Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Ello, dawno was nie meczylem pracami w gallerii ale nie moge pokazywac prac nowych - odgrzewam stary model i render, ktory byl pokazywany w WIP,

choper2.jpg

pozdr

• Odpowiedzi 20
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

DOF IS BACK ! :D keraj od dzisiaj masz nick Dofiarz :D a render no no ... aa siadlo i przekontrastowana ta biel... no i szkoda ze ma tylko 3 kolory... bialy, czerwony, czarny :)

Napisano

Hmm... ale indian chyba nie ma dwoch kolek z tyl.

Hehe, ale z dofem to mocne przegiecie;p i lakier wyglada, jak do paznokci;p Przez to troche minimalistycznie to wyglada.

Ladny model;D

Napisano

dzieki za komenty! :

Kimmi,

tob01,

carlosss: hehe doofilia:),

D4D4L ja ci dam za dofiarza...:),

deshu: nie, Indianin to nazwa wlasna,

JW_2305: wiem wlasnie juz mi to mowili ze wyglada jak zabawka,

pozdr!

Napisano

Dof zły, odbicia białe na maxa..ale ogolnie być może albo odwrotnie.

a czemu nie możesz pokazywac projektów? robisz tak wielkie inwestycje? gdzie pracujesz?

Pozdro300

Napisano
yo, pracuje dla Progressive w Limassol na Cyprze i po prostu nie wolno mi pokazywac wizek, ktore robie.

a powinieneś bo możesz.

Napisano

No fajny motorek, ale lakier tak jak koledzy piszą jest nie bardzo, wygląda na zniekształcony.

Ogólnie błysk i blask ale nie taki jaki powinien być.

Pewnie studio skopsałeś, widać że białe reflekty z boxów, ale strasznie dziwnie się odbijają.

pozdro!

Napisano

Black Mamba: hehe bobby wyemigrowal do Polski:)

SWRSC: hmm, nawet nie wiedzialem ze moge ale wole nie zadzierac z szefem:)

Levus: dzieki za koment, musze popracowac nad tym i tyle

pozdr!

Napisano

Które domki na stronie Progressive są twoje? Te z dof? Żart ;) Podaj pages jak nie możesz się przyznać. Pawilon Carrefour też projektowałeś ;) I jak Ci się ta praca podoba, nie wyzyskują Polaków ;) Pozdr.

Napisano

hej te na stronce to tylko maly procent tego co sie tu robi - srednio 3 wizki dziennie, w tm potezne animacje wnetrz. Ja nie robile Carrefour, ale wie kto robil, hehe, praca jest super! Nie wyzyskuja, wrecz przeciwnie, luz blues.

Pozdr!

Napisano

a sami zaprosili Ciebie do współpracy (po wyLOOKaniu twoich pracek), czy sam rozsyłałeś CV? Muszą dobrze płacić skoro chciało Ci się taki kawał jechać za chlebem (?) 3 wizki dziennie (?), to chyba macie zlecenia z całego świata ;) Pozdr.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności