Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 82
  • Wyświetleń 10,3k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

marcin wuu bardziej przypomina Snake'a :) Moze w nastepnej bitwie bedzie ;)

Hatt3r ramiona wygladaja jakos niechlujnie. Miesien czworoglowy uda - srodkowa czesc jest za szeroka, ta ktora wcina sie miedzy 2 glowy tuz nad kolanem.

Nielot fajnie ci idzie. Czemu ma taka dziwna szrame od pepka na boki? Nad posladkami tez jest taka pozioma linia i nie wiem co to moglo by byc :) Nadgarstek za chudy sie wydaje (3 ujecie, prawa reka). Okolice tej szramy na brzuchu i biodra sa nie tak. Plecy i rece z tylu fajnie wygladaja.

Napisano

no widze ze niezle tutaj dajecie z tymi modelami :) , ja sobie robie tydzien przerwy od modelu, ale mam nadzieje ze do tego momenty bitwa nie zdechnie ;)

nielot007 widze ze poprawiles ;) fajnie, troche sie tam tylko spod maski odcina od reszty ciala, co robi wrazenie troche takie jakby na gole cialo mial ubrany ten kostium rekawiczki, maske i buty

Napisano

Też sobie robię przerwę bo na mojej padaczce tylko firefox jeszcze działa.

Nielot nie za duży dekolt? trochę jak stanik wygląda :D proporcje spox i w ogóle fajny modelik.

Napisano

Nielot: Fajny model! A mógłbyś powiedzieć jak zrobiłeś ubrania? Narysowałeś topologie na modelu i z projekcją detalu stworzyłeś osobny obiekt? Czy jak?? :D

Napisano

bardzo fajne modele, jak dla mnie nielot wychodzi na prowadzenie, jednak model Hatt3ra rowniez fajowy.

i powodzenia wszysztkim :]

Napisano

Floo dzięki za linka. Więcej uwagi poświeciłem budowie mięśni, wiem że to jeszcze nie to ale narazie tyle byłem w stanie upstrykać, póki co muszę skupić się na sesji:)wiec..Powodzenia Wszystkim w lepieniu polygonów:]

46065698ub0.jpg

Napisano

Hatt3r bardzo fajnie, popraw jescze tylko twarz bo w stosunku do resztu wychodzi troche nieciekawa, ale tak to super :)

Napisano

he he model Hatt3r'a to taki zwawy mlodzik z silki, a nielota ociezaly bydlak/rzeznik- czuc jego mase.

ale oba bardzo mi sie podobaja.

pozdrowionka

Napisano

Faldy z tylu to tluszcz? ;) Maska opina mu dokladnie twarz a z tylu tak dziwnie wisi. Za grube i przede wszystkim zbyt regularne. Geba fajna, usta ma takie murzynskie.

Szwy mam nadzieje zwezisz? Bo wygladaja jak zbyt duze szpary w samochodzie :)

Brzuch nadal jest nie tak, chyba ze to ja mam takie braki w anatomii :)

Napisano
  • Autor

Gomez--> moglbys powiedziec co nie tak konkretnie z brzuchem gdyz go jeszcze nie robilem tak na 100% ale mniej wiecej krztalty juz sa ;)

Napisano

lekka zmiana entourage'u żeby bardziej wpasować się w tłum facetów w ciasno opiętych ubrankach :)

@nielot007 - brzuchtwojego ziomka wygląda na otłuszczony - zabieg celowy? w ogóle gość wygląda jakby kiedyś pakował ale teraz mu już przestało zależeć i zasiadł przed telewizorem z browcem w łapie - taki superkiepski ;)

atomapapi7.png

Napisano

nielot bruzda pomiedzy miesniami brzucha jest +- na wysokosci ostatnich zeber, u ciebie chyba troche za wysoko i tak dziwnie na ukos. Przede wszystkim jednak ta bruzda od pepka jest zbyt wyrazna i zbyt szeroka, wcina sie w inny miesien External Obligue (nie kojarze polskiej nazwy) czyli ten nad biodrem. Ten miesien, nad biodrem, ma zly ksztalt i chyba wlasnie przez ta bruzde.

nielotmiesniakcc3.th.jpg

marcin fajnie, troche mu lydki za wysoko zrobiles i wyglada jakby sie lekko pochylal do przodu. Wypchnij biodra i odchyl glowe do tylu. Zebra pod cycem za bardzo wystaja albo ponizej jest za duze wciecie.

Napisano

@gomez - dzięki poprawię obczaję. a - mięsień skośny :) swoją drogą że u tych szczególnie umięśnionych typków budowa mięśni nieco się zniekształca ze względu na nadmierny rozrost jednych w stosunku do drugich itp. ale ja i tak uważam że u nielota to od piwa :)

Napisano

Proporcje spoko przypakuj gościa i zamaskuj teraz :D

A palce u stóp po co? ;)

Napisano

Dzięki za komentarze.

Gomez: Dzięki, no wiesz.. jest mięśniakiem wśród patyków :D

Tomala: A palce? Zostawię je a w maxie do modeluje buty albo sandały jeśli mogą być :D.

gzmjunkie011cn5.jpg

gzmjunkie012mx0.jpg

Napisano

dlugo bedzie jeszcze trawala ta bitwa bo chetnie bym wziol udzial niesty dopiero od przyszlego tygodnia :-( ?

Napisano

Widzę Panowie, że wszyscy mają problem z okolicą między obojczykami a brodą, czyli fragmentem dla takich osobników najważniejszym.

Poza tym

RISPEKT