Napisano 26 Marzec 200816 l ciekawe chociaż za dużo blura tu i ówdzie i jakoś mam wrażenie ze to się nie trzyma kupy do końca. fajna kolorystyka
Napisano 26 Marzec 200816 l hmm... dziwne, wyglada jak kompozycja kilku elementow wklejonych do ps'a ;) co jest tu w 3d?
Napisano 28 Marzec 200816 l hmm... dziwne, wyglada jak kompozycja kilku elementow wklejonych do ps'a ;) co jest tu w 3d? identyczne wrazenie na mnie zrobilo... ciekawe, aczkolwiek mysle ze trzeba nad tym jeszcze posiedziedziec, i powiedz co jest 2d, a co 3d :P
Napisano 28 Marzec 200816 l Ładny wiatrak, a chmury przypominają jakieś stwory. Niestety za duże rozmycie gór i biała linia koło wiatraka.
Napisano 7 Kwiecień 200816 l autor określił w opisie tematu, że to scena 3D...ale, przyglądam się tej pracy i .... to nie jest trójwymiar.... jeśli się mylę, respect dla autora:D
Napisano 8 Kwiecień 200816 l Chmury wychodzą z horyzontu? Ciekawe zjawisko. Poza tym są nieproporcjonalnie wielkie. Po co ta kładka, skoro nigdzie nie widać wody? Wygląda to na nie do końca udany kolaż.
Napisano 8 Kwiecień 200816 l hmmm.. ciekawe, alczkolwiek zastanawiają mnie te równoległe pasy po lewej stronie. To jest woda czy trawa?
Napisano 10 Kwiecień 200816 l W pierwszej chwili myślałem, że obrazek jest wymalowany i pomyliłeś działy :) Jeśli to 3D to pokaż siatkę.