Jump to content
Sign in to follow this  
adek

Nowy serwer ...

Recommended Posts

Witam,

 

Max3d.pl zostalo przeniesione na nowy serwer. Prosze piszcie jesli jakies linki na stronie sa bledne, cos nie chodzi, cos sie nie wyswietla.

 

Stworzylem od nowa temat poniewaz bledna kolejnosc postow byla spowodowana bledna godzina na serwerze. Juz wszystko gra.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Cos z godziną jest nie tak , o zlej kolejnosci jak kłobuc powiedzial nie wspomne.........

Share this post


Link to post
Share on other sites

Godzina jest ok jak przestawie na czas srodkowo-US Canada inaczej -6h a powinno byc chyba +1h dziwne ??:)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Godzina jest ok jak przestawie na czas srodkowo-US Canada inaczej -6h a powinno byc chyba +1h dziwne ??:)

Share this post


Link to post
Share on other sites

moge je recznie w bazie zmienic jedynie ...

 

poprawilem godzine na forum ... cofnalem o 7 godzin zegar ...

 

prawidlowe ustawienie czasu w profilu to: +1 h

Share this post


Link to post
Share on other sites

no trudno... moim zdaniem nie ma sie co meczyc jutro bedzie ok :], przynajmniej teraz ładnie śmiga

Share this post


Link to post
Share on other sites

Działa, tylko śmiesznie wyglądają wątki w których najpierw jest jakaś odpowiedź a potem post z pytaniem który zakaładał wątek:D

Share this post


Link to post
Share on other sites

dajcie linki do tych wątków, postaram sie je poprawić bezpośrednio w bazie sql

Share this post


Link to post
Share on other sites

Oczywiscie ze nie warta juz o tym pisalem wczesniej tylko Adek zle to zrozumial, ale OK, zostawic to bedzie pamiatka po przenosinach ;]

Share this post


Link to post
Share on other sites

fakt czsem posty wysylaja sie troche wolno ale ogolne wrazenie bomba jest wszystko o wieeeeeeele szybsze brawo dla Adka i sponsora :) mysle ze z tym wolnym wysylaniem odp sie niedlugo rozwiaze lub to jest jakis chwilowy problem dobra nie marudze bo jest o wiele lepiej

Share this post


Link to post
Share on other sites

z tym wysylaniem odpowiedzi zauwazylem u siebie to wczoraj doslownie tylko 3 razy ... zupelenie nie wiem skad sie bierze ten blad bo teraz jest u mnie dobrze.

 

Serwer jest jeszcze w trakcie konfigurowania. Postaram sie uruchomic subskrypcje. Zadzialay komus ostatnio? :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Luksus jednym słowem. Wreszcie mogę przejrzeć spokojnie wszystkie działy, nie marnując przy tym trzydziestu minut na ładowanie. Odpowiedzi wysyłają się różnie. Raz, czy dwa zdarzyło mi się, że musiałem trochę poczekać. Generalnie jednak prędkość jest więcej niż zadowalająca. Brawo :).

Share this post


Link to post
Share on other sites

U mnie od 3 dni wysyłanie wiadomosci trwa ponad minute:/ Na stałym łączu. A co gorsze ze 2 czy 3 razy musiałem pisać posta od nowa bo sie błąd robił. Teraz jestem juz [cfaniak] i [ctrl]+[c] robie :]

Share this post


Link to post
Share on other sites

U mnie tez tak jest czasami, ale mysle, ze to niska cena za to, ze forum smiga. Takie jest moje zdanie.

Na szczescie to nie wyscigi...

Share this post


Link to post
Share on other sites

u mnie jeszcze nigdy tak nie bylo, forum zawsze dzialalo super (jezeli dzialalo :) hihi ) nie wykluczone ze wlasnie ta odpowiedz bedzie wysylal dlugo hehe

 

greets

 

edycja: tak bylo buhaha ale nie dluzej jak 1,5 minuty

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...

Important Information

We are using cookies. Read about our Privacy Policy