janko1987 Napisano 4 Luty 2008 Napisano 4 Luty 2008 Witam wszystkich Dziękuję za miłe przyjęcie ostatniej pracki :P..pomyslałem ze dokończe zaczętą niegdys babke jusz ją tytaj na łamach forum w teczce pokazywalem jako cwiczenie ..cos mnie wzielo i podkończylem troszke ją :) Zapraszam do oglądania ,kommentowania i Pozdrawiam ... acha ogółem jakies 30h z hakiem .... clous up...
DaRoZ Napisano 4 Luty 2008 Napisano 4 Luty 2008 moge jeszce prosic o jakies zblizenia na detal :D ogolem to miazdzaco :)
ortheza Napisano 4 Luty 2008 Napisano 4 Luty 2008 za jasne tlo dales, wydaje mi sie ze lepiej by wyugladalo jakby bylo ciemne. wtedy by twarz ladnie wyszl ana pierwszy plan.
janko1987 Napisano 4 Luty 2008 Autor Napisano 4 Luty 2008 Prosze Daro chyba najciekawszy motyw :) Orteza ..nie wiem moze masz racje ale mi jakos swędział nos jak próbowałem dawac ciemniejszy walor w tle :/ no i tak zostało ..Dzięki
DaRoZ Napisano 4 Luty 2008 Napisano 4 Luty 2008 nie nie janko nie sciemniaj tla, od dolu ladnie jest sciemnione, a twarz jest podkreslona wystarczajaco by dawalo wrazenie "bliskosci" w stosunku do kamery, imo nic nie zmieniaj :) twarzyczka swietna, i podziwiam w szczegolnosci tą lekkosc w wykonaniu wlosow.
Dann.G Napisano 4 Luty 2008 Napisano 4 Luty 2008 Praca bardzo mi się podoba, dobry portret i swiatlo zjawiskowe. Mam tylko jedno zastrzezenie co do delikatnego podobienstwa do pracy biglebowskiego, chodzi mi o ta zolta "ciecz"...
mant-raz Napisano 4 Luty 2008 Napisano 4 Luty 2008 broni sie, kolory bardzo si, dobierasz je jakos czy tak z glowy?...jesli cos mozna z nimi poprawic to troche zdesaturowac tlo.
masz)rum Napisano 4 Luty 2008 Napisano 4 Luty 2008 Praca jest na prawdę konkretna, nie mam się czego czepić, nawet jak bym miał to nie ma sensu bo po prostu cieszy oko ;] *****
janko1987 Napisano 5 Luty 2008 Autor Napisano 5 Luty 2008 DaRoZ : oki oki :) włoski pociągnołem najzwyklejszym kwadratowym z fotoszopa pędzlem selfu: własnie sie tego troszke obawiałem ,,o czywiscie nie chciałem niczego z nikąd kopiowac , puki w mojej bańce cos sie nie urodzi samemu to tego nie smaruje ...zwierciadło najlepiej mi tu pasowało a ze zółte mysle ze tu inny kolor nie bardzo by tu podszedł :/...Oczywiscie z całym szacunkiem dla magicznej pracki Biglebowskiego .... CzAk1: Dzięki:) mant-raz: staram sobie je wyobrazic w najlepszym ustawieniu w głowie przed rysowaniem początkowych szkiców ..tam gdzie mój umysł jescze nie sięga :) staram sie oglądac duzo prac artystów bynajmniej nie kopiowac zestawien itp tylko obserwowac jak które kolory , jak ciekawie są zestawione ((i duuzo cwiczyc ))..ot cała filozofia (ale głównie to w bance obraz przed szkicami powstaje ) Dziękówka man masz)rum : Dziękówka ze sie podoba :]
Siegmar Napisano 5 Luty 2008 Napisano 5 Luty 2008 łoooszzz ... piękne oświetlenie i kolory - te żółcienie w różach mnie rozwalają! jedziesz w zastraszającym tempie do przodu!
SzU Napisano 5 Luty 2008 Napisano 5 Luty 2008 Cyce zaznacz bardziej :D A żółcienie łądne ale są też w miejscach gdzie powinno być SSS - a więc kolor czerwonawy, nie żółty. Teaz wygląda trochę jak z obcej rasy - z czymś żółtym zamiast krwi :P czepiam sie :P
sammael_at Napisano 6 Luty 2008 Napisano 6 Luty 2008 Cyce zaznacz bardziej :D wlasnie!! :)) fajniste bardzo, nic wiecej co juz nie bylo powiedziane nie umiem powiedziec :-)
janko1987 Napisano 7 Luty 2008 Autor Napisano 7 Luty 2008 Siegmar : Dzięks :) SzU , sammael_at : he he pewnie jej cosik dorzuce masy tu i ówdzie :) Dzięki Panowie z a spostrzerzenia hehej Dzięki wszystkim za odwiedziny i kommentarze ! :)
Gość User190 Napisano 9 Luty 2008 Napisano 9 Luty 2008 Świetne :) Przypomina mi bardzo "lampidło" bigleba klimatem i na szczęście jest na podobnym poziomie :)
janko1987 Napisano 11 Luty 2008 Autor Napisano 11 Luty 2008 Mortom, RaVirr, M@Ti : Dzięks Panowie ,,,eh Biglebowski to niedoscigniony wzór :) Więc wszystkim bardzo bardzo Dziękuję za chęci lookinięcia tutaj i dodana cosik od siebie :) Pozdrawiam
Łukasz Jaskólski Napisano 11 Luty 2008 Napisano 11 Luty 2008 ogólnie wypaśne fajna lekkosc malowania wlosow, oczu i elementow tla hmm co by tu skrytykowac...a juz mam: w takiej pozycji mialaby w oczach spore odbicia tego zoltego zrodla swiatla :P
Selena Napisano 6 Marzec 2008 Napisano 6 Marzec 2008 hmm..dobry początek..wiecej detali..i bedzie oki:)
Rekomendowane odpowiedzi