Selena Napisano 6 Marzec 2008 Napisano 6 Marzec 2008 Witam, mam problem...:) obrazek jest płaski...to ze dziewczynka ma zeza lekkiego to wiem...pomozcie mi jak zrobic aby to wyglądało jakoś bardziej hmm... mniej płasko może tak:) albo w ogóle aby to wyglądało:)
Levus Napisano 6 Marzec 2008 Napisano 6 Marzec 2008 Hm, oświetlenie? Światłocienia właściwie brak.. Przy pomocy tła możesz wyciągnąć głębię róznież..
Eric_Draven Napisano 6 Marzec 2008 Napisano 6 Marzec 2008 z zezem ci nie poradze ale co do przestrzenności to zdesaturuj i pomaluj odpowiednie na czarnobiałe. i zdecyduj sie na kierunek oświetlenia, w tej chwili tu nie ma żadnego. bardziej tekstura do modelu 3d niż rysunek dziewczynki. i nie maluj całej głowy. maluj całe ciało bo zgubisz proporcje
Selena Napisano 6 Marzec 2008 Autor Napisano 6 Marzec 2008 wlasnie...moj problem rozwiazany:) bawie sie w szczegoly zamiast najpierw zbudowac konstukcje czlowieka ogolna...i koncept:) to ja od rzęs zaczynam, dziekuje:)
Selena Napisano 6 Marzec 2008 Autor Napisano 6 Marzec 2008 ale ja lubie klapsy;/ więc nie wiem czy to jakaś zachęta do poprawy:)
Jonasz_Real Napisano 6 Marzec 2008 Napisano 6 Marzec 2008 ja tez na ochotnika w sprawie klapsa, wieczorkiem postaram pomóc ,emmmm... chodzi o prackę. ;)
Selena Napisano 6 Marzec 2008 Autor Napisano 6 Marzec 2008 to sie zebrały zboczuchy...a to miał być taki fajny wątek o mojej twórczości...chciałam się czegoś nauczyć...itd itp...:):) proszę o komentarze dotyczące JEDYNIE mojej pracy pt:"dziewczynka"...z góry dziękuję:)
mateusz_s Napisano 6 Marzec 2008 Napisano 6 Marzec 2008 skonczylo sie o klapsach wiec watek sie urwal... :p
miriam Napisano 6 Marzec 2008 Napisano 6 Marzec 2008 Witam na forum widzę że koleżanka pracowity dzionek (na forum) miała dzisiaj ;) ... może w ten sposób będzie ciut lepiej ... (pozwoliłem sobie na mały, szybki ovp.) a jak nie to koledzy na pewno pomogą :] ... //Pozdr.
Dann.G Napisano 6 Marzec 2008 Napisano 6 Marzec 2008 Witam :] W sprawie jej oczu- w jej prawym oku dolna powieka opada za nisko troche- wiadomo, ze glowy i twarze ludzi nie sa zawsze symetryczne, ale to bym zmienil (no i generalnie podnioslbym troche do gory to oczko ). Podlubalbym rowniez przy zroznicowaniu jej galek ocznych, spojowek i refleksow swietlnych. Widac, ze sa prawie takie same po obu stronach... Radzilbym w tych refleksach poszukac koloru, a nie dzialac rozbielaniem, co by wygladalo bardziej realnie ;) Jej prawe oko leci w lewa strone kadru... Stad pewnie ten delikatny zez rozbiezny. Mam nadzieje, ze pomoglem. Pozdrawiam.
Selena Napisano 7 Marzec 2008 Autor Napisano 7 Marzec 2008 a dziekuje bardzo za rady:) niedlugo znowu siąde...bo w sumie to jest...moze...1/6...1/10? calosci konceptu jaki mam zamiar zrobic:)...
briz Napisano 7 Marzec 2008 Napisano 7 Marzec 2008 tak mi się luźno skojarzyło ja zobaczyłem ten obrazek :D http://moda.gazeta.pl/moda/51,77805,4990921.html?i=1
Maykel Napisano 7 Marzec 2008 Napisano 7 Marzec 2008 >skonczylo sie o klapsach wiec watek sie urwal... :p ale moral pozostal: Dziewczynki lubia klapsy :-)
Selena Napisano 7 Marzec 2008 Autor Napisano 7 Marzec 2008 ja widze ze bede musiala zalozyc osobny wątek o klapsach....ma bardzo duze powodzenie ;p briz: nigdy nie widzialam tego zdjecia...ale jest swietne:D:D
Rekomendowane odpowiedzi