sly Napisano 17 Październik 2008 Share Napisano 17 Październik 2008 niebawem 14.00.. a, no może 2.00.. moim zdaniem Bitwę wygrał już Adek... powinien dostać medal... za cierpliwość... i pracowitość... ale to przecież oczywiste. i dyplom za najciekawszego "Home Page'a" pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 18 Październik 2008 Autor Share Napisano 18 Październik 2008 (edytowane) Spokojnie. Wyniki będą na czas! No i są już! Edytowane 18 Październik 2008 przez Adek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam_m Napisano 18 Październik 2008 Share Napisano 18 Październik 2008 Pierwsze miejsce było do przewidzenia, drugie i trzecie już jest zaskoczeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anomal Napisano 18 Październik 2008 Share Napisano 18 Październik 2008 (edytowane) Witam. Ja już tę bitwę traktuję jak przeszłość (oczywiście uważam że moja praca zasługiwała na więcej:) ). Mam pytanie gdzie można składać propozycję tematów na następną bitwę i kiedy planujecie, że się odbędzie. Dzięki i pozdrawiam. P.S. Gratuluję zwycięzcom i wszystkim co dobrneli do końca. Edytowane 18 Październik 2008 przez Anomal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 18 Październik 2008 Autor Share Napisano 18 Październik 2008 Anomal: Wkrótce zamieścimy taki wątek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KoMic Napisano 19 Październik 2008 Share Napisano 19 Październik 2008 hehehehehe, hmmm deja vu? gdzies chyba juz czytalem ze jury jest dosc, hehehehe nazwijmy to EKSCENTRYCZNE. gratki 4all Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Touch Napisano 19 Październik 2008 Share Napisano 19 Październik 2008 ...i z lekka kolokwialne w ocenach. Niektóre wypowiedzi trochę jak 'na odczep się, nie mam czasu'. A szkoda. Gratuluję zwycięzcom!;) Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ttaaddeekk Napisano 4 Grudzień 2008 Share Napisano 4 Grudzień 2008 taka propozycja moze nastepna bitwa to bedzie animacja ? ;> albo chodziaz odnoga bitwy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartolomeo Napisano 9 Grudzień 2008 Share Napisano 9 Grudzień 2008 ja jestem bardzo bardzo ZA animacją :):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 9 Grudzień 2008 Autor Share Napisano 9 Grudzień 2008 Nie jest to wykluczone. Tym bardziej, że ze względu na łatwość zamieczczania filmów/postępów z prac (youtube, vimeo...itp) łatwiej to zorganizować. Pomyślimy:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano 9 Grudzień 2008 Share Napisano 9 Grudzień 2008 To może niech właśnie będzie odnoga/możliwość wyboru still lub animacja tak jak ttaaddeekk napisał - tak, żeby mogli się zabawić również ci, którzy nie dysponują wystarczającą ilością czasu na wykonanie animacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ttaaddeekk Napisano 10 Grudzień 2008 Share Napisano 10 Grudzień 2008 fajkanie jakby sie dalo odblokowac wyswietlanie vimeo i tubki w dziale z aniamcja. wiekszosc patentow moze tez ukrasc z cgtalku, maja pare dobrych rozwiazan, jak np dluzszy termin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi