adek Napisano 10 Kwiecień 2008 Napisano 10 Kwiecień 2008 Nowy produkt Evermotion: Archinteriors vol. 13. Zestaw scen wysokiej jakości. Zachęcam do zapoznania się z katalogiem. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=106
Orangegraphics Napisano 10 Kwiecień 2008 Napisano 10 Kwiecień 2008 nie wiem dlaczego, ale wcale nie zachwyciły mnate sceny... jakieś takie puste?
Pionier Napisano 10 Kwiecień 2008 Napisano 10 Kwiecień 2008 Zestaw scen wysokiej jakości. taa, jak cholera :D
MF Napisano 10 Kwiecień 2008 Napisano 10 Kwiecień 2008 taa, jak cholera :D Może to nowa jakość w świecie wizualizacji ?
arev Napisano 10 Kwiecień 2008 Napisano 10 Kwiecień 2008 Akurat trochę wcześniej widziałem newsa na stronie Evermotion i sądzę, że ledwie połowa tych scen godna jest jakiejkolwiek uwagi. Reszta raczej na odwal się zrobiona. Szkoda.
lashco Napisano 10 Kwiecień 2008 Napisano 10 Kwiecień 2008 sa jakie sa nie zmienia faktu ze chlopaki i dziewczeta z everkow rzadza :D:D wielkie dzieki dla nich za ich prace
MF Napisano 10 Kwiecień 2008 Napisano 10 Kwiecień 2008 Jeżeli to było robione przez chłopaków z Ever to marny los tej firmy ;)...
Lis Napisano 10 Kwiecień 2008 Napisano 10 Kwiecień 2008 Jeżeli to było robione przez chłopaków z Ever to marny los tej firmy ;) Słyszałem że w ever to tylko poprawiali. W każdym razie nazwa firmy na opakowaniu jest.
tweety Napisano 11 Kwiecień 2008 Napisano 11 Kwiecień 2008 ehehehe... kółko byłych Everowców komentuje aktualne poczynania firmy ;) nieładnie oj nieładnie ;)
MF Napisano 11 Kwiecień 2008 Napisano 11 Kwiecień 2008 ehehehe... kółko byłych Everowców komentuje aktualne poczynania firmy ;) nieładnie oj nieładnie ;) Dlaczego nieładnie? Moje komentarze są pozbawione jakiejkolwiek złośliwości.
Rekomendowane odpowiedzi