Napisano 15 Kwiecień 200817 l Dawno nic nie pokazywałem więc wrzucam renderek, narazie jeden ale może jeszcze zrobie jakieś. Nie dopracowany do końca, ale raczej robione na szybko (tydzień). 3dsmax8, Vray, ps render: 30min
Napisano 15 Kwiecień 200817 l szyby najlepsze;p reszta materialow srednio ale model fajny sie wydaje... mozna prosić siatke? i render moglbys jeszcze troszke dociągnąc bo plami sie robia, ale ogolne wrazenie niezłe, pozdrawiam
Napisano 15 Kwiecień 200817 l Jest parę niedociągnięć, ale ogólne wrażenie okay. Przyjemne dla oka (gdyby nie to AA ;-)).
Napisano 15 Kwiecień 200817 l Maaan, kapitalna accordka, kiedys planuje taka zakupic. Zarzuc jeszcze innymi renderami.
Napisano 15 Kwiecień 200817 l Autor dzięki za komenty, następnym razem może uda się zrobić coś lepszego -render niedoświetlony bo chciałem "zarysować linie refleksami" ;p -jakość jpg jest ok, tylko szum był straszny w tle, wyblurowałem w ps i takie plamy zostały -clay+siatki http://members.lycos.co.uk/marekrybacki/konnekt/clay_wire.jpg
Napisano 15 Kwiecień 200817 l bardzo ładne felgi jak można prosić o ich siatkę i screen z max'a był bym bardzo szczęśliwy co do modelu to ładny nawet bardzo, ładne rzeczy robisz render można by dopracować jeszcze,
Napisano 16 Kwiecień 200817 l eeeee no pecet wyrenderuj to porządnie, model świetny, a redner sam widzisz :P
Napisano 16 Kwiecień 200817 l Autor no właśnie nie bardzo widze, bo mi się nawet podoba :p sam niewiem co tu zmienić, oprócz tego żeby jaśniej było mr> siatkoholiku;) for you: http://members.lycos.co.uk/marekrybacki/konnekt/felga_wire.jpg
Napisano 16 Kwiecień 200817 l Hmmm zmieniać... no to tak: lakier git, światła a właściwie te dolne, takie średniawe (może przez AA nie wiem), trochę jaśniejsze tło i chyba inne szyby bo te jakieś niby poprawne a jednak coś nie tak. To tyle, ale wiadomo, że gadać to każdy umie ;)
Napisano 16 Kwiecień 200817 l Autor hehe no widzisz innym się lakier nie podoba a szyby za to bardzo ;)
Napisano 16 Kwiecień 200817 l Kwestia gustu imo :) Mnie się render bardzo podoba i nie mam żadnych zastrzeżeń... nooo może tylko materiał lamp troszkę zbyt "nakropkowany" :) Model wiadomo... ;) Daję 4 gwiazdeczki, bo nie dałeś renderu z tyłu i wnętrza :P