Napisano 28 Lipiec 200420 l gratuluje... coraz ladniej zaczyna sie robic :-D... popraw troche te kamienie bo sztucznie wygladaja... czekam na kolejne updaty... pozdro
Napisano 28 Lipiec 200420 l Z beznadziejnych początków wyszła całkiem miła praca.. ale ejszcze wiele przed Tobą - dopracuj ją!!
Napisano 28 Lipiec 200420 l spoko ze wrociles do tego projektu :) co do samej scenki to jest z kazda chwila lepiej a moje uwagi to: - cos glebia ostrosci dziwaczna przy takim szerokim kacie raczej wszystko bedzie ostre. narzie to trszke jak zdjecie makro - cos od tego odbijania woda sie pochrzanila i barzdiej lodprzypomina
Napisano 28 Lipiec 200420 l na pierwszy rzut oka to woda przypominala mokry asfalt. powierzchnia jest zagladka mysle.
Napisano 29 Lipiec 200420 l Masta Kiełbasta Jesteś Masta :) Bardzo ładnie to wszystko wygląda ;) oby tak dalej..
Napisano 29 Lipiec 200420 l Nooooo 1sza klasa!! Gratuluję... popracuj jeszcze troszkę na d oświetleniem i roślinkami w tle.. Woda wylatująca z młyna mogłaby wyglądać nieco realniej :)
Napisano 30 Lipiec 200420 l Wooooooooooooooooooooooooooooow, ooooooooch aaaaaaaaach... I te sprawy:P. Nieno bomba. Wszystko jest git, ale przydałoby sie troszke światła na sam młyn wodny i na koło,bo ledwie co widac, a woda wyglądałaby ładniej:). Jeszcze po lewej nie widac za bardzo granicy pomiedzy wodą a brzegiem, od razu zaczyna sie trawa, bo po prawej jest lepiej, dodaj jakiegos piasku moze? Sosny o mnie wgniotły w ziemie wraz z tymi krzaczorkami, no po prostu bomba :].
Napisano 30 Lipiec 200420 l calkiem przyjemne tylko woda z mlyna - jak juz wspomnieli poprzednicy - troche nie taka jak powinna byc mi si wydaje ze troche bardziej pionowo powinna spadac i na wodzie tej stojacej powinno byc bardziej widac za ta woda spada - czyli jakies wieksze wzburzenie i w ogole
Napisano 30 Lipiec 200420 l No pieknie woda na nowo ekstra i glebia ostrosci spoko :) jak mam sie czegos przyczepic a i tak sie przyczepie :P to ta woda z mlyna do poprawy bo w tym przypadq to kolo zapieprza odrobine za szybko. Chyba troszke proporcje sie zaburzyly przy tych niskich krzewach...jest to widoczne szczegolnie z lewej strony pojedyncze liscie maja jakies kilkanascie cm szerokosci. Nie wiem czy niebo za lasem ne jest troche za jasne. (nie myslales o porannym o volum lightcie medzy drzewami chociaz nie mam pojecia czy to dobrze wyjdzie )
Napisano 30 Lipiec 200420 l hmm... a czy w tym kole te "platy" nie powinny byc pod katem jakims? bo tak to sie niebardzo bedzie krecic chyba....
Napisano 30 Lipiec 200420 l Bujna roslinnośc w lesie jest zbyt rozmazana:] A woda mogłaby być chociaż troszke przezroczysta przy brzegu. PS: Jak troche pomieszac w PS to wyglada IMO ciekawiej:)
Napisano 3 Sierpień 200420 l Woda wygląda mniej realistycznie niż we wcześniejszych renderach, te paprocie (?) w lewym dolnym rogu , tuż nad wodą różnież wyglądają mało wiarygodnie. Reszta scenki wygla dobrze i nie widze zadnych mankamentów po dość długim przyglądaniu się.
Napisano 3 Sierpień 200420 l Bardzo ładna praca, pisze u Ciebie pierwszy raz więc wybacz parę uwag, woda mi sie nie podoba i w miejscu tej "dobudówki" wyglada jakby się unosiła w powietrzu nad trawą, las ładny chociaż te krzaki pomiędzy drzewami są olbrzymami, pozdrawiam...
Napisano 3 Sierpień 200420 l good,,, fajowo to wyglada, to samo co reszta, choc wydaje mi sie ze nie ma wody w ostatnim renderze reszta jest git,,a aaaaa tylko a gdzie sciezka, nie ma zadnej drozyny do tej chatki pozdro
Napisano 3 Sierpień 200420 l Woda poprzednio lepsza teraz troche nie bardzo...roslinnnosc DUZO lepsza ! tylko te wspomniane paprotki do poprawy. No Master nie bardzo jest juz sie czego przyczepic ;)
Napisano 3 Sierpień 200420 l po pierwsze primo: poprzednia woda była lepsza po drugie primo: znowu strumień z młyna "nie pasi". woda leci ciągle, bardziej zwartym strumieniem, a nie tak jak u Ciebie - z przerwami. nie wiem jak by to wyszlo, ale spróbuj może glu3D, albo chociaż meta cząsteczek. po trzecie primo: no i te paprocie... ale żeby nie było, że tylko gderam, to Ci napisze, że jeśli o las i budynek chodzi to nadal jestem pod wrażeniem. uff... chyba wszystko :)
Napisano 4 Sierpień 200420 l olaboga, ale wymiatana scena, ma w sobie to "coś". Tylko ta woda co leci na tym kole taka jakaś granulowata mi się wydaje :|
Napisano 4 Sierpień 200420 l fajna scenka :) ale miblo by bylo zobaczyc cos zywego jakas zabke na kamyku ?