Pierdziele. Napisano 12 Luty 2004 Share Napisano 12 Luty 2004 ok. oto lala P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pussik Napisano 12 Luty 2004 Share Napisano 12 Luty 2004 Ładny model. Szukam błędów/niedociagnięć i narazie ta klamerka przy pasku wygląda mi zamało metalowo. Ale ogólnie fajny modelik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gotham Napisano 12 Luty 2004 Share Napisano 12 Luty 2004 Kolejny świetny model, nie mam uwag. Jedynie to pierwsze ujęcie raczej nieciekawe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozioo Napisano 12 Luty 2004 Share Napisano 12 Luty 2004 Super. Widać, ze nie jest fotorealistyczna (bo nie miała być) ale czuć w niej życie. No i jest supersexy:] Chętnie zobaczyłbym jakąś animke. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ebor Napisano 12 Luty 2004 Share Napisano 12 Luty 2004 Zgadza sie model jest OK !! Co z nią dalej zrobisz... ?? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkk3a Napisano 12 Luty 2004 Share Napisano 12 Luty 2004 model faktycznie rewelacyjny, nic dodać, nic ująć no i sexy jak już zauważył kozioo :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LISEK Napisano 12 Luty 2004 Share Napisano 12 Luty 2004 Najwazniejsze ze wyglada jak babka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 12 Luty 2004 Share Napisano 12 Luty 2004 baaaaardzo zgrabna, skąd miałeś referencje ?? a może same przyszły... :D pozdrawiam [piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nuriel Napisano 12 Luty 2004 Share Napisano 12 Luty 2004 normalnie jak na to patrze.... jesteś mistrzem lopoly 8). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WToreK Napisano 15 Luty 2004 Share Napisano 15 Luty 2004 Model swietny, cialo takie ze mniam, zajedwabiste, jak ktos juz wspomnial. Jedyne co mi nie pasuje to te oczy, takie bez wyrazu jakby cos wciagnela i miala haluny, tak to widze :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pierdziele. Napisano 16 Luty 2004 Autor Share Napisano 16 Luty 2004 a dziekuje . milo ze sie podoba. czy bedzie animacja ? nie wiem. nie sadze. nie robilem jej z mysla o animacji. ot tak dla przyjenosci. ale nie wykluczam ze nia kiedys porusze. refy ?:) wszystkie moje modele ktore tu pokazuje (procz koksa) powstaja bez refow, bez szkicow, bez zdjec... bez niczego. prosto z glowy, tylko max i ja :) freestyle :) a sama inspiracje biora sie z jakis tam rzeczy ktore gdzies widzialem. oczy. no coz. mialy byc smutne ale nie za bardzo. tak wymyslilem. siateczka jesli kogos interesuje. http://www.p.3d.pl/lowpoly/lala/lala_wire.jpg P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 16 Luty 2004 Share Napisano 16 Luty 2004 w takim razie masz świetne wyczucie proporcji :) [piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kris_R Napisano 16 Luty 2004 Share Napisano 16 Luty 2004 Rewelka. Nie mam do czego sie doczepić... powiem, że to juz kolejny model low-poly na forum, który robi na mnie ogromne wrażenie. Ta stylistyka bardzo mi się podoba. Bez specularów, tylko flat-shade...i twarde krawędzie. Wygląda to powalająco...duże brawa!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
b-zone Napisano 16 Luty 2004 Share Napisano 16 Luty 2004 bardzo ładny model Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MeG Napisano 18 Luty 2004 Share Napisano 18 Luty 2004 nie mam wiecej do powiedzenia jak CUDO !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damian Napisano 18 Luty 2004 Share Napisano 18 Luty 2004 calkiem cool. troche za długie nogi :) ale nie razi bo swiat szczegolnie ta japońska jego częsć juz nas przyzwyczaił do takiej stylistyki :) modelowales odrazu w tej pozycji? czy zrigowales? bo ramiona są calkiem niezle zrigowane, nawet bardzo cool:), swoja droga to low poly sie dzicinnie latwo riguje.... tez teraz pracuje nad kolejnym hołdem płci pięknej do mojej kolekcji, tyle ze nie low poly :) modelowanie kobiet w 3d to nieopisana przyjemnośc, ciekawe czy one same tez maja taką radoche jak modeluja facetów... :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pierdziele. Napisano 19 Luty 2004 Autor Share Napisano 19 Luty 2004 no nogi ma dluzsze niz \"regulaminowe\" na poczatku miala normalne la jej wydluzylem bo tak jest fajniej. modelowalem od razu w tej pozycji. tak jest szybciej , potem to trzeba rigowac... a ja nie lubie tego. co do stylistyki... w takiej wlasnie najlepiej sie czuje :) o filmiku tez myslalem... ale co bedzie to czas pokaze. pozdrawiam P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snakeq Napisano 20 Luty 2004 Share Napisano 20 Luty 2004 Rewelka !!:D Ale moje zdanie znasz już z WIP`a:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Noic Napisano 28 Luty 2004 Share Napisano 28 Luty 2004 model superowy!!! chciałbym siateczkę zobaczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz Napisano 28 Luty 2004 Share Napisano 28 Luty 2004 Bardzo ladne... takie \"Fajne\" :) P.S. Fajne ksztalty ma ta \"lala\" :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zombo master Napisano 28 Luty 2004 Share Napisano 28 Luty 2004 SWIETNE ile to ma faców? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klower Napisano 28 Luty 2004 Share Napisano 28 Luty 2004 piekne. dla mnie jestes super odkrywca. przy takiej pieknej prostocie mozna zdzialac tak wiele. niezla pupcia panienki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AravaL Napisano 28 Luty 2004 Share Napisano 28 Luty 2004 Swietnie -> swobodnie, z gracja, mile dla oka... a przedewszystkim inspirujaco :) Great Work! Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkelf Napisano 29 Luty 2004 Share Napisano 29 Luty 2004 fajownie... czym modelujesz ze sie spytam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pierdziele. Napisano 29 Luty 2004 Autor Share Napisano 29 Luty 2004 oj. dawno nie zagladalem :) ugrzazlem w innych rzeczach :) dziekuje za kwaitki, laurki .... ;) noic: siateczka w jednym z postow wyzej zombo: fesow to ma okolo 3500 ale dokladnie nie pamietam. klower: prostota to jest co najbardziej lubie. w takich klimatach czuje sie najlepiej. darkelf: 3dsmax6 z drobnymi modyfikacjami ui. prawde mowiac goly max jest srednio wygodny ale wystarczy go troszke podkonfigurowac, kilka wlasnych makr usprawniajacych prace i jest potwornie wygodnym i szybkim narzedziem do modelowania. dla waszej informacji . lala zostala troszeczke przemodelowana. dostala zeby, glaki oczne ... i kilka podobnych spraw. jest juz zrigowana i niebawiem bedzie mozna ja podziwiac w ruchu i to w riltajmie :). pozdrawiam P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pierdziele. Napisano 29 Luty 2004 Autor Share Napisano 29 Luty 2004 ... dwa razy sie wyslalo ... choroba wie czemu. jakby jakis admin skasowal ten post bylo by bosko :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkelf Napisano 29 Luty 2004 Share Napisano 29 Luty 2004 hmm dzieki :D... nie wiem jak inni, ale ja juz buduje swiatynie hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skow Napisano 21 Marzec 2004 Share Napisano 21 Marzec 2004 gdyby nie ta figura, to mi to na faceta wyglada :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kris_R Napisano 22 Marzec 2004 Share Napisano 22 Marzec 2004 zdecydowałeś się na animkę!! no bomba! :) Kto będzie autorem rigu i animy? Ty sam? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TouchThis Napisano 23 Marzec 2004 Share Napisano 23 Marzec 2004 Ładna, prosta, szybka :cool: :D[lol2] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi