viz.k Napisano 13 Czerwiec 2008 Share Napisano 13 Czerwiec 2008 Czesc Takie fajne zleconko, 3 lazienki w trzech roznych stylach. Robione co prawda troche szybko ale pomyslalem ze pokaze, chyba nie zaszkodzi. Krytyka mile widziana. Projekty nie moje. Pozdrawiam Classic Contemporary Modern Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patry Napisano 13 Czerwiec 2008 Share Napisano 13 Czerwiec 2008 Jak dla mnie fantastiko! Classic najbardziej mi się podoba :) Ale... brakuje jednak troszkę do 5 starsów ;] **** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawelkos Napisano 13 Czerwiec 2008 Share Napisano 13 Czerwiec 2008 Bardzo ladne i czysciutkie renderki, mile w odbiorze. Mi tak samo jak patry'emu najbardziej sie podba Classic;) i chyba nie chcialo ci sie mapowac dokladnie futryn drewnianych drzwi ;p no chyba ze tak mialo byc :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Cornelius Scipio Napisano 13 Czerwiec 2008 Share Napisano 13 Czerwiec 2008 Polshai piękna gra światłem :) Post produkcja extra :D Pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 13 Czerwiec 2008 Share Napisano 13 Czerwiec 2008 Bardzo ładne, szkoda że miejscami przepaliłeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
viz.k Napisano 13 Czerwiec 2008 Autor Share Napisano 13 Czerwiec 2008 Dzieki dzieki:) miło mi. Wersja classic przepalona i troche sie z tym meczylem, nawet override nie pomagal, cos "po lewemu" poustawialem w tej scenie ale nie mialem juz czasu zeby analizowac:) Pawelkos - dostalem fotke referencyjna drzwi, dokladnie tak tam bylo ulozone drewno, inaczej na skrzydle, inaczej na oscieznicy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionix Napisano 14 Czerwiec 2008 Share Napisano 14 Czerwiec 2008 Bardzo przyjemne. Można by jedynie dopracować tekstury coby się tak nie "stempelkowały" ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sephi Napisano 14 Czerwiec 2008 Share Napisano 14 Czerwiec 2008 Bardzo mi sie podoba, chociaż faktycznie miejscami troszkę jest przepalone, ale ogolnie jest super :) no i w sumie fajne to swiatło :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnyCa Napisano 16 Czerwiec 2008 Share Napisano 16 Czerwiec 2008 Na Classic w odbiciu w lustrze drzwi nie mają teksturki :) Ogólnie bardzo fajne wrażenie - szczególnie Classic świetnie "pokolorowana" światłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loki Napisano 16 Czerwiec 2008 Share Napisano 16 Czerwiec 2008 podoba mnie się szczegól nie 1 i 2, ze wskazaniem na 1 (taką mógłbym miec w domu:D) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
La R Napisano 16 Czerwiec 2008 Share Napisano 16 Czerwiec 2008 Jedynka naj...bardzo ładnie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawelkos Napisano 16 Czerwiec 2008 Share Napisano 16 Czerwiec 2008 No ja tam architektem nie jestem i nie wiem co to skrzydlo a co oscieznica ale wydaje mi sie ze w przelozeniu na polski to sa to odpowiednio drzwi i framuga. Jesli tak to chyba nie do konca myslimy o tym samym. Na rys. ponizej zaznaczylem dokladnie o co mi chodzilo w moim poprzednim poscie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neiraa Napisano 16 Czerwiec 2008 Share Napisano 16 Czerwiec 2008 Zdecydowanie 3. najlepsze imo. Fajne swiatło i materiały. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
viz.k Napisano 16 Czerwiec 2008 Autor Share Napisano 16 Czerwiec 2008 No dokladnie, mi tez sie 3 najbardziej podoba, dobrze ze komus jeszcze. Pawelkos: no tak, jest male niedopatrzenie z mojej strony http://www.entra.com.pl/index.php?menu=14&type=7&model=52&lang=en Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi