mlodAs Napisano 5 Styczeń 2008 Share Napisano 5 Styczeń 2008 Witam, dwa exteriory na nowy krążek ever.Czas pracy to 5 dni roboczych czyli ok 20h na jedną +render w nocy. Pozdrawiam sorry jesli przesadziłem z wielkoscia :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trosiek Napisano 5 Styczeń 2008 Share Napisano 5 Styczeń 2008 SUPER!! ekstra woda wyszła szczególnie na pierwszym renderze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 5 Styczeń 2008 Share Napisano 5 Styczeń 2008 chyba lepiej by było bez tych liści na pierwszym, szczególnie te z lewej jakieś rozciągnięte sie wydają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 5 Styczeń 2008 Share Napisano 5 Styczeń 2008 zgadzam sie z Pixarem..wywal te liście i będzie lepiej. Pierwsza mimo tego lepsza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
delf77 Napisano 5 Styczeń 2008 Share Napisano 5 Styczeń 2008 pierwszy fajny , drugi taki sobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadzio Napisano 5 Styczeń 2008 Share Napisano 5 Styczeń 2008 Cien drzewa na drugim renderze jest zielony, bardzo nienaturalnie to wyglada (i chyba troche calosc przesaturowana jest). Pierwszy lepszy imo - fajne swiatlo, kontrast i nasycenie (LWF?), swietna woda (ale tajluje sie textura betonu na suficie). pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 5 Styczeń 2008 Share Napisano 5 Styczeń 2008 1 wizka super :) jedynie mi nie pasi wnętrze na górze po prawej a tak to super klimacik 2 wizka bardzo slaba, jakaś taka zblurowana i cartonowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 5 Styczeń 2008 Share Napisano 5 Styczeń 2008 Pierwsza imho lepsza ;) BTW Jak to tam u was wygląda? Każdy robi jeden krażek czy raczej zespołowo ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 5 Styczeń 2008 Share Napisano 5 Styczeń 2008 Ochydna abberacja wyszła na jedynce. Poza tym prezentuje się nieźle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ramsez Napisano 5 Styczeń 2008 Share Napisano 5 Styczeń 2008 Imho woda na drugim renderze to porażka, nie widać dna wygląda to jak by było robione na bazie flat_mirror. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keraj37 Napisano 5 Styczeń 2008 Share Napisano 5 Styczeń 2008 super, najbardzej podoba mi sie drugi render. Winszuje szybkosci w pracy! 5 dni to nie duzo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
t0m3k Napisano 6 Styczeń 2008 Share Napisano 6 Styczeń 2008 pierwszy fajny, liscie wcisniete na sile, z aberracja przezadziles (IMO to w ogole poroniony pomysl dodawanie tego do renderow) i wydaje mi sie ze na betonie mapa disp/bump mija sie z diffuse. drugi fajny tylko bym saturacje zmniejszyl i wode poprawil (chyba za duzo odbija i disp/bump za bardzo rozciagniety). prawa strona dziwna z tym dwupietrowym murem. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 6 Styczeń 2008 Share Napisano 6 Styczeń 2008 chveti zamknij sie z ta abberacja bo to juz nudne sie robi xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 7 Styczeń 2008 Share Napisano 7 Styczeń 2008 pierwsza mi sie bardziej podoba, choć te liscie wyglądają źle. na 2 renderze woda mi sie nie podoba a tak to nie bede sie cepiał ;D PS. świetna aberracja! ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_17 Napisano 7 Styczeń 2008 Share Napisano 7 Styczeń 2008 sufit w pierwszej pracy wygląda sztucznie, liście również, w drugiej roślina po prawej już znacznie lepiej, praca także, chociaż woda nie przypadła mi do gustu, może powinna być przeźroczysta, a na dnie kafelki? pozdrawiam, [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skawa01 Napisano 9 Styczeń 2008 Share Napisano 9 Styczeń 2008 Liście... i woda za gęsta. Te fale robią żel. Początek całkiem ciekawy. Planujesz jakies tekstury scian? Ta materia nibydaszek troche nie bardzo zwlaszcza ze cien zuca na scianę. Mogłbys dodac z 10 - 15 obrazkow z roznych ujęc niekoniecznie takich duzych! np 720x480. Beton dworcowy miażdży! Potencjalny klient nigdy już nie zadzwoni... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mlodAs Napisano 11 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 11 Styczeń 2008 tadzio- tak LWF DraB- jak kto lubi :) Dzieki za uwagi, liscie faktycznie chyba nietrafione i generalnie poza zielonym cieniem zgadzam sie z uwagami:) jest sporo błedow ale projekty zamkniete wiec poprawek niebedzie:0 chyba lepiej poswiecic czas na cos nowego. dzieki ,pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lis Napisano 11 Styczeń 2008 Share Napisano 11 Styczeń 2008 Niezłe cuksy :) landrynki.w wawie Kiedyś ci już opiniowałem ale się powtórzę. Kontrast i saturacja za duuuużo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MF Napisano 14 Styczeń 2008 Share Napisano 14 Styczeń 2008 Oj lisku Ty zawsze z ta saturacja, dobrze jest :). Kadry niestety sa malo ciekawe, ale klient lyknalby z pocalowaniem reki :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi