SEB Posted June 7, 2008 Share Posted June 7, 2008 Witam, mam zaszczyt wymyslec temat speeda na ten miesiac: Temat: poligon Termin: do 30 czerwca Jak w temacie, generalnie temat jest dosc szeroki. Chodzi w nim o wszystkie czynnosci, ktore moga dotyczyc poligonu. Oczywiscie kazdy ma do wyboru jedna :D (chyba, ze chce sie komus robic jakas rozbudowana sekwencje). Przyklady: czolganie, przewroty, pady, ostatni moment skoku ze spadochronem (czyli zejscie na ziemie lub upadek na ziemie jak kto woli :D), strzelnica. Cos co wam sie kojarzy z poligonem, oczywiscie nie mam na mysli czolgow, samolotow itd. mowimy o czynnosciach wykonywanych prze PIECHOTE tudziez SPADOCHRONIARZY. Zycze milego animowania i pozdrawiam. P.S. Mam nadzieje, ze temat odpowiada :]. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
floo Posted June 7, 2008 Share Posted June 7, 2008 temacik dosyć szeroki i pewnie będzie ciekawie... ;) tylko proszę nie kopiować pomysłu znanej animacji... :P powodzenia! pozdrawiam! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Bobi87 Posted June 7, 2008 Share Posted June 7, 2008 Na ostatniej sesji niestety zdezerterowałem ale sadze ze teraz coś zaprezentuje. No i gorąca namawiam pozostałych by znowu nie było walki 2 gigantów;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kulfon_Fascynator Posted June 10, 2008 Share Posted June 10, 2008 nie no temat bombastyczny.....mastema pewnie znowu zabije wszystkich pomyslem hyhy :] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SEB Posted June 10, 2008 Author Share Posted June 10, 2008 Hehe ... nieeee, w tym speedzie nie biore udzialu, zeby potem nikt nie mowil, ze mialem gotowca na moj temat. Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kulfon_Fascynator Posted June 10, 2008 Share Posted June 10, 2008 zartujesz ???........nie znam Cie a ostatnia rzecza jaka bym zrobil to pomyslal ze oszukujesz mam nadzieje ze znajdziesz troche czasu i pokazesz cos fajnego Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SEB Posted June 10, 2008 Author Share Posted June 10, 2008 Kulfon... to ja Monika poznalismy sie na ostatniej imprezie, nie pamietasz mnie?... mowiles ze mnie kochasz :D. Taki zarcik :D. Glownie problem z czasem, postaram sie, ale moze byc kiepsko :/. Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kulfon_Fascynator Posted June 10, 2008 Share Posted June 10, 2008 " kulfon , kulfon co z ciebie wyrosnie martwie sie tym juz od poludnia...zebow nie myjesz i dzieci wciaz bijesz ... " ....Monisia ? :D...no i patrz co ze mnie wyroslo ;P ....wykrakala ;] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
floo Posted June 10, 2008 Share Posted June 10, 2008 nie spamować!!! :P animować!!! :) do roboty!! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Bobi87 Posted June 13, 2008 Share Posted June 13, 2008 Oto mój owoc bezsennej nocy, czołganie zostało wcześniej wy animowane. moje wypociny: http://pl.youtube.com/watch?v=qDwpXbCg1q8 Pozdrawiam i czekamy na resztę animacji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lumpy Posted June 22, 2008 Share Posted June 22, 2008 Składam wniosek o przedłużenie o jeden dzień :P Teraz wyjeżdżam i wracam 1-szego a animka już prawie skończona. Please! - bez motywacji w postaci bitwy nigdy jej nie skończę ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kris_R Posted June 22, 2008 Share Posted June 22, 2008 Spoko - przesunięcie o jeden dzień to nie problem :) Przynajmniej będzie 2 konkurentów jak dokończysz swego dzieła. Miłego wypoczynku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sly Posted June 27, 2008 Share Posted June 27, 2008 przydałoby się przesunąć o tydzień..:D jeśli ktoś chce pomysła, to mam i mogę odstąpić(na gg), bo nie mam czasu. jest dowcipny.. :) - i baardzo prosty.. pozdrawiam.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Bobi87 Posted June 27, 2008 Share Posted June 27, 2008 Ludzie zamiast gadać (tzn pisać posty) ruszcie myszkę i klawiaturę w sofcie:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
max_1989 Posted June 28, 2008 Share Posted June 28, 2008 (edited) hehe to i ja sie dolacze poki co cos sie tworzy, zobaczymy czy dotworzy :) edit: A tyle stworzyłem ... tacz maj bady myyy y mmmyyyy y mmy tacz maj bady ... http://pl.youtube.com/watch?v=Uxb2ziZp-3M Jutro narzuce poprawki jak czas pozwoli :) Edited June 28, 2008 by max_1989 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lumpy Posted July 1, 2008 Share Posted July 1, 2008 gejowe :) jak matura? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
max_1989 Posted July 1, 2008 Share Posted July 1, 2008 Zdałem xD a jak u Ciebie? podbijamy świat? :D:D:D PS: pżedlórzmy do konca tygodnia :). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lumpy Posted July 1, 2008 Share Posted July 1, 2008 (edited) czek dys aut: http://pkostowski.com/poligon.avi podbijamy świat? podbijamy. podstawa: polski: 50% (ustny 90) niemiecki: 89% (ustny też 90) matma: 94% (łatwa, jeszcze animację zdążyłem im narysować na marginesie :D) rozszerzony: WoS 42% :/ Edited July 1, 2008 by Lumpy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Creator Posted July 1, 2008 Share Posted July 1, 2008 rozszerzony: WoS 42% :/ WoS = World of Starcraft. Coś ta anima na youtubie nie śmiga. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts