Napisano 17 Czerwiec 200816 l Witam! Wrzucam ostatnie zlecenie, ktore wykonywalem wraz z moim kuzynem (on zajal sie modelingiem ja zrobilem reszte). Jaki widac jest to dom jednorodzinny. Na skonczenie projektu mielismy 3 dni zgodnie z wytycznymi klienta tzn. chcial zobaczyc dom od strony wjazdu "przez płot", z trawnika za domem (pokazujac uksztaltowanie terenu), taras i od ulicy. Mam nadzieje ze wam sie spodoba. Aha no i mebelki od everow. Pozdrawiam Lukasz Edytowane 19 Czerwiec 200816 l przez Bonifatz
Napisano 17 Czerwiec 200816 l Hmmm, dziwne;) Momentami przyciąga i interesuje, a zaraz znowu sprawia wrażenie niedokończonej;)
Napisano 18 Czerwiec 200816 l Dość skromnie ale mnie się podoba :) Fajne śwaitło. Ostatni moim zdaniem najlepszy.
Napisano 18 Czerwiec 200816 l fajnie - trawa nie pasuje barwa i nasyceniem (czy czyms tam sorry ale nie wiem)
Napisano 18 Czerwiec 200816 l Fajnie , ale troche mydlano - moze za male kontrasty... nie wiem sam. Co do trawy na nr 2 pasuje fajnie, na reszcie niepasuje - zbardzo mydlana :D:D czyt. wzieta z fotki gdzie jest pochmurno..... dlatego sie gryzie z reszta. EDIT: zapomnialem pochwalic brzozek- fajniszkie, moze za zadkie galązki(ta nr2,3), i za nisko galezie sie zacyznaja, ale i tak super:)
Napisano 18 Czerwiec 200816 l Troche tam pusto, niebo wydaje mi sie za malo przejarane w stosunku do panujacego oswietlenia, i na drugim renderze trawa ma za maly kontrast
Napisano 18 Czerwiec 200816 l To w sobie coś ma,…ale nie wiem, co.. Brakuje wiele. Ale…przez to jest…właśnie..Heeh fajne.:)
Napisano 19 Czerwiec 200816 l Autor Dzieki wszystkim za komenty! Wizka taka bo duzy wplyw na decyzje ma to co powie i nie powie klient ;) ... Generalnie rzecz biorac to nie mozna za duzo sugerowac bo wtedy klient bedzie mial podstawy do stwarzania problemow developerowi itd. Wiec wizka przedstawia dom - zadna "baja" - tylko konkrety. Jeszcze wczoraj po rozmowach z klientem wprowadzilismy zmiany do ostatniej wizki i prawdopodobnie to juz bedzie finał. Jeszcze raz dzieki za komentarze! Pozdrawiam Bonifatz edit : po waszych komentarzach "podkrecilem" trawe na niektorych renderach. Edytowane 19 Czerwiec 200816 l przez Bonifatz
Napisano 19 Czerwiec 200816 l światło fajne budynek kijowy ale to rozumiem nie Twoja działka;) Fajna brzózka...bardzo fajna... :D