Hatt3r Napisano 8 Czerwiec 2008 Share Napisano 8 Czerwiec 2008 Paker v2 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
floo Napisano 8 Czerwiec 2008 Share Napisano 8 Czerwiec 2008 Hatt3r całkiem fajnie... jednak jedno mnie martwi... jak patrze na pięty to mam wrażenie że postać dziwnie stoi... popracuj nad anatomią uda, dokładnie mięśni, bo nie wyglądają prawidłowo... polecam ten wątek... ;) http://max3d.pl/forum/showthread.php?t=43625&highlight=anatomia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 8 Czerwiec 2008 Autor Share Napisano 8 Czerwiec 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gomez Napisano 8 Czerwiec 2008 Share Napisano 8 Czerwiec 2008 marcin wuu bardziej przypomina Snake'a :) Moze w nastepnej bitwie bedzie ;) Hatt3r ramiona wygladaja jakos niechlujnie. Miesien czworoglowy uda - srodkowa czesc jest za szeroka, ta ktora wcina sie miedzy 2 glowy tuz nad kolanem. Nielot fajnie ci idzie. Czemu ma taka dziwna szrame od pepka na boki? Nad posladkami tez jest taka pozioma linia i nie wiem co to moglo by byc :) Nadgarstek za chudy sie wydaje (3 ujecie, prawa reka). Okolice tej szramy na brzuchu i biodra sa nie tak. Plecy i rece z tylu fajnie wygladaja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin wuu Napisano 8 Czerwiec 2008 Share Napisano 8 Czerwiec 2008 Czyżbym nie zakumał? twarz musi być zamaskowana? zaraz poprawimy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 8 Czerwiec 2008 Autor Share Napisano 8 Czerwiec 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adek_CG Napisano 9 Czerwiec 2008 Share Napisano 9 Czerwiec 2008 no widze ze niezle tutaj dajecie z tymi modelami :) , ja sobie robie tydzien przerwy od modelu, ale mam nadzieje ze do tego momenty bitwa nie zdechnie ;) nielot007 widze ze poprawiles ;) fajnie, troche sie tam tylko spod maski odcina od reszty ciala, co robi wrazenie troche takie jakby na gole cialo mial ubrany ten kostium rekawiczki, maske i buty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomala Napisano 9 Czerwiec 2008 Share Napisano 9 Czerwiec 2008 Też sobie robię przerwę bo na mojej padaczce tylko firefox jeszcze działa. Nielot nie za duży dekolt? trochę jak stanik wygląda :D proporcje spox i w ogóle fajny modelik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gawel72 Napisano 9 Czerwiec 2008 Share Napisano 9 Czerwiec 2008 Nielot: Fajny model! A mógłbyś powiedzieć jak zrobiłeś ubrania? Narysowałeś topologie na modelu i z projekcją detalu stworzyłeś osobny obiekt? Czy jak?? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 9 Czerwiec 2008 Autor Share Napisano 9 Czerwiec 2008 gawel72--> zamaskowalem to co ma byc ubraniem i dalem extract(nie pamietam czy dokladnie to) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 9 Czerwiec 2008 Share Napisano 9 Czerwiec 2008 bardzo fajne modele, jak dla mnie nielot wychodzi na prowadzenie, jednak model Hatt3ra rowniez fajowy. i powodzenia wszysztkim :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hatt3r Napisano 9 Czerwiec 2008 Share Napisano 9 Czerwiec 2008 Floo dzięki za linka. Więcej uwagi poświeciłem budowie mięśni, wiem że to jeszcze nie to ale narazie tyle byłem w stanie upstrykać, póki co muszę skupić się na sesji:)wiec..Powodzenia Wszystkim w lepieniu polygonów:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gomez Napisano 9 Czerwiec 2008 Share Napisano 9 Czerwiec 2008 Jak dla mnie to w tej chwili wygrywasz :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adek_CG Napisano 10 Czerwiec 2008 Share Napisano 10 Czerwiec 2008 Hatt3r bardzo fajnie, popraw jescze tylko twarz bo w stosunku do resztu wychodzi troche nieciekawa, ale tak to super :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 10 Czerwiec 2008 Autor Share Napisano 10 Czerwiec 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 10 Czerwiec 2008 Share Napisano 10 Czerwiec 2008 Hatt3r bardzo fajnie nogi super nielot007 dajesz dajesz więcej czuć siłę w tym modelu:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadzio Napisano 10 Czerwiec 2008 Share Napisano 10 Czerwiec 2008 he he model Hatt3r'a to taki zwawy mlodzik z silki, a nielota ociezaly bydlak/rzeznik- czuc jego mase. ale oba bardzo mi sie podobaja. pozdrowionka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 10 Czerwiec 2008 Autor Share Napisano 10 Czerwiec 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gomez Napisano 10 Czerwiec 2008 Share Napisano 10 Czerwiec 2008 Faldy z tylu to tluszcz? ;) Maska opina mu dokladnie twarz a z tylu tak dziwnie wisi. Za grube i przede wszystkim zbyt regularne. Geba fajna, usta ma takie murzynskie. Szwy mam nadzieje zwezisz? Bo wygladaja jak zbyt duze szpary w samochodzie :) Brzuch nadal jest nie tak, chyba ze to ja mam takie braki w anatomii :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 10 Czerwiec 2008 Autor Share Napisano 10 Czerwiec 2008 Gomez--> moglbys powiedziec co nie tak konkretnie z brzuchem gdyz go jeszcze nie robilem tak na 100% ale mniej wiecej krztalty juz sa ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin wuu Napisano 10 Czerwiec 2008 Share Napisano 10 Czerwiec 2008 lekka zmiana entourage'u żeby bardziej wpasować się w tłum facetów w ciasno opiętych ubrankach :) @nielot007 - brzuchtwojego ziomka wygląda na otłuszczony - zabieg celowy? w ogóle gość wygląda jakby kiedyś pakował ale teraz mu już przestało zależeć i zasiadł przed telewizorem z browcem w łapie - taki superkiepski ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gomez Napisano 10 Czerwiec 2008 Share Napisano 10 Czerwiec 2008 nielot bruzda pomiedzy miesniami brzucha jest +- na wysokosci ostatnich zeber, u ciebie chyba troche za wysoko i tak dziwnie na ukos. Przede wszystkim jednak ta bruzda od pepka jest zbyt wyrazna i zbyt szeroka, wcina sie w inny miesien External Obligue (nie kojarze polskiej nazwy) czyli ten nad biodrem. Ten miesien, nad biodrem, ma zly ksztalt i chyba wlasnie przez ta bruzde. marcin fajnie, troche mu lydki za wysoko zrobiles i wyglada jakby sie lekko pochylal do przodu. Wypchnij biodra i odchyl glowe do tylu. Zebra pod cycem za bardzo wystaja albo ponizej jest za duze wciecie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin wuu Napisano 10 Czerwiec 2008 Share Napisano 10 Czerwiec 2008 @gomez - dzięki poprawię obczaję. a - mięsień skośny :) swoją drogą że u tych szczególnie umięśnionych typków budowa mięśni nieco się zniekształca ze względu na nadmierny rozrost jednych w stosunku do drugich itp. ale ja i tak uważam że u nielota to od piwa :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gawel72 Napisano 12 Czerwiec 2008 Share Napisano 12 Czerwiec 2008 No to ja też się zapisuje. Na razie tyle mam: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gomez Napisano 12 Czerwiec 2008 Share Napisano 12 Czerwiec 2008 No i fajnie jest, tylko taki szzcuply cos :) A mial byc paker ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomala Napisano 12 Czerwiec 2008 Share Napisano 12 Czerwiec 2008 Proporcje spoko przypakuj gościa i zamaskuj teraz :D A palce u stóp po co? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gawel72 Napisano 12 Czerwiec 2008 Share Napisano 12 Czerwiec 2008 Dzięki za komentarze. Gomez: Dzięki, no wiesz.. jest mięśniakiem wśród patyków :D Tomala: A palce? Zostawię je a w maxie do modeluje buty albo sandały jeśli mogą być :D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matys Napisano 13 Czerwiec 2008 Share Napisano 13 Czerwiec 2008 dlugo bedzie jeszcze trawala ta bitwa bo chetnie bym wziol udzial niesty dopiero od przyszlego tygodnia :-( ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gomez Napisano 13 Czerwiec 2008 Share Napisano 13 Czerwiec 2008 to taka bitwa bez konca wiec moze zdazysz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin wuu Napisano 13 Czerwiec 2008 Share Napisano 13 Czerwiec 2008 no w najgorszym razie masz czas do apokalipsy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patry Napisano 13 Czerwiec 2008 Share Napisano 13 Czerwiec 2008 nielot - nogi popraw, bo jak na mięśniaka nie są za ciekawe :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzys!3k Napisano 24 Czerwiec 2008 Share Napisano 24 Czerwiec 2008 jak bez czasu to bez czasu;) narazie tyle: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkeruj Napisano 24 Czerwiec 2008 Share Napisano 24 Czerwiec 2008 Widzę Panowie, że wszyscy mają problem z okolicą między obojczykami a brodą, czyli fragmentem dla takich osobników najważniejszym. Poza tym RISPEKT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi