Napisano 27 Luty 200817 l To nie kome na ścianie, chłopaki? :D Mało, ciasno, przytulnie ale ma pewien klimat.
Napisano 28 Luty 200817 l fajne, ale raczej zamiast titanica dałbym coś innego(np: obraz w złotej ramie) i koniecznie dodał choć delikatne wolumetryki z okien, ale tak bardzo fanie
Napisano 28 Luty 200817 l No sliczny klimacik.Naprawde.Ale sofa mi sie nie podoba.natomiast obrus jest super.Pozdrawiam.
Napisano 29 Luty 200817 l bardzo fajny klimat, podobaja mi sie kolory! uwazam tak jak przedmowcy, plakat z titanica psuje te prace moim zdaniem
Napisano 29 Luty 200817 l Plakat psuje kompozycje, wywal:p Lampa wygląda płasko, cienie od żaluzji za ostre, trzebaby rozmyć. I pozbyć się tego białego w prawym dolnym rogu. Podoba mi się zamysł na oświetlenie, ciepło i przyjemnie, tak samo kolorystyka. Ogólnie gdyby nie parę bamboli to byłaby naprawdę bardzo przyjemna pracka! pozdrawiam!
Napisano 29 Luty 200817 l Autor No ciesze się, że sie podoba :) Widzę, ze czas nie został zmarnowany :) Rzeczywiście mógłbym pare bugów poprawić, no ale to nie WiP jest i już, zreszta nie lubie poprawiać zakończonych pracek... Ale Wasze rady wezme do siebie, i nastepnym razem bede uważał :) I na pewno 10 razy się zastanowie przed doborem obrazów bądź plakatów :D
Napisano 29 Luty 200817 l jejku, kamienna sofa! mało tu modellingu, tekstury niezbyt zróżnicowane. oświetlenie (przyjemne) odwala całą robotę. brakuje mi tu jakichś metalicznych czy szklanych obiektów, albo chociaż odmiennych kolorystycznie
Napisano 5 Maj 200816 l Klimat świetny! Przypomina klimatyczną licealną melinkę do której sie uciekało z lekcji. Świetnym dopełnieniem klimatu byłby unoszący się dym. Z papierosa lub innych specyfików. Kamienna sofa jest świetna! Nie mogę się tu czepić że nierealistyczna, kanciasta blebleble, bo widziałem i siedziałem na gorszych:) Cienie na żaluzjach są dobre, wszak nigdy nie wiadomo co sie za tym oknem świeci :). Przyczepić bym się mógł tylko do tekstury na drewnianych poduszkach, gdzie Plama jest ciut za symetryczna. Reszta uwag skrajnie subiektywna wiec nie wypiszę.
Napisano 5 Maj 200816 l to jest dobry Wroclawski gornik, kopalni nie mamy do dlubiemy w zebach i watkach
Napisano 5 Maj 200816 l a to szacun Piksar:D jak to z wrocławia to nie godom bo tu jest na forum pokaźna mafia wasza:D
Napisano 6 Maj 200816 l Autor Musze się pochwalić, że praca ta zdobyła pierwsze miejsce w konkursie u mnie w szkole :D Dostałem dyplom i kamerkę internetową (którą obstawiłem na Allegro za dwie dychy xD) które odbierałem od dyrektora przed całą szkołą ^^
Napisano 6 Maj 200816 l gratulacje, ale wiesz, jak to jest... wypada przekleić 2. i 3. miejsce, dla zmierzenia poziomu :> faktycznie - nie ma to, jak dyrektor, na CGTalku dostaniesz tylko jakiś JPG mailem z narysowanym award, no i jeszcze nie widziałem u nich kamerek w nagrodach ;) czekaj tylko, aż szkoła wywiesi sobie na stronie info, że wspiera rozwój polskiej grafiki komputerowej i to bez wykorzystania unijnych funduszy