mlodAs Napisano 5 Styczeń 2008 Napisano 5 Styczeń 2008 Witam, dwa exteriory na nowy krążek ever.Czas pracy to 5 dni roboczych czyli ok 20h na jedną +render w nocy. Pozdrawiam sorry jesli przesadziłem z wielkoscia :P
trosiek Napisano 5 Styczeń 2008 Napisano 5 Styczeń 2008 SUPER!! ekstra woda wyszła szczególnie na pierwszym renderze.
piksar Napisano 5 Styczeń 2008 Napisano 5 Styczeń 2008 chyba lepiej by było bez tych liści na pierwszym, szczególnie te z lewej jakieś rozciągnięte sie wydają
kliment woroszyłow Napisano 5 Styczeń 2008 Napisano 5 Styczeń 2008 zgadzam sie z Pixarem..wywal te liście i będzie lepiej. Pierwsza mimo tego lepsza.
tadzio Napisano 5 Styczeń 2008 Napisano 5 Styczeń 2008 Cien drzewa na drugim renderze jest zielony, bardzo nienaturalnie to wyglada (i chyba troche calosc przesaturowana jest). Pierwszy lepszy imo - fajne swiatlo, kontrast i nasycenie (LWF?), swietna woda (ale tajluje sie textura betonu na suficie). pozdr
Georgas Napisano 5 Styczeń 2008 Napisano 5 Styczeń 2008 1 wizka super :) jedynie mi nie pasi wnętrze na górze po prawej a tak to super klimacik 2 wizka bardzo slaba, jakaś taka zblurowana i cartonowa
DraB Napisano 5 Styczeń 2008 Napisano 5 Styczeń 2008 Pierwsza imho lepsza ;) BTW Jak to tam u was wygląda? Każdy robi jeden krażek czy raczej zespołowo ?
chveti Napisano 5 Styczeń 2008 Napisano 5 Styczeń 2008 Ochydna abberacja wyszła na jedynce. Poza tym prezentuje się nieźle.
Ramsez Napisano 5 Styczeń 2008 Napisano 5 Styczeń 2008 Imho woda na drugim renderze to porażka, nie widać dna wygląda to jak by było robione na bazie flat_mirror.
keraj37 Napisano 5 Styczeń 2008 Napisano 5 Styczeń 2008 super, najbardzej podoba mi sie drugi render. Winszuje szybkosci w pracy! 5 dni to nie duzo.
t0m3k Napisano 6 Styczeń 2008 Napisano 6 Styczeń 2008 pierwszy fajny, liscie wcisniete na sile, z aberracja przezadziles (IMO to w ogole poroniony pomysl dodawanie tego do renderow) i wydaje mi sie ze na betonie mapa disp/bump mija sie z diffuse. drugi fajny tylko bym saturacje zmniejszyl i wode poprawil (chyba za duzo odbija i disp/bump za bardzo rozciagniety). prawa strona dziwna z tym dwupietrowym murem. pozdrawiam
Hindus Napisano 6 Styczeń 2008 Napisano 6 Styczeń 2008 chveti zamknij sie z ta abberacja bo to juz nudne sie robi xD
!Ewert Napisano 7 Styczeń 2008 Napisano 7 Styczeń 2008 pierwsza mi sie bardziej podoba, choć te liscie wyglądają źle. na 2 renderze woda mi sie nie podoba a tak to nie bede sie cepiał ;D PS. świetna aberracja! ;D
Piotr_17 Napisano 7 Styczeń 2008 Napisano 7 Styczeń 2008 sufit w pierwszej pracy wygląda sztucznie, liście również, w drugiej roślina po prawej już znacznie lepiej, praca także, chociaż woda nie przypadła mi do gustu, może powinna być przeźroczysta, a na dnie kafelki? pozdrawiam, [email protected]
Skawa01 Napisano 9 Styczeń 2008 Napisano 9 Styczeń 2008 Liście... i woda za gęsta. Te fale robią żel. Początek całkiem ciekawy. Planujesz jakies tekstury scian? Ta materia nibydaszek troche nie bardzo zwlaszcza ze cien zuca na scianę. Mogłbys dodac z 10 - 15 obrazkow z roznych ujęc niekoniecznie takich duzych! np 720x480. Beton dworcowy miażdży! Potencjalny klient nigdy już nie zadzwoni...
mlodAs Napisano 11 Styczeń 2008 Autor Napisano 11 Styczeń 2008 tadzio- tak LWF DraB- jak kto lubi :) Dzieki za uwagi, liscie faktycznie chyba nietrafione i generalnie poza zielonym cieniem zgadzam sie z uwagami:) jest sporo błedow ale projekty zamkniete wiec poprawek niebedzie:0 chyba lepiej poswiecic czas na cos nowego. dzieki ,pozdro
Lis Napisano 11 Styczeń 2008 Napisano 11 Styczeń 2008 Niezłe cuksy :) landrynki.w wawie Kiedyś ci już opiniowałem ale się powtórzę. Kontrast i saturacja za duuuużo.
MF Napisano 14 Styczeń 2008 Napisano 14 Styczeń 2008 Oj lisku Ty zawsze z ta saturacja, dobrze jest :). Kadry niestety sa malo ciekawe, ale klient lyknalby z pocalowaniem reki :P
Rekomendowane odpowiedzi