DrMetal Napisano 28 Sierpień 2008 Share Napisano 28 Sierpień 2008 Te stworki z drewna są ? ;) ... Temu leżącemu w krwi powinien sie trochę brzuch spłaszczyć i "rozlać" ;) wg mnie ;) , nie wiem z jakiego tworzywa wg Ciebie są stworki =) Może by tak więcej ich dodać? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
briz Napisano 3 Wrzesień 2008 Share Napisano 3 Wrzesień 2008 ładny pokoik i kolory, stworki trochę nieczytelne są w tym wszystkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ptaszek Napisano 3 Wrzesień 2008 Share Napisano 3 Wrzesień 2008 stworki sa super :) kineskop troche "metalowy" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NV Napisano 6 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 6 Wrzesień 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 7 Wrzesień 2008 Share Napisano 7 Wrzesień 2008 Klimacik i kolorki bardzo fajne. Ekran telewizora wygląda jak posrebrzana poduszka. Zbyt rozmyte refleksje, powinien być trochę ciemniejszy i mieć lekkie, ale ostre odbicia. Fajnie jest że nie wszystkie stworki są widoczne na pierwszy rzut oka, można się wpatrywać i ich szukać. Ja naliczyłam 9. Ale ten nad oknem ma moim zdaniem zbyt mały kontrast. Chyba że też dostanie czarne spodenki i koszulkę. Ten co leży na ziemi obok czerwonego chyba też. Linka na której zwiesił się ten z szuflady powinna być naciągnięta. Obraz na ścianie za telewizorem powinien mieć moim zdaniem odrobinę więcej czerwieni, żeby kolorystycznie lepiej pasować do reszty klimatu. Mógłbyś dodać stworka chowającego się w liściach rośliny. I ewentualnie jakiegoś gramolącego się z dziury w telewizorze, albo siedzącego w środku i wyglądającego nieufnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pilar Napisano 7 Wrzesień 2008 Share Napisano 7 Wrzesień 2008 naliczyłem 10 stworów......myślałem ze ten na szufladzie się powiesił a nie że się tam spuszcza :] lub wspina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NV Napisano 7 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 7 Wrzesień 2008 A jest 10 i będzie więcej :] Właśnie o to mi chodziło aby nie rzucały się na 1 rzut oka i trzeba było szukać jak w tych zagadkach z różnicami obrazków :] Cieszę się Aniu, że ogólnie się podoba :) Wiadomo niedoróbki są, nawet sporo, zresztą nie poświęciłem tej pracy tyle czasu ile miałem, a teraz rok szkolny i będzie jeszcze ciężej, niemniej jednak postaram się zastosować do uwag. Apropo linki to on się powiesił tylko nie wiem czemu nie jest naprężona ;) Ten nad oknem będzie trochę inny, podobnie ten obok czerwonego, idą do poprawki. Uh mam nadzieje że się jakoś z tym wszystkim wyrobie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NV Napisano 13 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 13 Wrzesień 2008 (edytowane) Nie wiem czy nie zakończyć pracy na tym etapie ... chciałem aby wyszło lepiej, ale jest tak jak jest a czasu za wiele nie mam. W wakacje miałem wziąść się za naukę 3D, a nie klepanie kolejnej średniej sceny, więc teraz chyba wróce znów do testów, modelowania, nauki mapowania etc. ------------------------- HI-RES http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=f48d800be1116605 ------------------------- Edytowane 13 Wrzesień 2008 przez NV Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 13 Wrzesień 2008 Share Napisano 13 Wrzesień 2008 tylko material ekranu i bedzie super :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NV Napisano 14 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 14 Wrzesień 2008 Ekraniki chyba już zostanie, wiem może bardziej przypomina metal jak szkło, ale nadaje takiego bajkowego klimatu . Do większości waszych uwag się stosowałem więc nie krzyczeć ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kr3tz Napisano 14 Wrzesień 2008 Share Napisano 14 Wrzesień 2008 Obraz po prawej klimatem mi nie pasuje, niektore materialy do poprawy. Ale po za tym ladnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patry Napisano 14 Wrzesień 2008 Share Napisano 14 Wrzesień 2008 Brak GI w szafce i niebieskooo w tv na - Reszta bardzo fajna, dywanik super :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NV Napisano 16 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 16 Wrzesień 2008 (edytowane) Gratuluje wszystkim nominowanym :] Cały czas się zastanawiam czy Kreska, Kris czy Levus a może Ferni ? ;> Dodaje kilka informacji o pracy (edytuje 1 posta ) Myślę, że jest to już Finalna wersja więc proszę jakiegoś administratora o weryfikacje czy wszystko jest jak powinno. Jeśli dojdą jakieś zmiany to umieszczę je w 1 poście, ale ile bym nad tą sceną nie siedział to i tak wyższego miejsca niż 14-10 nie zajmę. A druga sprawa to brak czasu bo szkoła wzywa. Edytowane 16 Wrzesień 2008 przez NV Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
odnetniN Napisano 16 Wrzesień 2008 Share Napisano 16 Wrzesień 2008 Gratuluje :) Zmienilbym material kineskopu, texture i bump na szafce , oraz na tv, powiem Ci ze jest dobrze jednak brakuje czegos w tej scenie :) powodzenia ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okobogee Napisano 25 Wrzesień 2008 Share Napisano 25 Wrzesień 2008 Niezły klimat i wesoło i makabrycznie, jak dal mnie bardzo ciekawa praca. Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NV Napisano 25 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 25 Wrzesień 2008 Dzięki ;] Mam regulaminową rozdziałke ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 25 Wrzesień 2008 Share Napisano 25 Wrzesień 2008 Mam regulaminową rozdziałke ?? tak :) fajnie wyszło, parę rzeczy możnabybyło porawić jak kineskop ale to pewnie sam wiesz, podoba mi się jak światło tak miękko się rozchodzi :) gratuluję ukonczenia i powodzenia w głosowaniu :) -edit- o i usuń "?" z miniaturki :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
La R Napisano 25 Wrzesień 2008 Share Napisano 25 Wrzesień 2008 Komiczna praca, przyjemnie się ogląda nie licząc kilku rzeczy typu kineskop. Gratuluję :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ferni Napisano 25 Wrzesień 2008 Share Napisano 25 Wrzesień 2008 gratuluje ukończenia, szkoda że żadnego z tych stworków nie widać blisko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi