Napisano 12 Luty 200421 l Ładny model. Szukam błędów/niedociagnięć i narazie ta klamerka przy pasku wygląda mi zamało metalowo. Ale ogólnie fajny modelik.
Napisano 12 Luty 200421 l Kolejny świetny model, nie mam uwag. Jedynie to pierwsze ujęcie raczej nieciekawe.
Napisano 12 Luty 200421 l Super. Widać, ze nie jest fotorealistyczna (bo nie miała być) ale czuć w niej życie. No i jest supersexy:] Chętnie zobaczyłbym jakąś animke.
Napisano 12 Luty 200421 l model faktycznie rewelacyjny, nic dodać, nic ująć no i sexy jak już zauważył kozioo :]
Napisano 12 Luty 200421 l baaaaardzo zgrabna, skąd miałeś referencje ?? a może same przyszły... :D pozdrawiam [piwo]
Napisano 15 Luty 200421 l Model swietny, cialo takie ze mniam, zajedwabiste, jak ktos juz wspomnial. Jedyne co mi nie pasuje to te oczy, takie bez wyrazu jakby cos wciagnela i miala haluny, tak to widze :P
Napisano 16 Luty 200421 l Autor a dziekuje . milo ze sie podoba. czy bedzie animacja ? nie wiem. nie sadze. nie robilem jej z mysla o animacji. ot tak dla przyjenosci. ale nie wykluczam ze nia kiedys porusze. refy ?:) wszystkie moje modele ktore tu pokazuje (procz koksa) powstaja bez refow, bez szkicow, bez zdjec... bez niczego. prosto z glowy, tylko max i ja :) freestyle :) a sama inspiracje biora sie z jakis tam rzeczy ktore gdzies widzialem. oczy. no coz. mialy byc smutne ale nie za bardzo. tak wymyslilem. siateczka jesli kogos interesuje. http://www.p.3d.pl/lowpoly/lala/lala_wire.jpg P.
Napisano 16 Luty 200421 l Rewelka. Nie mam do czego sie doczepić... powiem, że to juz kolejny model low-poly na forum, który robi na mnie ogromne wrażenie. Ta stylistyka bardzo mi się podoba. Bez specularów, tylko flat-shade...i twarde krawędzie. Wygląda to powalająco...duże brawa!!
Napisano 18 Luty 200421 l calkiem cool. troche za długie nogi :) ale nie razi bo swiat szczegolnie ta japońska jego częsć juz nas przyzwyczaił do takiej stylistyki :) modelowales odrazu w tej pozycji? czy zrigowales? bo ramiona są calkiem niezle zrigowane, nawet bardzo cool:), swoja droga to low poly sie dzicinnie latwo riguje.... tez teraz pracuje nad kolejnym hołdem płci pięknej do mojej kolekcji, tyle ze nie low poly :) modelowanie kobiet w 3d to nieopisana przyjemnośc, ciekawe czy one same tez maja taką radoche jak modeluja facetów... :D
Napisano 19 Luty 200421 l Autor no nogi ma dluzsze niz \"regulaminowe\" na poczatku miala normalne la jej wydluzylem bo tak jest fajniej. modelowalem od razu w tej pozycji. tak jest szybciej , potem to trzeba rigowac... a ja nie lubie tego. co do stylistyki... w takiej wlasnie najlepiej sie czuje :) o filmiku tez myslalem... ale co bedzie to czas pokaze. pozdrawiam P.
Napisano 28 Luty 200421 l piekne. dla mnie jestes super odkrywca. przy takiej pieknej prostocie mozna zdzialac tak wiele. niezla pupcia panienki
Napisano 28 Luty 200421 l Swietnie -> swobodnie, z gracja, mile dla oka... a przedewszystkim inspirujaco :) Great Work! Pozdrawiam.
Napisano 29 Luty 200421 l Autor oj. dawno nie zagladalem :) ugrzazlem w innych rzeczach :) dziekuje za kwaitki, laurki .... ;) noic: siateczka w jednym z postow wyzej zombo: fesow to ma okolo 3500 ale dokladnie nie pamietam. klower: prostota to jest co najbardziej lubie. w takich klimatach czuje sie najlepiej. darkelf: 3dsmax6 z drobnymi modyfikacjami ui. prawde mowiac goly max jest srednio wygodny ale wystarczy go troszke podkonfigurowac, kilka wlasnych makr usprawniajacych prace i jest potwornie wygodnym i szybkim narzedziem do modelowania. dla waszej informacji . lala zostala troszeczke przemodelowana. dostala zeby, glaki oczne ... i kilka podobnych spraw. jest juz zrigowana i niebawiem bedzie mozna ja podziwiac w ruchu i to w riltajmie :). pozdrawiam P.
Napisano 29 Luty 200421 l Autor ... dwa razy sie wyslalo ... choroba wie czemu. jakby jakis admin skasowal ten post bylo by bosko :)
Napisano 22 Marzec 200421 l zdecydowałeś się na animkę!! no bomba! :) Kto będzie autorem rigu i animy? Ty sam?