Kirian Napisano 16 Lipiec 2008 Napisano 16 Lipiec 2008 (edytowane) pare godzin w pracy w czasie przerw... wstepnie miala byc to postac na minibitwe gejmart, lecz ta bitwa zanim sie zaczela umarla wiec ... jak skoncze HIpoly to pomyslimy nad game artem:) jakies sugestie?? pozdrawiam Edytowane 16 Lipiec 2008 przez Kirian
patry Napisano 16 Lipiec 2008 Napisano 16 Lipiec 2008 Hehe, faktycznie taki okruszek z niego ale brakuje mu futerka, aby mógł się zwać puszkiem :D Model bajera :)
kubi Napisano 16 Lipiec 2008 Napisano 16 Lipiec 2008 Jaba the huth tylko z nogamia, dosyc oklepane. Od strony technicznej świetne.
Kirian Napisano 16 Lipiec 2008 Autor Napisano 16 Lipiec 2008 Dzieki za oceny:)) wlasnie o ocene masterow mi chodzilo Kuba pokaz nam cos, na pewno meczysz jakis model na boku;>
Luki Luki Napisano 16 Lipiec 2008 Napisano 16 Lipiec 2008 Nie wiem czy moge cos powiedziec;), ale od strony designu to baaardzo takie sobie, zeby nie powiedziec ze bez pomyslu. Natomiast od strony technicznej fajnie calkiem.
Tomala Napisano 16 Lipiec 2008 Napisano 16 Lipiec 2008 A nie masterzy też się mogą wypowiadać? :D No to ja powiem że góra mi się bardzo podoba ale przedramiona łapek mało ciekawe jak narazie. Tak samo odnóża ale pewnie to poprawisz. Do bitwy gameart jak znalazł bo mało tam ciekawych modeli.
kubi Napisano 16 Lipiec 2008 Napisano 16 Lipiec 2008 Dzieki za oceny:)) wlasnie o ocene masterow mi chodzilo Kuba pokaz nam cos, na pewno meczysz jakis model na boku;> Ja ostatnio się dużo męczę, może coś pokaże może nie, zobaczymy. Kirian masz wyrobiony super styl w sculptowaniu. Niech cię Cie krytyka nie zraża, tylko daje kopa motywacyjnego i jedziesz dalej z następnymi.
Leru Napisano 16 Lipiec 2008 Napisano 16 Lipiec 2008 Kirian -> fajne kolorki masz na stronie ale sposób oglądania prac jest do bani. Ucina obrazki znajdujące się na dole ekranu. Taka drobna uwaga odnośnie strony ;) Cheers!
Rekomendowane odpowiedzi