F/X Napisano 24 Marzec 2008 Share Napisano 24 Marzec 2008 Moj nastepny model ktory jest jeszcze w trakcie roboty. Celowo model dalem teraz (a nie jak to zazwyczaj na koniec pracy ;] ) poki jeszcze mozna zrobic zmiany w modelu i UV'ce. Celownik nie jest z mp5. Model LP ma: 2752 tri i docelowo mapy 2048 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ognisty Napisano 24 Marzec 2008 Share Napisano 24 Marzec 2008 jest lepiej, tylko nie wiem, dałeś tu model HP a siatke LP? znaczy normalki wypalac dopiero bedziesz czy jak? ta 'otoczka' kolo 'przelacznika ogniowego' za bardzo odstaje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
F/X Napisano 24 Marzec 2008 Autor Share Napisano 24 Marzec 2008 Tak. Normalki ida dopiero do wypalenie tylko najpierw chcialem sie dowiedziec czy reszta rzeczy jest w porzadku (po wypaleniu normalek nie bede mogl zmienic np uv'ki) ognisty: "jest lepiej" to pojecie bardzo wzgledne ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ETA Napisano 25 Marzec 2008 Share Napisano 25 Marzec 2008 Ładnie :), ale otwór na lufie w wersji hi dziwnie wygląda (2 ujęcie) jesteś pewien, że nie ma tam żadnych zniekrztałceń?? A wersję low można by jeszcze odchudzić. Trochę pobazgrałem Ci screen z tym modelem :P, tam gdize na czerwono to wydaje mi się, że możno poweldować trochę vertexów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba Napisano 25 Marzec 2008 Share Napisano 25 Marzec 2008 Wydaje mi się, że giwera będzie fajna. Nie ma co się czepiać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
F/X Napisano 30 Marzec 2008 Autor Share Napisano 30 Marzec 2008 Poprawilem kilka rzeczy w samym modelu i Uv'alce. A teraz UP (Model LP z normal mapa): Normal mapy wypalane byly w 18 czesciach. Maja jeszcze kilka bledow :/ A tu sama normal mapa: Edit: --------------------------------------------- Zabralem sie za teksture: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levus Napisano 31 Marzec 2008 Share Napisano 31 Marzec 2008 No metal to to jeszcze jeszcze nie jest, ale fajnie zaczyna wyglądać. Schludnie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ex3 Napisano 31 Marzec 2008 Share Napisano 31 Marzec 2008 A mi się taki metal bardzo podoba ;) Jak byś mógł jakiegoś szybkiego tutka skrobnąć jak takie cóś zrobić ;) to i może jakiś repik wskoczy na konto ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sand Napisano 31 Marzec 2008 Share Napisano 31 Marzec 2008 bardzo fajnie. Supersko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
F/X Napisano 31 Marzec 2008 Autor Share Napisano 31 Marzec 2008 Metal robi sie bardzo szybko: Moze sie komus przyda. Dzisiaj wieczorem wrzuce upa ;] 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ex3 Napisano 31 Marzec 2008 Share Napisano 31 Marzec 2008 +repik dla pana (pani ;) ?) F/X Wielki thx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
F/X Napisano 31 Marzec 2008 Autor Share Napisano 31 Marzec 2008 UP: Koncza mi sie pomysly co jeszcze porpawic... EX3: Heh...Pana :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
floo Napisano 31 Marzec 2008 Share Napisano 31 Marzec 2008 proponuje zrobić jeszcze wersje lekko zużytą... ;) modelik prezentuje się coraz lepiej... ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
F/X Napisano 2 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 2 Kwiecień 2008 Floo:Wersja lekko zuzyta bylaby ciekawa, ale dostalem zlecenie na bron dla najemnikow...czyli dosyc czysta. Zuzyte beda bronie dla terro (latarki na tasme itp) ;] Od ostatniego up'a nie mam pomyslu co zmienic wiec koncze ta bron i lece z nastepnym modelem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naeq Napisano 2 Kwiecień 2008 Share Napisano 2 Kwiecień 2008 F/X - Super, gdyby każda gra mogła mieć takie modele z takimi texturami... eh. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Grievous Napisano 10 Lipiec 2008 Share Napisano 10 Lipiec 2008 Model i tekstury dla mnie bardzo ladne, ale od strony odwzorowania: MP5 mają inny system celowniczy: rycina umieszczona jest w obrotowym czteropozycyjnym cylindrze. Wzór: http://www.asgshop.pl/produkt.php?id=1119 ty zrobiłeś tu celownik z M4:P Rozumiem że brak blokady kolby to kwestia redukcji detali. A tak juz baaardzo sie czepiając to szyna RIS (góra karabinu, szczerbinki) jest za wąska. Ale to już drobiazg... takto fajnie, fajnie podoba mi sie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levus Napisano 10 Lipiec 2008 Share Napisano 10 Lipiec 2008 Bardzo fajnie wygląda, imo lepiej niż na poprzednim screenie. I to co floo: jakieś ślady używania, bo bardzo jednolicie wygląda. ryski, szramki itp pzdr! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzU Napisano 10 Lipiec 2008 Share Napisano 10 Lipiec 2008 Całkiem fajnie, ale czegoś brakuje... jakieś wszystko zbyt jednolite jest. Grievous: Classic Army robi całkiem fajne repliki, ale na przyszłość lepiej poszukać czegoś prawdziwego :) Polecam choćby http://militaryphotos.net/forums/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Grievous Napisano 11 Lipiec 2008 Share Napisano 11 Lipiec 2008 Zdjęcie repliki podesłałem, bo to pierwsze co pod ręke mi wpadło, co nie zmienia faktu że mp5 ma taki system celowniczy jak opisalem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
F/X Napisano 11 Lipiec 2008 Autor Share Napisano 11 Lipiec 2008 Kiedy robilem ten model mialem duza swobode dzialania , dlatego model ma inny celownik. (w pierwszym poscie to zaznaczylem). btw. Projekt jest juz zamkniety. Skonczylem robic ten model kilka miesiecy temu i juz dawno poszedl do NoName mod. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzU Napisano 11 Lipiec 2008 Share Napisano 11 Lipiec 2008 łeee.... to dawaj co nowego, cobyśmy mogli pomarudzić :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Grievous Napisano 12 Lipiec 2008 Share Napisano 12 Lipiec 2008 A no to spoko, nie zwróciłem uwagi na to... spoko, to jest twój projekt, możesz tam nawet wstawić kubek w miejsce celownika, twoja inwencja, ważne że solidnie wykonane:) tak tylko mowie co przykuło moją uwagę... pozdrawiam:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Marioza Napisano 12 Lipiec 2008 Share Napisano 12 Lipiec 2008 giwerka elegancka, i fajny patent na texture sobie opracowałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi