adek Napisano 9 Lipiec 2008 Share Napisano 9 Lipiec 2008 Znane są już wyniki konkursu CGSociety "Uplift Universe - Alien Relations" we wszystkich kategoriach. Jakiś czas temu pisałem o wynikach tego konkursu w katerogii "Individual image" w której wyróżnieni zostali Andrzej Sykut oraz Michał Lisowski. Miło mi jest natomiast poinformować, iż w kategorii Video Individual Master and Visual FX Prize zwyciężył Grzegorz Jonkajtys. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=242 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 9 Lipiec 2008 Share Napisano 9 Lipiec 2008 ! Gratki kawal dobrej roboty ! :) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 9 Lipiec 2008 Share Napisano 9 Lipiec 2008 Nie było lepszego wg mnie :) Gratulacje!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 9 Lipiec 2008 Share Napisano 9 Lipiec 2008 rowniez gratuluje:) hmm jakis maly dubel na glownej:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_michal Napisano 9 Lipiec 2008 Share Napisano 9 Lipiec 2008 Gratulacje! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 9 Lipiec 2008 Share Napisano 9 Lipiec 2008 lipa, 05.06.2030 to środa a nie wtorek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patry Napisano 9 Lipiec 2008 Share Napisano 9 Lipiec 2008 Master - o,O jakie 2030? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 9 Lipiec 2008 Share Napisano 9 Lipiec 2008 na gazetce :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Kosiorek Napisano 9 Lipiec 2008 Share Napisano 9 Lipiec 2008 Super! Gratulacje! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzesiekj Napisano 9 Lipiec 2008 Share Napisano 9 Lipiec 2008 dzieki :) Wlasnie czekalem kiedy sie kto zorientuje ze data fikcyjna :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 10 Lipiec 2008 Share Napisano 10 Lipiec 2008 Grzesiek, czy jest szansa na ciut dluzszego making ofa? Zaciekawil mnie fakt, jak duzo osiagnales dzieki compositingowi, szczegolnie particle effects i motyw kabelkami:) ja bym pewnie to wszystko modelowal i staral sie osiagnac w jednym programie:p Aha, compositing w AE ma sie rozumiec? Pozdro i jeszcze raz gratuluje:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzesiekj Napisano 10 Lipiec 2008 Share Napisano 10 Lipiec 2008 Hej, pewnie CGnetworks poprosza o wiekszy art typu making of niedlugo. Partikli prawie nie uzywalem (dym jest prawdziwy, albo zrobiony z 2d noise, a kompozycja byl robiona w fuzji. (AE uzywalem tylko do wspomnianego fractal noise itd) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lashco Napisano 10 Lipiec 2008 Share Napisano 10 Lipiec 2008 grzesiu, nasza gwiazda !!! ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzudzu Napisano 10 Lipiec 2008 Share Napisano 10 Lipiec 2008 winszuję, winszuję... gratuluję skilla i czekam na więcej... zdolny chłopak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mortom Napisano 12 Lipiec 2008 Share Napisano 12 Lipiec 2008 film robi wrażenie!! jak dla mnie byłeś jedyny w swojej klasie :) Gratulacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi