Jump to content

Featured Replies

• Replies 81
  • Views 6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

master kielbasko co cie tak na architekture wzielo? zamek, mlyn heh :) pracka sympatyczna wiem ze teksturek nie zwalisz nic tylko czekac :) pozdro

Zapodaj render z oświetleniem i cieniami to coś będzie można powiedziec:] Jak na razie to ok ale tak na prawde nic ciekawego. kilka boxow i extrudowne spline\'y. Chyba:]

barierka za gruba, tj te patyki w niej, i poza tym dach sie o jakies 10-15cm za szybko zaczyna w porowaniu do zdiecia;)

Hmmmm..eee.. a już myślałem, że to chory wymysł Twojej wyobraźni.. :P A tak an serio to niezle.... jak na poczatek..

Niezle... nawet tyle samo tych poprzecznych...tych takich tych ... \'\'listewek\" (okładziny):D na scianie jest tyle samo (chyba ze sie rabnalem przy liczeniu :) )

FAJNE!! czekam na UPDATE!!

Edit: Tutaj zostawilem moj 666 post :) to cos znaczy?? raczej tak... zrob jakies wilkolaki naokolo tego albo diabla... (tasmanskiego) i swieczki ... Fajnie bedzie wygladalo :D hihi

Master masz jakies inne zdjecia wyzej pokazanego budynku?? bo tak widze po tym hmmm... czubku na dachu i po tej hmmm... rynience prowadzacej wode do kola... ze chyba korzystasz, bo ja jakos bym sie nie niedopatryl tylu szczegolow... ale to tylko jia... Na pewno powiesz: \"nie... mam tylko to jedno :D\" i to wszystko, ale jak masz jakies jeszcze , to wrzuc je na forum...

Master Kiełbaster gdzie są takie zajedwabiste miejsca??!! Jak zobaczyłem zdjęcia to Blair Witch Project mi się przypomniał. Rewelacja!!

Master... daj tym kamieniom troche bardziej ostre krawedzie bo na tych zdjeciach nie maja az takiego smootha :D

podostrz krawedzie kamieni uzywajac roznych smothing groups - troche zmudna to dlubanina, ale efekt powinien byc zdecydowany!

Jakoś wolno Ci idzie ;) Może jak zrobisz coś wiecej to wtedy dawaj rendery, bo po takich małych kroczkach nie bardzo mozna ocenic postęp w pracy. Jestem ciekawy jak wkomponujesz ten młyn w tło ;)

nooo!! kamuki jusz sa ladne :D:D mozesz je takie zostawicc - takie moje zdanie jest!

No pewnie że kamyki są już ok bo skoro to jest młyn to stoi sobie przy rzeczce a więc i kamyki chyba z niej. A rzeka ma na kamyki taki wygładzjący wpływ o czym miałem okazję się kiedyś przekonać jak poślizgnąłem się na takim kamieniu i wyrżnąłem do górskiego strumyka :)

Fajne, ma swój klimat, kojarzy mi się Icewindem nie moge sie texturek doczekac

Oj już widzę, że będzie kolejna bardzo dobra praca spod twojej ręki. Już mi się podoba... szczególnie woda.

a to za zwyczaj tak jest, co sie samemu sobie podoba to jest takie sobie i odwrotnie :D....

Bardzow fajne... tylko te drzewa wygladaja dziwnie :| dzieki...

Pozdroo!

KulexY ! !

co do drzew to za duzo gazazek... zrob moze tak z dolu mniej takie lyse a na gorzez zrob inna grubosc dlugosc i jakies rozgalezienia bo teraz wyglada jak kolce a nie jak gazezie :D

POZDRO!

KULEXY!

• Author

generalnie w lasach sosnowych drzewa mają dużo obeschniętych gałęzi, tylko na samej górze są rozgałęzione gałęzie :) Tylko mi troszeczkę nie wyszło :(

Bardzo mi się podoba pracka. Woda i kamienie robią wrażenie :). Mam tylko małe pytanie jeślii to jest młyn to skąd spływa woda do tego koła obrotoweg, bo jakoś nie widać nic takiego.

bardzo ładnie wspolgraja kolory, tylko czemu te drzewa nie maja korzeni?? ;)

bo tam w krzakach jest jakies zrodelko... :P ale wpadlem na pomysl :D zrob takowe:)...

Koles chyba ma wode w piwnicy bo ten budynek stoi w \'stawie\' :D

POZDROO!!

KULEXY!!