Napisano 2 Styczeń 200817 l Witam, takie ćwiczonko, na koncepcie kolegi z forum o pseudonimie grim666. zabrakło mi pomysłu, na texturę moze mi pomozecie. pozdro 1560 trs 2048 tex
Napisano 2 Styczeń 200817 l fajnie wygląda... ;) co do texturki to jest gdzieś na forum tutorial z texturką dla smoka... ;)
Napisano 2 Styczeń 200817 l Mógł byś dać tę błonę bardziej w fioletoworóżowym kolorze bo takie czerwone to są raczej ukrwione tkanki jak mięśnie, a w tej błonie muszą być także jakieś żyły które będą sino cerowe a nawet fioletowe od gęstej odtlenionej krwi. Pyzatym błony takie są cienkie i dobrze ukrwione więc żyłek powinno być sporo. Luknij u nietoperza. Na końcu ramion daj jakieś szpony/ pazury. Skura jakaś wyblakła a to lata czyli wzrok ma dobry ptaki zazwyczaj komunikują się kolorem, wiec dobrze by było jak byś go wzmocnił, bo taki szary to i tak w trawie będzie widoczny. Pyzatym jest spoko Pozdrawiam.
Napisano 2 Styczeń 200817 l Taki ze mnie zakichany koncepciarz, że trzeba potem się męczyć i wymyślać. Czekam na rozwój, bo bardzo jestem ciekaw końcowego efektu!
Napisano 3 Styczeń 200817 l Autor Heja dzięki za komenty, Grim666 w końcu to szkic był co nie :p Walczę z texturami
Napisano 3 Styczeń 200817 l Mi się podobuje, może kolorystycznie jednolity trochę, ale skoro piszesz, że jeszcze walczysz...:) pozdro!
Napisano 3 Styczeń 200817 l mi się głowa niepodoba. mało smocza itp. poeksperymentowałbym z nią w strone bestii itp. reszta całkiem całkiem wiec powodzenia życze
Napisano 3 Styczeń 200817 l Przy buzi bym zrobiła łuski idące wzdłuż wargi, u ciebie zwłaszcza na dolnej wardze tego nie ma. Bardzo ciekawy model. Ręce może ciut zbyt masywne, ale ujdzie.
Napisano 3 Styczeń 200817 l Na smokach się nie znam, ale wydaje mi się, że idziesz w dobrym kierunku :) Jeśłi chodzi o malowani, to może więcej koloru? Zajrzyj na stronę Marcusa Dublina do działu kreatur, może coś Cię zainspiruje. http://www.marcusdublin.com/3dcreaturesselectionPage.html
Napisano 4 Styczeń 200817 l Podoba mi sie:] Jedna uwaga to warge bym na koncu zaokraglil bo teraz jakas ostra jest i jakies zeby moze??
Napisano 4 Styczeń 200817 l na smokach sie nie znam, ten tu jest całkiem fajny, jedyne co sie rzuca i mi nie lezy to ta sam faktura na dziobie\ustach :o), pozatym mozna by opcjonalnie pobawic sie jeszcze specem, i moze cos na kolor wrzucic co by przełamac tą jednolitosc, ale ogolnie fajno