Master Kiełbaster Napisano 25 Styczeń 2004 Share Napisano 25 Styczeń 2004 Zaczłem robić młyn: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuciel Napisano 25 Styczeń 2004 Share Napisano 25 Styczeń 2004 zapowiada sie niezle, juz widze ze bedzie duzo szczegolow :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 26 Styczeń 2004 Autor Share Napisano 26 Styczeń 2004 Updacik i zapraszam do komentowania :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ufooox Napisano 26 Styczeń 2004 Share Napisano 26 Styczeń 2004 master kielbasko co cie tak na architekture wzielo? zamek, mlyn heh :) pracka sympatyczna wiem ze teksturek nie zwalisz nic tylko czekac :) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozioo Napisano 26 Styczeń 2004 Share Napisano 26 Styczeń 2004 Zapodaj render z oświetleniem i cieniami to coś będzie można powiedziec:] Jak na razie to ok ale tak na prawde nic ciekawego. kilka boxow i extrudowne spline\'y. Chyba:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 27 Styczeń 2004 Autor Share Napisano 27 Styczeń 2004 tu nie ma extrudowanych splinów. wszystko to extrudowane boxy :] Wzoruje się na tym. Znajdzcie 3000 różnic w tych obrazkach :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uncle Napisano 27 Styczeń 2004 Share Napisano 27 Styczeń 2004 barierka za gruba, tj te patyki w niej, i poza tym dach sie o jakies 10-15cm za szybko zaczyna w porowaniu do zdiecia;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz Napisano 27 Styczeń 2004 Share Napisano 27 Styczeń 2004 fajne zdjecie, praca też moze byc ciekawa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 27 Styczeń 2004 Share Napisano 27 Styczeń 2004 Hmmmm..eee.. a już myślałem, że to chory wymysł Twojej wyobraźni.. :P A tak an serio to niezle.... jak na poczatek.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 27 Styczeń 2004 Autor Share Napisano 27 Styczeń 2004 Jestem w miarę normalny więc takiego domku bym nie wymyślił :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kulexy Napisano 27 Styczeń 2004 Share Napisano 27 Styczeń 2004 Niezle... nawet tyle samo tych poprzecznych...tych takich tych ... \'\'listewek\" (okładziny):D na scianie jest tyle samo (chyba ze sie rabnalem przy liczeniu :) ) FAJNE!! czekam na UPDATE!! Edit: Tutaj zostawilem moj 666 post :) to cos znaczy?? raczej tak... zrob jakies wilkolaki naokolo tego albo diabla... (tasmanskiego) i swieczki ... Fajnie bedzie wygladalo :D hihi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 27 Styczeń 2004 Autor Share Napisano 27 Styczeń 2004 Zrobie co najwyżej egzorcyste w środku:P :) Updacik z oświetleniem które się zmieni jeszcze ze 100x: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuciel Napisano 27 Styczeń 2004 Share Napisano 27 Styczeń 2004 nono zaczyna robic wrazenie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kulexy Napisano 27 Styczeń 2004 Share Napisano 27 Styczeń 2004 Master masz jakies inne zdjecia wyzej pokazanego budynku?? bo tak widze po tym hmmm... czubku na dachu i po tej hmmm... rynience prowadzacej wode do kola... ze chyba korzystasz, bo ja jakos bym sie nie niedopatryl tylu szczegolow... ale to tylko jia... Na pewno powiesz: \"nie... mam tylko to jedno :D\" i to wszystko, ale jak masz jakies jeszcze , to wrzuc je na forum... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 28 Styczeń 2004 Autor Share Napisano 28 Styczeń 2004 nie... mam tylko jedno :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 28 Styczeń 2004 Autor Share Napisano 28 Styczeń 2004 mega meche UPDATE z kilkoma nowymi kamieniami: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ciuciu Napisano 28 Styczeń 2004 Share Napisano 28 Styczeń 2004 Master Kiełbaster gdzie są takie zajedwabiste miejsca??!! Jak zobaczyłem zdjęcia to Blair Witch Project mi się przypomniał. Rewelacja!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 28 Styczeń 2004 Autor Share Napisano 28 Styczeń 2004 W Easley w South Carolina :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kulexy Napisano 28 Styczeń 2004 Share Napisano 28 Styczeń 2004 Master... daj tym kamieniom troche bardziej ostre krawedzie bo na tych zdjeciach nie maja az takiego smootha :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 29 Styczeń 2004 Autor Share Napisano 29 Styczeń 2004 Ciężko jest wymodlować kamień :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MareG Napisano 29 Styczeń 2004 Share Napisano 29 Styczeń 2004 podostrz krawedzie kamieni uzywajac roznych smothing groups - troche zmudna to dlubanina, ale efekt powinien byc zdecydowany! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 29 Styczeń 2004 Autor Share Napisano 29 Styczeń 2004 Chyba z otoczaka w ten sposób się nie zrobi takiego kamienia jak na zdjęciu, ale spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kulexy Napisano 29 Styczeń 2004 Share Napisano 29 Styczeń 2004 zrob tak troche, a reszte sprawy zalatwi textura... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roball Napisano 29 Styczeń 2004 Share Napisano 29 Styczeń 2004 dziwne te kamyki sa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 31 Styczeń 2004 Autor Share Napisano 31 Styczeń 2004 kolejny update z kamykami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ebor Napisano 31 Styczeń 2004 Share Napisano 31 Styczeń 2004 Jakoś wolno Ci idzie ;) Może jak zrobisz coś wiecej to wtedy dawaj rendery, bo po takich małych kroczkach nie bardzo mozna ocenic postęp w pracy. Jestem ciekawy jak wkomponujesz ten młyn w tło ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kulexy Napisano 31 Styczeń 2004 Share Napisano 31 Styczeń 2004 nooo!! kamuki jusz sa ladne :D:D mozesz je takie zostawicc - takie moje zdanie jest! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
soshka.cg Napisano 2 Luty 2004 Share Napisano 2 Luty 2004 No pewnie że kamyki są już ok bo skoro to jest młyn to stoi sobie przy rzeczce a więc i kamyki chyba z niej. A rzeka ma na kamyki taki wygładzjący wpływ o czym miałem okazję się kiedyś przekonać jak poślizgnąłem się na takim kamieniu i wyrżnąłem do górskiego strumyka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuciel Napisano 2 Luty 2004 Share Napisano 2 Luty 2004 noo b.ladnie, jaka metoda zrobisz wode ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 2 Luty 2004 Autor Share Napisano 2 Luty 2004 Żebym ja to wiedział ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
felav Napisano 5 Luty 2004 Share Napisano 5 Luty 2004 Fajne, ma swój klimat, kojarzy mi się Icewindem nie moge sie texturek doczekac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zombo master Napisano 5 Luty 2004 Share Napisano 5 Luty 2004 łądnie sie zapowiada ale zaczekam na tekstury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zombo master Napisano 5 Luty 2004 Share Napisano 5 Luty 2004 łądnie sie zapowiada ale zaczekam na tekstury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 9 Luty 2004 Autor Share Napisano 9 Luty 2004 kolejny updacik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nimrod Napisano 9 Luty 2004 Share Napisano 9 Luty 2004 Oj już widzę, że będzie kolejna bardzo dobra praca spod twojej ręki. Już mi się podoba... szczególnie woda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 9 Luty 2004 Autor Share Napisano 9 Luty 2004 Dziwne, bo mi akurat woda się średnio podoba :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kulexy Napisano 9 Luty 2004 Share Napisano 9 Luty 2004 a to za zwyczaj tak jest, co sie samemu sobie podoba to jest takie sobie i odwrotnie :D.... Bardzow fajne... tylko te drzewa wygladaja dziwnie :| dzieki... Pozdroo! KulexY ! ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Archangel Napisano 9 Luty 2004 Share Napisano 9 Luty 2004 no mi sie tez woda bardzo podoba !! za to drzewa troche mniej..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kulexy Napisano 9 Luty 2004 Share Napisano 9 Luty 2004 co do drzew to za duzo gazazek... zrob moze tak z dolu mniej takie lyse a na gorzez zrob inna grubosc dlugosc i jakies rozgalezienia bo teraz wyglada jak kolce a nie jak gazezie :D POZDRO! KULEXY! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 9 Luty 2004 Autor Share Napisano 9 Luty 2004 generalnie w lasach sosnowych drzewa mają dużo obeschniętych gałęzi, tylko na samej górze są rozgałęzione gałęzie :) Tylko mi troszeczkę nie wyszło :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
General Straw Napisano 9 Luty 2004 Share Napisano 9 Luty 2004 Mi woda sie takze bardzo podoba :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 9 Luty 2004 Share Napisano 9 Luty 2004 mi tez sie woda podoba, i ogolne wrazenie robi sie coraz bardziej pozytywne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snakeq Napisano 9 Luty 2004 Share Napisano 9 Luty 2004 Bardzo mi się podoba pracka. Woda i kamienie robią wrażenie :). Mam tylko małe pytanie jeślii to jest młyn to skąd spływa woda do tego koła obrotoweg, bo jakoś nie widać nic takiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkelf Napisano 9 Luty 2004 Share Napisano 9 Luty 2004 generalnie narazie czekam na texy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 10 Luty 2004 Autor Share Napisano 10 Luty 2004 Narazie poprawiam drzewa, a woda spływa z rynienki która idzie w krzaki ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 10 Luty 2004 Autor Share Napisano 10 Luty 2004 Updaciąteczenieczko :) : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Badyl Napisano 10 Luty 2004 Share Napisano 10 Luty 2004 bardzo ładnie wspolgraja kolory, tylko czemu te drzewa nie maja korzeni?? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 10 Luty 2004 Autor Share Napisano 10 Luty 2004 chyba tylko dlatego, że ich nie zrobiłem ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kulexy Napisano 10 Luty 2004 Share Napisano 10 Luty 2004 bo tam w krzakach jest jakies zrodelko... :P ale wpadlem na pomysl :D zrob takowe:)... Koles chyba ma wode w piwnicy bo ten budynek stoi w \'stawie\' :D POZDROO!! KULEXY!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kulexy Napisano 10 Luty 2004 Share Napisano 10 Luty 2004 Albo to 1997 rok jest :D powodz...:P POZDROO!! KULEXY!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi