Napisano 10 Kwiecień 200816 l Nowy produkt Evermotion: Archinteriors vol. 13. Zestaw scen wysokiej jakości. Zachęcam do zapoznania się z katalogiem. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=106
Napisano 10 Kwiecień 200816 l nie wiem dlaczego, ale wcale nie zachwyciły mnate sceny... jakieś takie puste?
Napisano 10 Kwiecień 200816 l Akurat trochę wcześniej widziałem newsa na stronie Evermotion i sądzę, że ledwie połowa tych scen godna jest jakiejkolwiek uwagi. Reszta raczej na odwal się zrobiona. Szkoda.
Napisano 10 Kwiecień 200816 l sa jakie sa nie zmienia faktu ze chlopaki i dziewczeta z everkow rzadza :D:D wielkie dzieki dla nich za ich prace
Napisano 10 Kwiecień 200816 l Jeżeli to było robione przez chłopaków z Ever to marny los tej firmy ;)...
Napisano 10 Kwiecień 200816 l Jeżeli to było robione przez chłopaków z Ever to marny los tej firmy ;) Słyszałem że w ever to tylko poprawiali. W każdym razie nazwa firmy na opakowaniu jest.
Napisano 11 Kwiecień 200816 l ehehehe... kółko byłych Everowców komentuje aktualne poczynania firmy ;) nieładnie oj nieładnie ;)
Napisano 11 Kwiecień 200816 l ehehehe... kółko byłych Everowców komentuje aktualne poczynania firmy ;) nieładnie oj nieładnie ;) Dlaczego nieładnie? Moje komentarze są pozbawione jakiejkolwiek złośliwości.