Napisano 14 Styczeń 200817 l Praca inspirowana twórczością Broma, Gigera i kilku innych artystów. około ośmiu godzin pracy z fotoszopem i tabletem. grafika jest nieco obleśna, ale o taki efekt mi chodziło:) pozdrawiam. i kilka zbliżeń:
Napisano 14 Styczeń 200817 l eee-no w sumie nie jest tak źle (w sensie obleśnie), ciągle jednak jest utrzymane w konwencji tak jakby rysunkowo-komiksowej;) fajne światło i szczegóły, choć ja bym dodała więcej mroku tam z tyłu- no ale rób jak uważasz;) fajne mięśniochy-Ty coś z nimi masz, wszędzie są, bez mięśniochów to normalnie pracy nie zrobisz;P i fajna wilgotnośc oka, bliki, śmiki, cały ten cielesny światłocień i "wilgotność" ;) Tylko niezbyt jasne są te materiały/ szaty/ pajęczyny/zwisające części ciała, w których jest mały i ręce potwory- no właśnie-nie jasne, nie wiadomo co to i po co :D ps: Mój facet jest horroro-fanem, w moim domku ogląda się horrory do obiadków, więc coś takiego, jest dla mnie kompletnie "lightowe" :D
Napisano 14 Styczeń 200817 l nie żebym był kozakiem. ale to nie jest obleśne. raczej takie puci-puci, bobasa chętnie ucałowałbym, lub tam polizał bo wydaje się taki wysuszony. docelowa wilgoć jest chyba zbyt rozmazanie-zamglona, żeby wyglądała mokro a nie zakurzenie. bardzo ładny obrazek i fantastyczna czapka:)
Napisano 14 Styczeń 200817 l puci-puci ^^ LoL :P Moi poprzednicy powiedzieli już chyba wszystko. Mnie się podoba :)
Napisano 14 Styczeń 200817 l bardzo to zacne. ekstra kolorki i swiatlo. ale najfajniejsza jest mina tego bobasa (jesli w ogole mozna powiedziec, ze ja ma;)). jakos nie moge oprzec sie wrazeniu, ze ten maly jest szefem tego duzego- taki master and servant troche... :) pozdrowki
Napisano 14 Styczeń 200817 l ee oblesne to to nie jest, ale podoba mnie sie, troche plaskie miejscami sie wydaje
Napisano 14 Styczeń 200817 l Sama praca bardzo fajnie wygląda, ale mimo to brakuje, wilgoci, oślizgłości i tego specyficznego rozjaśnienia skóry u dziecka kiedy światło przebija się przez cienki naskórek.
Napisano 14 Styczeń 200817 l praca prosi się o mocniejsze cienie w backgroundzie, mocniejszy walor samych postaci ... Dodatkowo to zaciemnienie sceny i dodanie blików (to co mówili koledzy o wilgotności sceny) dodałyby obrazkowi wyrazu ... Mimo świetnego warsztatu i całkiem fajnego konceptu, uważam, że praca jest za bardzo na talerzu...