Napisano 26 Styczeń 200421 l master kielbasko co cie tak na architekture wzielo? zamek, mlyn heh :) pracka sympatyczna wiem ze teksturek nie zwalisz nic tylko czekac :) pozdro
Napisano 26 Styczeń 200421 l Zapodaj render z oświetleniem i cieniami to coś będzie można powiedziec:] Jak na razie to ok ale tak na prawde nic ciekawego. kilka boxow i extrudowne spline\'y. Chyba:]
Napisano 27 Styczeń 200421 l Autor tu nie ma extrudowanych splinów. wszystko to extrudowane boxy :] Wzoruje się na tym. Znajdzcie 3000 różnic w tych obrazkach :)
Napisano 27 Styczeń 200421 l barierka za gruba, tj te patyki w niej, i poza tym dach sie o jakies 10-15cm za szybko zaczyna w porowaniu do zdiecia;)
Napisano 27 Styczeń 200421 l Hmmmm..eee.. a już myślałem, że to chory wymysł Twojej wyobraźni.. :P A tak an serio to niezle.... jak na poczatek..
Napisano 27 Styczeń 200421 l Niezle... nawet tyle samo tych poprzecznych...tych takich tych ... \'\'listewek\" (okładziny):D na scianie jest tyle samo (chyba ze sie rabnalem przy liczeniu :) ) FAJNE!! czekam na UPDATE!! Edit: Tutaj zostawilem moj 666 post :) to cos znaczy?? raczej tak... zrob jakies wilkolaki naokolo tego albo diabla... (tasmanskiego) i swieczki ... Fajnie bedzie wygladalo :D hihi
Napisano 27 Styczeń 200421 l Autor Zrobie co najwyżej egzorcyste w środku:P :) Updacik z oświetleniem które się zmieni jeszcze ze 100x:
Napisano 27 Styczeń 200421 l Master masz jakies inne zdjecia wyzej pokazanego budynku?? bo tak widze po tym hmmm... czubku na dachu i po tej hmmm... rynience prowadzacej wode do kola... ze chyba korzystasz, bo ja jakos bym sie nie niedopatryl tylu szczegolow... ale to tylko jia... Na pewno powiesz: \"nie... mam tylko to jedno :D\" i to wszystko, ale jak masz jakies jeszcze , to wrzuc je na forum...
Napisano 28 Styczeń 200421 l Master Kiełbaster gdzie są takie zajedwabiste miejsca??!! Jak zobaczyłem zdjęcia to Blair Witch Project mi się przypomniał. Rewelacja!!
Napisano 28 Styczeń 200421 l Master... daj tym kamieniom troche bardziej ostre krawedzie bo na tych zdjeciach nie maja az takiego smootha :D
Napisano 29 Styczeń 200421 l podostrz krawedzie kamieni uzywajac roznych smothing groups - troche zmudna to dlubanina, ale efekt powinien byc zdecydowany!
Napisano 29 Styczeń 200421 l Autor Chyba z otoczaka w ten sposób się nie zrobi takiego kamienia jak na zdjęciu, ale spróbuję.
Napisano 31 Styczeń 200421 l Jakoś wolno Ci idzie ;) Może jak zrobisz coś wiecej to wtedy dawaj rendery, bo po takich małych kroczkach nie bardzo mozna ocenic postęp w pracy. Jestem ciekawy jak wkomponujesz ten młyn w tło ;)
Napisano 31 Styczeń 200421 l nooo!! kamuki jusz sa ladne :D:D mozesz je takie zostawicc - takie moje zdanie jest!
Napisano 2 Luty 200421 l No pewnie że kamyki są już ok bo skoro to jest młyn to stoi sobie przy rzeczce a więc i kamyki chyba z niej. A rzeka ma na kamyki taki wygładzjący wpływ o czym miałem okazję się kiedyś przekonać jak poślizgnąłem się na takim kamieniu i wyrżnąłem do górskiego strumyka :)
Napisano 5 Luty 200421 l Fajne, ma swój klimat, kojarzy mi się Icewindem nie moge sie texturek doczekac
Napisano 9 Luty 200421 l Oj już widzę, że będzie kolejna bardzo dobra praca spod twojej ręki. Już mi się podoba... szczególnie woda.
Napisano 9 Luty 200421 l a to za zwyczaj tak jest, co sie samemu sobie podoba to jest takie sobie i odwrotnie :D.... Bardzow fajne... tylko te drzewa wygladaja dziwnie :| dzieki... Pozdroo! KulexY ! !
Napisano 9 Luty 200421 l co do drzew to za duzo gazazek... zrob moze tak z dolu mniej takie lyse a na gorzez zrob inna grubosc dlugosc i jakies rozgalezienia bo teraz wyglada jak kolce a nie jak gazezie :D POZDRO! KULEXY!
Napisano 9 Luty 200421 l Autor generalnie w lasach sosnowych drzewa mają dużo obeschniętych gałęzi, tylko na samej górze są rozgałęzione gałęzie :) Tylko mi troszeczkę nie wyszło :(
Napisano 9 Luty 200421 l Bardzo mi się podoba pracka. Woda i kamienie robią wrażenie :). Mam tylko małe pytanie jeślii to jest młyn to skąd spływa woda do tego koła obrotoweg, bo jakoś nie widać nic takiego.
Napisano 10 Luty 200421 l Autor Narazie poprawiam drzewa, a woda spływa z rynienki która idzie w krzaki ;).
Napisano 10 Luty 200421 l bardzo ładnie wspolgraja kolory, tylko czemu te drzewa nie maja korzeni?? ;)
Napisano 10 Luty 200421 l bo tam w krzakach jest jakies zrodelko... :P ale wpadlem na pomysl :D zrob takowe:)... Koles chyba ma wode w piwnicy bo ten budynek stoi w \'stawie\' :D POZDROO!! KULEXY!!