kru Napisano 9 Luty 2004 Share Napisano 9 Luty 2004 zastanawialem sie czy to umieszczac (praca jest zaliczana do skonczonych tylko dlatego ze model juz skonczyl pozowac :P), ale stwierdzilem ze co mi tam - przynajmniej będzie wiadomo dlaczego nie dalem rady dotrzymac wszystkich zobowiazan, ktorych sie podjalem ;). jest to moj pierwszy akt. byl tworzony przez mniej wiecej dwa miesiace, 16 godzin w tygodniu. mam nadzieje ze nastepny bedzie lepszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr Ug Napisano 9 Luty 2004 Share Napisano 9 Luty 2004 Pokaz siateczke. Swietne GI. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz Napisano 9 Luty 2004 Share Napisano 9 Luty 2004 kurcze, mam problem (tylko prosze sie niesmiac) to rzeźba czy model 3d?? (wypowiedz DruG\'a mnie zmylila) Praca tak, czy siak rewelacja... jestem pelen podziwu... chyba to rzeźba... kurcze, wiem ze moja wypowiedz brzmi troszke dziwnie i smiesznie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bobby_digital Napisano 9 Luty 2004 Share Napisano 9 Luty 2004 no nie wiem Drug... tam pod ręka troche baboli jest. Ale tak to zajebiscie chyba :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Max Schreck Napisano 10 Luty 2004 Share Napisano 10 Luty 2004 No nieźle. Skala 1:1, czy jest nieco mniejszy niż w rzeczywistości? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ghost REAKTYWACJA Napisano 10 Luty 2004 Share Napisano 10 Luty 2004 no jakies takie niewyrazne jakie babole w siatce, bo takie jakie rysy sa, a moze to bumpmapping:D A teraz napowarznie na rzezbach to ja sie nie znam ale jak dlamnie to smerfastyczne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xMark Napisano 10 Luty 2004 Share Napisano 10 Luty 2004 ladnie, tylko to cos miedzy jego nogami dziwnie wyglada:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damian Napisano 10 Luty 2004 Share Napisano 10 Luty 2004 daj pan siatkę, inaczej nic nie powiem bo nie chce wyjsc na idiotę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damian Napisano 10 Luty 2004 Share Napisano 10 Luty 2004 toć to nie 3d ludziska co wy z siebie robicie :) btw, podoba mi sie, rzeźbę to ja mialem tylko dwa lata w szkole, i nie lubialem, ale wiem jaka to męczarnia, chylę czoła . pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr Ug Napisano 10 Luty 2004 Share Napisano 10 Luty 2004 :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gotham Napisano 10 Luty 2004 Share Napisano 10 Luty 2004 E no co wy, przecież to klasyczne akwarele.... A co do samej pracy to podoba mi się z chęcią pooglądał bym więcej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scatmax Napisano 10 Luty 2004 Share Napisano 10 Luty 2004 Nom kolejna perelka na forum wsrod samych samochodow...Bardzo fajne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damian Napisano 10 Luty 2004 Share Napisano 10 Luty 2004 :):):):):):) nic dodać nic ująć.... :):):):):) :D:D:D:D:D:D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biglebowsky Napisano 10 Luty 2004 Share Napisano 10 Luty 2004 Pracka naprawde sympatyczna, oby wiecej takich:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuciel Napisano 11 Luty 2004 Share Napisano 11 Luty 2004 no urzekl mnie ten Poly modeling, displace rewelacyjny, bump nie przesadzony , ogolnie pracka prezentuje sie super poza malymi szczegolkami ktore nie pasuja do mojej psyche, tak naprawde to przygladajac sie tej pracy to az sie pogubilem :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Archangel Napisano 11 Luty 2004 Share Napisano 11 Luty 2004 za przeproszeniem strasznie ma wielkie jaja :D ale tak powaznie to bardzo ladne i ambitne (takie 4D;) ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kru Napisano 11 Luty 2004 Autor Share Napisano 11 Luty 2004 o rety. prawde mowiac nie spodziewalem się tak pozytywnej reakcji. Dziekuje wszystkim za zainteresowanie i pochwaly. I już spiesze z odpowiedziami MRCN - skala jak najbardziej 1:1 XMark ( i Archangel); miedzy nogami? Na dole, przy ziemi to faktycznie - troche konstrukcje skopalem i tak wyszlo (podobno bledy w konstrukcji to czesty blad poczatkujacych ehhh), jeśli zas mowisz o przyrodzeniu to po pierwsze w takiej pozycji tak to wlasnie wygladalo, po drugie hmmm.... faktycznie model miał się czym pochwalic. Mamy staroswieckiego profesora i kazal modelowi pozowac w gatkach (lol) na szczecie kilka razy model je zdjal dzieki czemu można było zrobic chociaz nogi i posladki bez odgniatajacej się na miesniach gumki od majtek. Damian - rzezba to meczarnia? ?? ?? ?? przeciez to jedna z przyjemniejszych rzeczy jakie znam. Wlasciwie to nie wiem co mnie bardziej kreci rzezba czy 3d. Gotham, biglebowsky : jak będę miał cos do pokazania to obiecuje ze wrzuce tu na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChaoSMakeR Napisano 12 Luty 2004 Share Napisano 12 Luty 2004 a co bylo budulcem tej rzezby ?? bo tak bardzo brazowato na pierwszy rzut galka oczna wyglada =] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vogel Napisano 12 Luty 2004 Share Napisano 12 Luty 2004 glina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pierdziele. Napisano 12 Luty 2004 Share Napisano 12 Luty 2004 O! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sly Napisano 20 Luty 2004 Share Napisano 20 Luty 2004 e tam.... Arli lepszy pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi