Napisano 27 Styczeń 200817 l Nie było czegoś ładniejszego wybrać:P Tam z tyło coś sie dzieje czy to render tak zrobil?
Napisano 27 Styczeń 200817 l Autor Pojęcie ładności jest pojęciem względnym :), te bugi to słabe samplowanie suna siateczka: UWAGA JEŚLI JESTEŚ SIATKOFILEM NIE KLIKAJ W TEN LINK! Tył jeszcze mocno wip zresztą
Napisano 27 Styczeń 200817 l Jak na 2 dni to świetnie, masz główny kształt i jest dobrze, co do wyboru auta, koenigseggi są genialne i sam mam jeszcze gdzieś niesokńczonego CCRa. Życzę wytrwałości w modelowaniu i renderowaniu, bo to super auto.
Napisano 28 Styczeń 200817 l A ja widze bugi xd tylnie światla + z przodu pod wlotem powietrza... tak jakby ci vertexy do środka modelu wpadly i masz takie ble wglębienie
Napisano 28 Styczeń 200817 l Autor Dzis trochę nad tyłem siedziałem, jeszcze jest trochę plastelina w niektórych miejscach
Napisano 28 Luty 200817 l takie powoli to nie tak źle mnie nie widziałeś w akcji:) ładnie idzie siatkę prosił bym tyłu,
Napisano 29 Luty 200817 l Czy możesz mi powiedzieć jak ustawić scenę żeby po ręderowaniu wyglądała jak twoja, tj. światło, cienie, render jakie ustawienia, może masz linka do jakiegoś tutka. Dzięki
Napisano 19 Marzec 200817 l Autor Powolutku do przodu. Robaczek te rendery dotychczas to zwykły sun i sky mentalowe z presetem fg na medium, + fotoszkapa. Ten render w vrayu. pozdro
Napisano 19 Marzec 200817 l czy aby ona nie powinna byc polaczona z caloscia ? widac pewne odstepy ;]