mastahcez Napisano 10 Styczeń 2008 Share Napisano 10 Styczeń 2008 tak sie bawie:) low poly a tak moze wygladac... nie wszystko udalo mi sie zrobic w quadach ale przy MS nie widac tego wiec nie bede juz wiecej chamferowal bo i tak mi zacina przy subd-2. sprobuje jakies fajne tlo dac do tego telefonu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 10 Styczeń 2008 Share Napisano 10 Styczeń 2008 Model bardzo ladny jak narazie, ale telefon ochydaa :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil.ochel Napisano 10 Styczeń 2008 Share Napisano 10 Styczeń 2008 E tam mi się naaweet podoba... modelik ładny ale z tyłu obudowy u góry jest takie wcięcie, ono tam powinno być? psuje Ci się siatka po MSie zaraz nad klawiszami wyboru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mastahcez Napisano 10 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 10 Styczeń 2008 podobal sie mojej dziewczynie:) dobrze zes mi zwrocil uwage bo w tym miejscu niewiedziec czemu ten trojkat jest obciety.... a z ta siatka to tez dobrze ze mi przypomniales bo juz mialem zamiar brac sie za jakies pierdulki. dzieki! pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil.ochel Napisano 10 Styczeń 2008 Share Napisano 10 Styczeń 2008 aha no i z tylu sa dwa "scalone" trójkąty tworzące romby. Ten pod napisem NOKIA i Aparatem. Okienko na dżojstik jest większe. Keep Going :D Bookmarked :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mastahcez Napisano 10 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 10 Styczeń 2008 up, porawilem to co mowiles i juz niewiele zostalo do modelowania. c&c welcome. pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 10 Styczeń 2008 Share Napisano 10 Styczeń 2008 jak można takie telefony produkować wstrętne, model good :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil.ochel Napisano 10 Styczeń 2008 Share Napisano 10 Styczeń 2008 Bardzo ładnie :) Ale troszkę się poprzyczepiam. Głośniczek (z tylu) powinien być chyba trochę wyższy. A głośniczek z przodu węższy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mastahcez Napisano 10 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 10 Styczeń 2008 wiesz co, troche zmieniam ich koncept bo mi sie niepodoba ten okragly jojstick i teraz bedzie takie cus, wiec szerokosc glosnikow to juz naprawde nie roznica. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil.ochel Napisano 10 Styczeń 2008 Share Napisano 10 Styczeń 2008 Czyli rozumiem 7900 :P i tak te głośniczki to chyba niewiele roboty. a ten od fronku jakoś poszerza obudowę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mastahcez Napisano 10 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 10 Styczeń 2008 heh, widze ze odrobiles prace domowa, no dobra juz dobra, porawilem te glosniki:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil.ochel Napisano 10 Styczeń 2008 Share Napisano 10 Styczeń 2008 :) dziękuję... a w jakiej wersji kolorystycznej ją zrobisz? czarna/biała i jakie akcenty (ten łącznik pomiędzy przodem a tyłem obudowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mastahcez Napisano 10 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 10 Styczeń 2008 czarna, chrom i jakies rownie abstrakcyjne otoczenie jesli dam rade, jakies mocno rozmazane trojkaty i zeby sie jeszcze w niej odbijaly. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil.ochel Napisano 10 Styczeń 2008 Share Napisano 10 Styczeń 2008 może takie coś: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mastahcez Napisano 10 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 10 Styczeń 2008 wiesz co, to jeszcze troche za czysty render wedlug mnie, nic specjalnego, raczej totalny kosmos bym zrobil, najchetniej to animacje zeby sie wysowala tak w perspektywie do przodu przy muzie z gwiezdnych wojen:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 10 Styczeń 2008 Share Napisano 10 Styczeń 2008 animacje zeby sie wysowala tak w perspektywie do przodu przy muzie z gwiezdnych wojen:) Trochę to się już przejadło :P Model ładny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil.ochel Napisano 10 Styczeń 2008 Share Napisano 10 Styczeń 2008 A może zrób animkę jak ta nokia z jakichś takich kaleidoskopowych jazd się wyłania ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mastahcez Napisano 10 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 10 Styczeń 2008 nie mam pojecia jak to zrobie, narazie sobie bezmuzgo modeluje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil.ochel Napisano 11 Styczeń 2008 Share Napisano 11 Styczeń 2008 Nie gadaj że bezmuzgo tylko pokaż! :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 11 Styczeń 2008 Share Napisano 11 Styczeń 2008 Modelik fajny - ja bym poszedł w strone reklamy, czysty render dwóch modelików na czarnym tle (tył i przód z perspektywy) i do tego jakies fajne typo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
floo Napisano 11 Styczeń 2008 Share Napisano 11 Styczeń 2008 modelik jest ok. czekam na efekty końcowe... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil.ochel Napisano 11 Styczeń 2008 Share Napisano 11 Styczeń 2008 Hindus dobrze Ci gada. czekam teraz na materiały :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mastahcez Napisano 11 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 11 Styczeń 2008 milion renderow pozniej... jak zwykle brakuje mi tekstur a juz sie biore za swiatlo i materialy. co do reklamy to napewno i taka wersja sie przyda tez ale i tak zrobie poza tym wersje kosmiczna - trojkaty w ruchu, lasery, slonie i w ogole reklama lecha. pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil.ochel Napisano 11 Styczeń 2008 Share Napisano 11 Styczeń 2008 AA leży i kwiczy no i daj jakąś hdrkę albo studio, bo jest cienizna z tym odbiciem. Aha i ekranik powinien być za szybką wciśnięty chociaż trochę w obudowę Dobrze Ci idzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mastahcez Napisano 11 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 11 Styczeń 2008 AA to przy ostatecznym renderze dam, a wlasnie ma ktos moze hdr studia? zeby bylo latwiej:) ja juz od dawna w kolko uzywam building_probe.hdr... a i ekran jest wcisniety tylko uzylem self-illuminated mat, tak tylko do testu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mastahcez Napisano 11 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 11 Styczeń 2008 to juz spam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil.ochel Napisano 11 Styczeń 2008 Share Napisano 11 Styczeń 2008 hmmm nie wiem czy chrom jest najlepszym pomysłem. może pójdź śladami projektantów Nokia i wciśnij tam jakiś kolorowy pasek (pomiędzy obudowy) łapaj linka (musisz sie rejestrować) http://forums.cgsociety.org/showthread.php?t=207165 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mastahcez Napisano 12 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 12 Styczeń 2008 skad ten bluescreen? nie moge nigdzie znalezc tapety oryginalnej z tej nokii... ogolnie jakas abstrakcja by sie nadala, taka trojkatna, ale nie jestem w tym zbyt dobry wiec dopoki nic ciekawszego nie znajde to zostaje ten uroczy windowsowy error. pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegerz Napisano 13 Styczeń 2008 Share Napisano 13 Styczeń 2008 ten biały odblask troche zmniejsz bo strasznie razi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kimmi Napisano 13 Styczeń 2008 Share Napisano 13 Styczeń 2008 Nie wiedziałem, że ta nokia chodzi na windowsie:P A tak poza tym to fajny modelik, jescze tylko jakieś odjechane studio i będzie super. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil.ochel Napisano 13 Styczeń 2008 Share Napisano 13 Styczeń 2008 http://www.techteam.gr/mobile/specs/images/highres/Nokia7500.jpg stąd chyba się będzie dało wyciąć tapetę :) a Prism 7900 ma inny design ( http://www.letsgodigital.org/images/artikelen/109/nokia-7900-prism.jpg ).. więc proponuje wrócić do starego dżoja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mastahcez Napisano 13 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 13 Styczeń 2008 dalej sie bawie swiatlem, model fajny ale jak go teraz pokazac zeby przyciagal uwage... troche szperalem w necie i nastawiam sie na zrobienie od postaw takiego otoczenia w stylu tapety nokii a zrobione jak 2advanced. zobaczymy czy mi sie uda. aha no i stwierdzam ze na ekranie nie bedzie tapety bo chcem zeby to otoczenie ktore zrobie w maksie(jakies przenikajace planey i rozniste efekty swietlne) sie odbijaly w komorce a to bedzie za duzo jeszcze z tapeta. nie wracam do poprzedniego jojsticka bo ten mi sie bardziej podoba:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil.ochel Napisano 13 Styczeń 2008 Share Napisano 13 Styczeń 2008 teraz odbicia na fonie prezentują się dobrze. a czemu nie dałeś tapety? a nie dając dżoja model jest po prostu niepoprawny :) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mastahcez Napisano 13 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 13 Styczeń 2008 swiatlo zmienialem juz klika razy, uklad tez i ten juz chyba zostanie, a tapety w koncu chyba nie daje bo taka sama bedzie w tle. wlasnie nad tym pracuje. pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil.ochel Napisano 14 Styczeń 2008 Share Napisano 14 Styczeń 2008 klawisze 24580 są niedoświetlone. poza tym git. czekam na efekt końcowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegerz Napisano 14 Styczeń 2008 Share Napisano 14 Styczeń 2008 Co do studia to na nokiowskiej stronce juz jest pokazany styl sadze ze powieniec sie go trzymac i podązyc w strone stylu reklamowego:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mastahcez Napisano 14 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 14 Styczeń 2008 jak bede zadowolony z tej abstrakcji to niewykluczone ze zrobie taka w ich stylu jeszcze reklame do portfolio a narazie spodobal mi sie sam ksztalt telefonu i rownie dobrze moglaby byc to motorola i tez bym przerobil to po swojemu:) juz dobrze mi idzie z tym tlem ale bez PS sie nieobejdzie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mastahcez Napisano 15 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 15 Styczeń 2008 no i ostatecznie takby to wygladalo, dalbym jeszcze logo nokii ale nie wiem czy to przypadkiem nie jest juz lamanie praw autorskich czy cos? nie bede tego umieszczal w galerii bo widze ze oprocz kamila to nie wywolalo wiekszego zainteresowania. pozdr. cez Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
odwyk Napisano 16 Styczeń 2008 Share Napisano 16 Styczeń 2008 e tam, wrzuc do galerii :) moj watek mial duzo mniej odpowiedzi wiec nie masz sie co lamac. ale mam jedno pytanko: dlaczego napisy sa tak zblurowane? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mastahcez Napisano 16 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 16 Styczeń 2008 bo to osobny pass do fotoszopa wrzucony - prosto z maxa byly z kolei calkiem ciemne... w duzej rozdzialce bedzie lepiej wygladac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erwin Napisano 17 Styczeń 2008 Share Napisano 17 Styczeń 2008 Mialem ten telefon w rece i te rendery niezbyt oddaja ksztalty tego telefonu. Popraw materialy i lepsze ujecie, bo na tych wyglada jakby ten tel mial 2mm grubosci :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil.ochel Napisano 20 Styczeń 2008 Share Napisano 20 Styczeń 2008 zmień ujęcie bo przez to leżą proporcje. Studio też mnie nie przekonuje. Wrzuć na ekranik tapetkę. Czekam na upy ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mastahcez Napisano 20 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 20 Styczeń 2008 to przez fov i ustawienie kamery ale jesli to zmienie to wszystkie blyski i odbicia mi sie pojda ... i otoczenie tez a zreszta to juz zrobilem duzy render i nie chcem przechodzic przez to pieklo ponownie na mojej maszynie. finalnie tak to wyglada moze do tego kiedys wroce ale narazie starczy juz meczenia. pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil.ochel Napisano 21 Styczeń 2008 Share Napisano 21 Styczeń 2008 no coś dziwnego się z tym telefonem dzieje... hm. napisy jeszcze trochę rozmyte ;) ale ogólnie git, ładnie wyszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orangegraphics Napisano 20 Kwiecień 2008 Share Napisano 20 Kwiecień 2008 a ja się nie zgodzę. renderem zabiłeś model... niestety...;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi