Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam, mam problem...:) obrazek jest płaski...to ze dziewczynka ma zeza lekkiego to wiem...pomozcie mi jak zrobic aby to wyglądało jakoś bardziej hmm... mniej płasko może tak:) albo w ogóle aby to wyglądało:)

kidmayhc0.jpg

• Odpowiedzi 16
  • Wyświetleń 1,7k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Hm, oświetlenie? Światłocienia właściwie brak..

Przy pomocy tła możesz wyciągnąć głębię róznież..

Napisano

z zezem ci nie poradze ale co do przestrzenności to zdesaturuj i pomaluj odpowiednie na czarnobiałe. i zdecyduj sie na kierunek oświetlenia, w tej chwili tu nie ma żadnego. bardziej tekstura do modelu 3d niż rysunek dziewczynki. i nie maluj całej głowy. maluj całe ciało bo zgubisz proporcje

Napisano
  • Autor

wlasnie...moj problem rozwiazany:) bawie sie w szczegoly zamiast najpierw zbudowac konstukcje czlowieka ogolna...i koncept:) to ja od rzęs zaczynam, dziekuje:)

Napisano
  • Autor

ale ja lubie klapsy;/ więc nie wiem czy to jakaś zachęta do poprawy:)

Napisano
  • Autor

to sie zebrały zboczuchy...a to miał być taki fajny wątek o mojej twórczości...chciałam się czegoś nauczyć...itd itp...:):)

proszę o komentarze dotyczące JEDYNIE mojej pracy pt:"dziewczynka"...z góry dziękuję:)

Napisano

Witam na forum

widzę że koleżanka pracowity dzionek (na forum) miała dzisiaj ;) ...

może w ten sposób będzie ciut lepiej ... (pozwoliłem sobie na mały, szybki ovp.) a jak nie to koledzy na pewno pomogą :] ...

//Pozdr.

19964908ba9.jpg

Napisano

Witam :] W sprawie jej oczu- w jej prawym oku dolna powieka opada za nisko troche- wiadomo, ze glowy i twarze ludzi nie sa zawsze symetryczne, ale to bym zmienil (no i generalnie podnioslbym troche do gory to oczko ). Podlubalbym rowniez przy zroznicowaniu jej galek ocznych, spojowek i refleksow swietlnych. Widac, ze sa prawie takie same po obu stronach... Radzilbym w tych refleksach poszukac koloru, a nie dzialac rozbielaniem, co by wygladalo bardziej realnie ;) Jej prawe oko leci w lewa strone kadru... Stad pewnie ten delikatny zez rozbiezny. Mam nadzieje, ze pomoglem. Pozdrawiam.

Napisano
  • Autor

a dziekuje bardzo za rady:) niedlugo znowu siąde...bo w sumie to jest...moze...1/6...1/10? calosci konceptu jaki mam zamiar zrobic:)...

Napisano

>skonczylo sie o klapsach wiec watek sie urwal... :p

ale moral pozostal: Dziewczynki lubia klapsy :-)

Napisano
  • Autor

ja widze ze bede musiala zalozyc osobny wątek o klapsach....ma bardzo duze powodzenie ;p

briz: nigdy nie widzialam tego zdjecia...ale jest swietne:D:D