Napisano 15 Czerwiec 200816 l Ogłoszono wyniki konkursu zorganizowanego przez serwis CGSociety: CGChallenge XXII: Uplift Universe - Alien Relations. Wśród wyróżnionych nie zabrakło i tym razem Polaków. Wyróżnieni zostali Andrzej Sykut oraz Michał Lisowski. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=209
Napisano 16 Czerwiec 200816 l hehe czcionka z bioshock'a :p Gratulacje:) Edytowane 16 Czerwiec 200816 l przez JohnZi
Napisano 16 Czerwiec 200816 l Dodam, ze jest to jedynie kategoria Individual Image. Reszta pozniej. ah no wlasnie, bo zaczalem szukac wynikow animacjii i jakos znalezc nie moglem :) ciekawe te prace, fajnie ze doceniaja rozne style, i dosc nietypowy wybor pracy na pierwsze miejsce moim zdaniem, ale mile zaskoczenie. gratulacje dla wyroznionych Polakow, jesli tu zagladacie :) pozdrawiam!
Napisano 17 Czerwiec 200816 l Dzięki wielkie Panowie! Wracam z weekendu a tu takie kwiatki ;) Polacy tradycyjnie coś ugrali w tym Challengu, i niezmiernie jestem rad, że mam w to wkład ;) Gratzy dla Azazel'a!
Napisano 19 Czerwiec 200816 l Gratulacje, bardzo fajne prace. Szczególnie targowisko wpadło mi w oko. Pozdrawiam,