Levus Napisano 24 Kwiecień 2008 Napisano 24 Kwiecień 2008 Yo! Tak żeby nie rzucać słów na wiatr i nie siedzieć znowu kilka miesięcy przed kompem, proponuję zacząć rozprawę n/t organizacji paintballu w Warszawie lub bliskiej okolicy. Nie mówię, że w przyszłym tygodniu, ale jakiś termin trzeba będzie uzgodnić, co się zapewne przeciągnie więc warto coś już pogdybać. Kumpel powiedział mi o stronce: http://www.fragfactory.pl/ Ekwipunek 50zł (w tym 100 kulek) Dodatkowe kulki 100szt. - 15zł Osobiście proponowałbym jakiś interior dla odmiany, choć niekoniecznie. Jak są chętni, lub ma ktoś jakieś dobry namiary to zapodawać. PROSZĘ PODAWAĆ PROPOZYCJE TERMINÓW, WSTĘPNIE OSTATNI WEEKEND MAJA (SOBOTA LUB NIEDZIELA) ale jak większości chętnych nie będzie pasowało to możemy wybrać inny. Mi nie pasi 24-35maj. pozdro, Levus
KLICEK Napisano 24 Kwiecień 2008 Napisano 24 Kwiecień 2008 no ja chetny :) interior jak najbardziej :)
Levus Napisano 24 Kwiecień 2008 Autor Napisano 24 Kwiecień 2008 Ołkej, jeszcze niech każdy podaje propozycje terminów. Z naszej strony ostatni weekend majowy (sobota 30 maj, lub niedziela 1 czerwiec).
KLICEK Napisano 24 Kwiecień 2008 Napisano 24 Kwiecień 2008 jak ktos bedzie przyjezdny to moge zaoferowac troche miejsca w chatce :)
Johny Napisano 24 Kwiecień 2008 Napisano 24 Kwiecień 2008 szybko reagujecie :) ja jak najbardzej za, tylko nie wiem czy to nie za wczesnie :/ z funduszami moze byc ciezko :( moze jakas ankieta co do daty na wstepie? moze troche przesunac dalej, sesja sie zbliza dla niektorych :D
chveti Napisano 24 Kwiecień 2008 Napisano 24 Kwiecień 2008 ja generalnie na sierpien jestem chetny :D
Levus Napisano 24 Kwiecień 2008 Autor Napisano 24 Kwiecień 2008 Terminy podawajcie proszę konkretne zatem z data typu weekend:p Kinia może załatwi jakąś zniżkę w zaprzyjaźnionej firmie paintballowej u niej w pracy, po weekendzie majowym będę wiedział więcej.
piksar Napisano 24 Kwiecień 2008 Napisano 24 Kwiecień 2008 Klicek trzymaj miejsce dla mnie, Interconti nie załatwie pod painballa :)
Shalivan Napisano 24 Kwiecień 2008 Napisano 24 Kwiecień 2008 Po sesji? ;) o co ci chodzi z tą sesją ? wtedy są najlepsze imprezy Jestem za byle pod koniec maja :P
Lucas Napisano 25 Kwiecień 2008 Napisano 25 Kwiecień 2008 o co ci chodzi z tą sesją ? wtedy są najlepsze imprezy Jestem za byle pod koniec maja :P No właśnie największy problem z tym co jest przed sesją... oddawanie projektów itp.
kliment woroszyłow Napisano 26 Kwiecień 2008 Napisano 26 Kwiecień 2008 no ja wstępnie tez bym kciał:)
Valery Napisano 26 Kwiecień 2008 Napisano 26 Kwiecień 2008 jakbyście wybrali jakiś dogodny termin to i ja bym przyjechał :)
Rekomendowane odpowiedzi