2008 "lol n-ty" :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levus Napisano 15 Maj 2008 Share Napisano 15 Maj 2008 no tez nie- ja to ten z ta aureolka z gwiazdek naszej kochanej UE :D Tak żem czuł:p Właśnie miałem pisać o tej aureoli:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilsien Napisano 15 Maj 2008 Share Napisano 15 Maj 2008 tweety, na pelnej dziurze jest mydlo. ale po przymknieciu do 5,6 naprawde zyletka. czasem fiksuje AF-C, ale to kwestia tego, ze reka sie trzesie, to w koncu 1,5 kg, a i silnik dosc szybki i cichy. FF/BF nie stwierdzilismy. Jedyny mial robic sammple dla kolegi, ktory wlasnie te cacko sprzedaje, wiec dokladnie go przetestowal. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 16 Maj 2008 Share Napisano 16 Maj 2008 wulgarne zdjecie w stylu kismajajs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 16 Maj 2008 Share Napisano 16 Maj 2008 kolega za tobą zdejmuje spodnie, powiedz co było potem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 16 Maj 2008 Share Napisano 16 Maj 2008 eee...myślałem że bedzie bardziej kreatywny..a ten powyrywał kilka bizonów i poszedł dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 16 Maj 2008 Share Napisano 16 Maj 2008 po lewej leza kaski, czyzby zlot motocyklistow? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 16 Maj 2008 Share Napisano 16 Maj 2008 doda na tym siedziala wiec bym zabardzo sie tym nie chwalil :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 16 Maj 2008 Share Napisano 16 Maj 2008 No takie orzeszki modern..kolorowe. YYYYYYYYYYYYYYYAAAAAAAAAAA...jak to doda...i ja?????? na tym na czym doda????? :(:(:(:(:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scottero Napisano 17 Maj 2008 Share Napisano 17 Maj 2008 (edytowane) I pewnie tez miala buty na rzepy :D:D Marsz triumfalny do realu: :D Edytowane 18 Maj 2008 przez Scottero Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 21 Maj 2008 Share Napisano 21 Maj 2008 (edytowane) Dawno mnie tu nie było....marszałek woroszyłow przy pracy;) Edytowane 21 Maj 2008 przez kliment woroszyłow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 21 Maj 2008 Share Napisano 21 Maj 2008 musisz mieć dobre oczy że tak bez okularów pracujesz na crt. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 21 Maj 2008 Share Napisano 21 Maj 2008 Mi wlasnie troche wysiadly przez zbyt bliskie wpatrywanie sie w 17" CRT'ka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 21 Maj 2008 Share Napisano 21 Maj 2008 u mnie z oczami jest Ok, 21' eizo ma super odswierzanie i rozdziałke wiec mi sie nie męcza...w pracy mam LCD i w sumie nie odczuwam róznicy jesli idzie o oczy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fr3d3k Napisano 21 Maj 2008 Share Napisano 21 Maj 2008 (edytowane) A mi wlasnie wypala gały na tych wszystkich lcdkach i w domu tez mam taka bańke Eizo i jest cudnie. Btw kliment woroszyłow...strach bym miał wejsc do pokoju i puknąć Cie w ramie ... mozna kulke zarobić :!o E; oj odpisales wczesniej na temat monita... Edytowane 21 Maj 2008 przez Fr3d3k Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 21 Maj 2008 Share Napisano 21 Maj 2008 To prawdziwa broń? Tak nie ładnie by sobie tak wisiała...;) Tutaj moga jakies dzieci być ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 21 Maj 2008 Share Napisano 21 Maj 2008 jasne ze prawdziwa.....strzela prawdziwymi kulkami...z plastiku:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 21 Maj 2008 Share Napisano 21 Maj 2008 Fr3d3k- a ile dziennie siedzisz na komputerze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 21 Maj 2008 Share Napisano 21 Maj 2008 To prawdziwa broń? Tak nie ładnie by sobie tak wisiała...;) Tutaj moga jakies dzieci być ;] Gdybys byl na zlocie w Gliwicach w 2007 roku, to bys wiedzial :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 21 Maj 2008 Share Napisano 21 Maj 2008 black mamba - ja róznie, ale bywa że po 8-10 godzin dziennie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 21 Maj 2008 Share Napisano 21 Maj 2008 No ja podobnie jak Ty lub wiecej ;P widze że lubisz, mój ulubiony odcinek, uwaga przeklinają :D http://pl.youtube.com/watch?v=vpLkuIHJwXg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Topek Napisano 21 Maj 2008 Share Napisano 21 Maj 2008 @kliment - co to za model masz na półce? sklejasz jeszcze? oj nieładnie Gwiazdy Bohatera ZSRR nie widać, za to jakiś krzyż żelazny się wala po biurku:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariusz Napisano 21 Maj 2008 Share Napisano 21 Maj 2008 ha, Kliment mam taką samą podkładkę pod myszkę, kilka lat i dalej się trzyma:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fargate Napisano 21 Maj 2008 Share Napisano 21 Maj 2008 ja kawałek czasu temu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi