Napisano 13 Maj 200816 l Ello, dawno was nie meczylem pracami w gallerii ale nie moge pokazywac prac nowych - odgrzewam stary model i render, ktory byl pokazywany w WIP, pozdr
Napisano 13 Maj 200816 l Chrom jest fajny, ale lakier już nie prezentuje się tak dobrze. No i ten DOF tez jakiś dziwny.
Napisano 13 Maj 200816 l jezu dofff.... to już jest doofilia :D model ładny Edytowane 13 Maj 200816 l przez carlosss
Napisano 13 Maj 200816 l DOF IS BACK ! :D keraj od dzisiaj masz nick Dofiarz :D a render no no ... aa siadlo i przekontrastowana ta biel... no i szkoda ze ma tylko 3 kolory... bialy, czerwony, czarny :)
Napisano 13 Maj 200816 l Hmm... ale indian chyba nie ma dwoch kolek z tyl. Hehe, ale z dofem to mocne przegiecie;p i lakier wyglada, jak do paznokci;p Przez to troche minimalistycznie to wyglada. Ladny model;D
Napisano 14 Maj 200816 l Autor dzieki za komenty! : Kimmi, tob01, carlosss: hehe doofilia:), D4D4L ja ci dam za dofiarza...:), deshu: nie, Indianin to nazwa wlasna, JW_2305: wiem wlasnie juz mi to mowili ze wyglada jak zabawka, pozdr!
Napisano 14 Maj 200816 l Dof zły, odbicia białe na maxa..ale ogolnie być może albo odwrotnie. a czemu nie możesz pokazywac projektów? robisz tak wielkie inwestycje? gdzie pracujesz? Pozdro300
Napisano 14 Maj 200816 l Autor yo, pracuje dla Progressive w Limassol na Cyprze i po prostu nie wolno mi pokazywac wizek, ktore robie.
Napisano 14 Maj 200816 l yo, pracuje dla Progressive w Limassol na Cyprze i po prostu nie wolno mi pokazywac wizek, ktore robie. a powinieneś bo możesz.
Napisano 14 Maj 200816 l No fajny motorek, ale lakier tak jak koledzy piszą jest nie bardzo, wygląda na zniekształcony. Ogólnie błysk i blask ale nie taki jaki powinien być. Pewnie studio skopsałeś, widać że białe reflekty z boxów, ale strasznie dziwnie się odbijają. pozdro!
Napisano 15 Maj 200816 l Autor Black Mamba: hehe bobby wyemigrowal do Polski:) SWRSC: hmm, nawet nie wiedzialem ze moge ale wole nie zadzierac z szefem:) Levus: dzieki za koment, musze popracowac nad tym i tyle pozdr!
Napisano 20 Maj 200816 l Szczerze mowiac taki lekki chaos na tym renderku... Ale wydaje mi sie, ze model ok. Lakier jak dla mnie nie lezy jak nalezy ;)
Napisano 21 Maj 200816 l Które domki na stronie Progressive są twoje? Te z dof? Żart ;) Podaj pages jak nie możesz się przyznać. Pawilon Carrefour też projektowałeś ;) I jak Ci się ta praca podoba, nie wyzyskują Polaków ;) Pozdr.
Napisano 23 Maj 200816 l Autor hej te na stronce to tylko maly procent tego co sie tu robi - srednio 3 wizki dziennie, w tm potezne animacje wnetrz. Ja nie robile Carrefour, ale wie kto robil, hehe, praca jest super! Nie wyzyskuja, wrecz przeciwnie, luz blues. Pozdr!
Napisano 23 Maj 200816 l a sami zaprosili Ciebie do współpracy (po wyLOOKaniu twoich pracek), czy sam rozsyłałeś CV? Muszą dobrze płacić skoro chciało Ci się taki kawał jechać za chlebem (?) 3 wizki dziennie (?), to chyba macie zlecenia z całego świata ;) Pozdr.