Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 60
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Do renderingu używałem dwuch zwykłych area omni i logaritmic exposure control. Przy area omni udało mi się uzyskać taki efekt, przy photometric free, efekt był o wiele gorszy, może ktos napisze jak ustawić światła w takiej nocnej scenie, i jakich użyć? Już wcześniej pisałem o tym ale może teraz ktoś to przeczyta;p

Napisano

niech mi ktoś napisze, czy jeszcze można wrzucać prace? Myslełem że to już koniec a widze, że prace niepokończone niektórych jeszcze. Miałem problemy z renderingiem;/ Dlatego nic nie wrzuciłem.

Napisano

strasznie w oczy rzucają się włosy dziewczynki, nie wygladają zbyt naturalnie, jej palce u stóp też niezaspecjalne :)

pozatym u tatusia włosy mają za ostrą krawędź jakby przy linijce rosły :)

cały pokój fajnie wyszedł, ma fajny ciężki klimacik :)

Napisano

wlasnie te wlosy i oczy w polaczeniu z tlem podobaja mi sie najbardziej

daja taki klimat jakby to miala byc lalka, taki fajnie nienaturalny. niestety twarz kolesia mi sie juz mniej podoba :(

moze ustaw na nim podobne swiatlo ;>

i jak Ci sie chce to zdejmij falofa z sukienki :)

Napisano

Bardzo fajny klimat wyszedł.

Oprócz wyżej wymienionych uwag, to jeszcze obrazek z facjatą kolesia jest za jasny, zbytnio rzuca się w oczy.

Szum na telewizorze jest kiepskiej jakości.

Napisano

Proszę o szybką odpowiedz. Jaką dajecie kompresje w photoshopie przed wrzuceniem na forum? Bo po minimalnej obraz zajmuje strasznie dużo, no a już przy trochę mniejszej traci jakość;/

Napisano (edytowane)

Prosze pamiętać o opisie pracy ENG/PL.

Przetłumaczyłem. W Twojej polskiej wersji jest też błąd ortograficzny :)

[ENG]

- Daddy, daddy, read me a goodnight story.

- Don't you see I'm watching a game. I've been waiting for it all week. I have to watch it, don't bother me, I don't have a time for that.

(the TV starts snowing)

Damn! Look, the TV has broken down. It's your fault. Leave the room and don't bother me. I have to fix it or I'll go to our neighbour. He's got TV set better than this crap.

(the child leaves the room)

Edytowane przez Adek

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności