Napisano 24 Marzec 200816 l Moj nastepny model ktory jest jeszcze w trakcie roboty. Celowo model dalem teraz (a nie jak to zazwyczaj na koniec pracy ;] ) poki jeszcze mozna zrobic zmiany w modelu i UV'ce. Celownik nie jest z mp5. Model LP ma: 2752 tri i docelowo mapy 2048
Napisano 24 Marzec 200816 l jest lepiej, tylko nie wiem, dałeś tu model HP a siatke LP? znaczy normalki wypalac dopiero bedziesz czy jak? ta 'otoczka' kolo 'przelacznika ogniowego' za bardzo odstaje
Napisano 24 Marzec 200816 l Autor Tak. Normalki ida dopiero do wypalenie tylko najpierw chcialem sie dowiedziec czy reszta rzeczy jest w porzadku (po wypaleniu normalek nie bede mogl zmienic np uv'ki) ognisty: "jest lepiej" to pojecie bardzo wzgledne ;]
Napisano 25 Marzec 200816 l Ładnie :), ale otwór na lufie w wersji hi dziwnie wygląda (2 ujęcie) jesteś pewien, że nie ma tam żadnych zniekrztałceń?? A wersję low można by jeszcze odchudzić. Trochę pobazgrałem Ci screen z tym modelem :P, tam gdize na czerwono to wydaje mi się, że możno poweldować trochę vertexów
Napisano 30 Marzec 200816 l Autor Poprawilem kilka rzeczy w samym modelu i Uv'alce. A teraz UP (Model LP z normal mapa): Normal mapy wypalane byly w 18 czesciach. Maja jeszcze kilka bledow :/ A tu sama normal mapa: Edit: --------------------------------------------- Zabralem sie za teksture:
Napisano 31 Marzec 200816 l No metal to to jeszcze jeszcze nie jest, ale fajnie zaczyna wyglądać. Schludnie:)
Napisano 31 Marzec 200816 l A mi się taki metal bardzo podoba ;) Jak byś mógł jakiegoś szybkiego tutka skrobnąć jak takie cóś zrobić ;) to i może jakiś repik wskoczy na konto ;)
Napisano 31 Marzec 200816 l Autor Metal robi sie bardzo szybko: Moze sie komus przyda. Dzisiaj wieczorem wrzuce upa ;]
Napisano 31 Marzec 200816 l Autor UP: Koncza mi sie pomysly co jeszcze porpawic... EX3: Heh...Pana :P
Napisano 31 Marzec 200816 l proponuje zrobić jeszcze wersje lekko zużytą... ;) modelik prezentuje się coraz lepiej... ;)
Napisano 2 Kwiecień 200816 l Autor Floo:Wersja lekko zuzyta bylaby ciekawa, ale dostalem zlecenie na bron dla najemnikow...czyli dosyc czysta. Zuzyte beda bronie dla terro (latarki na tasme itp) ;] Od ostatniego up'a nie mam pomyslu co zmienic wiec koncze ta bron i lece z nastepnym modelem...
Napisano 2 Kwiecień 200816 l F/X - Super, gdyby każda gra mogła mieć takie modele z takimi texturami... eh.
Napisano 10 Lipiec 200816 l Model i tekstury dla mnie bardzo ladne, ale od strony odwzorowania: MP5 mają inny system celowniczy: rycina umieszczona jest w obrotowym czteropozycyjnym cylindrze. Wzór: http://www.asgshop.pl/produkt.php?id=1119 ty zrobiłeś tu celownik z M4:P Rozumiem że brak blokady kolby to kwestia redukcji detali. A tak juz baaardzo sie czepiając to szyna RIS (góra karabinu, szczerbinki) jest za wąska. Ale to już drobiazg... takto fajnie, fajnie podoba mi sie:)
Napisano 10 Lipiec 200816 l Bardzo fajnie wygląda, imo lepiej niż na poprzednim screenie. I to co floo: jakieś ślady używania, bo bardzo jednolicie wygląda. ryski, szramki itp pzdr!
Napisano 10 Lipiec 200816 l Całkiem fajnie, ale czegoś brakuje... jakieś wszystko zbyt jednolite jest. Grievous: Classic Army robi całkiem fajne repliki, ale na przyszłość lepiej poszukać czegoś prawdziwego :) Polecam choćby http://militaryphotos.net/forums/
Napisano 11 Lipiec 200816 l Zdjęcie repliki podesłałem, bo to pierwsze co pod ręke mi wpadło, co nie zmienia faktu że mp5 ma taki system celowniczy jak opisalem...
Napisano 11 Lipiec 200816 l Autor Kiedy robilem ten model mialem duza swobode dzialania , dlatego model ma inny celownik. (w pierwszym poscie to zaznaczylem). btw. Projekt jest juz zamkniety. Skonczylem robic ten model kilka miesiecy temu i juz dawno poszedl do NoName mod.
Napisano 12 Lipiec 200816 l A no to spoko, nie zwróciłem uwagi na to... spoko, to jest twój projekt, możesz tam nawet wstawić kubek w miejsce celownika, twoja inwencja, ważne że solidnie wykonane:) tak tylko mowie co przykuło moją uwagę... pozdrawiam:)