SEB Napisano 7 Czerwiec 2008 Napisano 7 Czerwiec 2008 Witam, mam zaszczyt wymyslec temat speeda na ten miesiac: Temat: poligon Termin: do 30 czerwca Jak w temacie, generalnie temat jest dosc szeroki. Chodzi w nim o wszystkie czynnosci, ktore moga dotyczyc poligonu. Oczywiscie kazdy ma do wyboru jedna :D (chyba, ze chce sie komus robic jakas rozbudowana sekwencje). Przyklady: czolganie, przewroty, pady, ostatni moment skoku ze spadochronem (czyli zejscie na ziemie lub upadek na ziemie jak kto woli :D), strzelnica. Cos co wam sie kojarzy z poligonem, oczywiscie nie mam na mysli czolgow, samolotow itd. mowimy o czynnosciach wykonywanych prze PIECHOTE tudziez SPADOCHRONIARZY. Zycze milego animowania i pozdrawiam. P.S. Mam nadzieje, ze temat odpowiada :]. Cytuj
floo Napisano 7 Czerwiec 2008 Napisano 7 Czerwiec 2008 temacik dosyć szeroki i pewnie będzie ciekawie... ;) tylko proszę nie kopiować pomysłu znanej animacji... :P powodzenia! pozdrawiam! Cytuj
Gość Bobi87 Napisano 7 Czerwiec 2008 Napisano 7 Czerwiec 2008 Na ostatniej sesji niestety zdezerterowałem ale sadze ze teraz coś zaprezentuje. No i gorąca namawiam pozostałych by znowu nie było walki 2 gigantów;) Cytuj
Kulfon_Fascynator Napisano 10 Czerwiec 2008 Napisano 10 Czerwiec 2008 nie no temat bombastyczny.....mastema pewnie znowu zabije wszystkich pomyslem hyhy :] Cytuj
SEB Napisano 10 Czerwiec 2008 Autor Napisano 10 Czerwiec 2008 Hehe ... nieeee, w tym speedzie nie biore udzialu, zeby potem nikt nie mowil, ze mialem gotowca na moj temat. Pozdrawiam. Cytuj
Kulfon_Fascynator Napisano 10 Czerwiec 2008 Napisano 10 Czerwiec 2008 zartujesz ???........nie znam Cie a ostatnia rzecza jaka bym zrobil to pomyslal ze oszukujesz mam nadzieje ze znajdziesz troche czasu i pokazesz cos fajnego Cytuj
SEB Napisano 10 Czerwiec 2008 Autor Napisano 10 Czerwiec 2008 Kulfon... to ja Monika poznalismy sie na ostatniej imprezie, nie pamietasz mnie?... mowiles ze mnie kochasz :D. Taki zarcik :D. Glownie problem z czasem, postaram sie, ale moze byc kiepsko :/. Pozdrawiam. Cytuj
Kulfon_Fascynator Napisano 10 Czerwiec 2008 Napisano 10 Czerwiec 2008 " kulfon , kulfon co z ciebie wyrosnie martwie sie tym juz od poludnia...zebow nie myjesz i dzieci wciaz bijesz ... " ....Monisia ? :D...no i patrz co ze mnie wyroslo ;P ....wykrakala ;] Cytuj
floo Napisano 10 Czerwiec 2008 Napisano 10 Czerwiec 2008 nie spamować!!! :P animować!!! :) do roboty!! :) Cytuj
Gość Bobi87 Napisano 13 Czerwiec 2008 Napisano 13 Czerwiec 2008 Oto mój owoc bezsennej nocy, czołganie zostało wcześniej wy animowane. moje wypociny: http://pl.youtube.com/watch?v=qDwpXbCg1q8 Pozdrawiam i czekamy na resztę animacji Cytuj
Lumpy Napisano 22 Czerwiec 2008 Napisano 22 Czerwiec 2008 Składam wniosek o przedłużenie o jeden dzień :P Teraz wyjeżdżam i wracam 1-szego a animka już prawie skończona. Please! - bez motywacji w postaci bitwy nigdy jej nie skończę ;) Cytuj
Kris_R Napisano 22 Czerwiec 2008 Napisano 22 Czerwiec 2008 Spoko - przesunięcie o jeden dzień to nie problem :) Przynajmniej będzie 2 konkurentów jak dokończysz swego dzieła. Miłego wypoczynku. Cytuj
sly Napisano 27 Czerwiec 2008 Napisano 27 Czerwiec 2008 przydałoby się przesunąć o tydzień..:D jeśli ktoś chce pomysła, to mam i mogę odstąpić(na gg), bo nie mam czasu. jest dowcipny.. :) - i baardzo prosty.. pozdrawiam.. Cytuj
Gość Bobi87 Napisano 27 Czerwiec 2008 Napisano 27 Czerwiec 2008 Ludzie zamiast gadać (tzn pisać posty) ruszcie myszkę i klawiaturę w sofcie:) Cytuj
max_1989 Napisano 28 Czerwiec 2008 Napisano 28 Czerwiec 2008 (edytowane) hehe to i ja sie dolacze poki co cos sie tworzy, zobaczymy czy dotworzy :) edit: A tyle stworzyłem ... tacz maj bady myyy y mmmyyyy y mmy tacz maj bady ... http://pl.youtube.com/watch?v=Uxb2ziZp-3M Jutro narzuce poprawki jak czas pozwoli :) Edytowane 28 Czerwiec 2008 przez max_1989 Cytuj
max_1989 Napisano 1 Lipiec 2008 Napisano 1 Lipiec 2008 Zdałem xD a jak u Ciebie? podbijamy świat? :D:D:D PS: pżedlórzmy do konca tygodnia :). Cytuj
Lumpy Napisano 1 Lipiec 2008 Napisano 1 Lipiec 2008 (edytowane) czek dys aut: http://pkostowski.com/poligon.avi podbijamy świat? podbijamy. podstawa: polski: 50% (ustny 90) niemiecki: 89% (ustny też 90) matma: 94% (łatwa, jeszcze animację zdążyłem im narysować na marginesie :D) rozszerzony: WoS 42% :/ Edytowane 1 Lipiec 2008 przez Lumpy Cytuj
Creator Napisano 1 Lipiec 2008 Napisano 1 Lipiec 2008 rozszerzony: WoS 42% :/ WoS = World of Starcraft. Coś ta anima na youtubie nie śmiga. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi