Bonifatz Napisano 17 Czerwiec 2008 Napisano 17 Czerwiec 2008 (edytowane) Witam! Wrzucam ostatnie zlecenie, ktore wykonywalem wraz z moim kuzynem (on zajal sie modelingiem ja zrobilem reszte). Jaki widac jest to dom jednorodzinny. Na skonczenie projektu mielismy 3 dni zgodnie z wytycznymi klienta tzn. chcial zobaczyc dom od strony wjazdu "przez płot", z trawnika za domem (pokazujac uksztaltowanie terenu), taras i od ulicy. Mam nadzieje ze wam sie spodoba. Aha no i mebelki od everow. Pozdrawiam Lukasz Edytowane 19 Czerwiec 2008 przez Bonifatz
Touch Napisano 17 Czerwiec 2008 Napisano 17 Czerwiec 2008 Hmmm, dziwne;) Momentami przyciąga i interesuje, a zaraz znowu sprawia wrażenie niedokończonej;)
pionix Napisano 18 Czerwiec 2008 Napisano 18 Czerwiec 2008 Dość skromnie ale mnie się podoba :) Fajne śwaitło. Ostatni moim zdaniem najlepszy.
Burger Napisano 18 Czerwiec 2008 Napisano 18 Czerwiec 2008 przydało by sie więcej detali w otoczeniu, poza tym świetnie :)
keraj37 Napisano 18 Czerwiec 2008 Napisano 18 Czerwiec 2008 fajnie - trawa nie pasuje barwa i nasyceniem (czy czyms tam sorry ale nie wiem)
La R Napisano 18 Czerwiec 2008 Napisano 18 Czerwiec 2008 Pustawo trochę, ale przejrzyście...ciut mały kontrast się zdaje.
Morphe Napisano 18 Czerwiec 2008 Napisano 18 Czerwiec 2008 Fajnie , ale troche mydlano - moze za male kontrasty... nie wiem sam. Co do trawy na nr 2 pasuje fajnie, na reszcie niepasuje - zbardzo mydlana :D:D czyt. wzieta z fotki gdzie jest pochmurno..... dlatego sie gryzie z reszta. EDIT: zapomnialem pochwalic brzozek- fajniszkie, moze za zadkie galązki(ta nr2,3), i za nisko galezie sie zacyznaja, ale i tak super:)
Pawelkos Napisano 18 Czerwiec 2008 Napisano 18 Czerwiec 2008 Troche tam pusto, niebo wydaje mi sie za malo przejarane w stosunku do panujacego oswietlenia, i na drugim renderze trawa ma za maly kontrast
arch515 Napisano 18 Czerwiec 2008 Napisano 18 Czerwiec 2008 To w sobie coś ma,…ale nie wiem, co.. Brakuje wiele. Ale…przez to jest…właśnie..Heeh fajne.:)
Bonifatz Napisano 19 Czerwiec 2008 Autor Napisano 19 Czerwiec 2008 (edytowane) Dzieki wszystkim za komenty! Wizka taka bo duzy wplyw na decyzje ma to co powie i nie powie klient ;) ... Generalnie rzecz biorac to nie mozna za duzo sugerowac bo wtedy klient bedzie mial podstawy do stwarzania problemow developerowi itd. Wiec wizka przedstawia dom - zadna "baja" - tylko konkrety. Jeszcze wczoraj po rozmowach z klientem wprowadzilismy zmiany do ostatniej wizki i prawdopodobnie to juz bedzie finał. Jeszcze raz dzieki za komentarze! Pozdrawiam Bonifatz edit : po waszych komentarzach "podkrecilem" trawe na niektorych renderach. Edytowane 19 Czerwiec 2008 przez Bonifatz
Zbychowaty Napisano 19 Czerwiec 2008 Napisano 19 Czerwiec 2008 światło fajne budynek kijowy ale to rozumiem nie Twoja działka;) Fajna brzózka...bardzo fajna... :D
loko Napisano 20 Czerwiec 2008 Napisano 20 Czerwiec 2008 drugi jest świetny. Mimo że pusty to przyciągający. 3 też fajny.
Rekomendowane odpowiedzi